Σόρρυ που πέφτεις από το συννεφάκι σου τυπε...θα σου φέρω κάποια παραδείγματα...ας πούμε τους θεοπαλαβους του Ιράν...πώς σου φαίνονται σαν κρατική οντότητα?δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν στην χώρα τους σύμφωνα με αυτά που γράφεις....και βέβαια έχουν....για πες μου λοιπόν πως βλέπει το Ισραήλ και οι ΗΠΑ το ενδεχόμενο να αποκτήσουν πυρηνικά? Άλλο παράδειγμα,πως θα έβλεπε το γεγονός απόκτησης πυρηνικών η Κίνα από την Ταϊβάν ή ας πούμε την ένταξη της Ταϊβάν στο ΝΑΤΟ,γιατί δεν τρέχουν να ελευθερώσουν το Θιβέτ από την κινα...δηλαδή ρε τυπε πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα?άπειρα παραδείγματα υπάρχουν και βέβαια δεν μπορεί κάποιος η κάποιο κράτος να κάνει ότι γουστάρει αν δεν θέλουν οι ισχυροί.. δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχει κυλήσει ως τώρα η ανθρώπινη ιστορία και κούτσα στραβά υπάρχουμε ακόμα ως ειδος....και στην τελική ρε τυπε στα παπάρια μου αν ο κοντός μπλοφαρει ...δεν έχω καμια διάθεση να το διαπιστώσω στην πράξη ...
κοιτα να δεις τυπε. επειδη υπαρχει μια κατασταση δεν σημαινει οτι πρεπει να την αποδεχτουμε και να μην κανουμε κατι να την αλλαξουμε. η κοινωνια πρεπει να βελτιωθει.
το ιραν εχει δηλωσει επανειλημενα οτι δεν αποδεχεται το δικαιωμα ΥΠΑΡΞΗΣ του ισραηλ.
οταν λοιπον καποιος δηλωνει οτι θελει να σε εξαφανισει εχεις το δικαιωμα να κανεις κατι για να το αποτρεψεις ε; το ιραν στελνει στρατο σε συρια,λιβανο για να προωθησει τη κοσμοθεωρια του.
και θελεις να μου πεις οτι δεν εχουν δικαιωμα αλλα κρατη να κανουν κατι για αυτο;
οτι κανεις δεν τρεχει να απελευθερωσει το θιβετ ειναι το προβλημα της κοινωνιας μας.
οτι δεν ειμαστε διατεθειμενοι να κανουμε θυσιες οχι για τον εαυτο μας αλλα για το γειτονα.
εσυ δεν δεχεσαι να κρυωσεις, να φας λιγοτερο, να διασκεδασεις λιγοτερο για να συμπαρασταθεις στον ουκρανο. θα πας να πολεμησεις για το θιβετ;