Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Άστο λοιπόν γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Εννοούσα οι ανατολικοευρωπαίοι να ανταποδώσουν στα δικά μας μεγάλα προβλήματα, κυρίως οικονομικά. Από άποψη οικονομικής ιδεολογίας, είναι ό,τι πιο ακραία υπάρχει μέσα στην Ευρώπη. Θεωρούν την σοσιαλδημοκρατία ως σταλινισμό. Ακραίο μοντέλο ΗΠΑ γουστάρουν.
Προσωπικά, δεν θέλω ακόμα ένα τέτοιο σκατόψυχο κράτος, μέσα στην ένωσή μου.
Και αυτό, αλλά τα οικονομικά θέματα είχα στο μυαλό μου. Μας γάμησαν με τα μνημόνια και τις μεταμνημονιακές τους επιτηρήσεις και το εξέφραζαν ως εκδίκηση για αυτά που πέρασαν μετά την πτώση του Υπαρκού... λες και οι ίδιοι δεν επέλεξαν ελεύθερα να απελευθερωθούν από αυτόν με τις «βελούδινες επαναστάσεις» του '89/'90, γαμώ την διαστροφή τους που έχουν αντί για μυαλό.το δεν θα ανταποδωσει προφανως και παει οτι σε μπλεξιματα σου με τους διπλα μουλους θα τυλιξουν σε ενα φακελο ενα αρχιδι και στο στειλουν με κορδελιτσα!
Φίλε, η στήριξη είναι στήριξη, και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε από το '89/'90. Το ό,τι άργησαν να μπουν στην Ένωση μέχρι τα 2000s είναι φυσιολογικό, από τόσο πάτο που είχαν πιάσει με τον Υπαρκτό. Είναι ακατάληπτη αυτή η εκδικητική συμπεριφορά τους. Ψυχίατρος τους χρειάζεται, μαζί με τους οικονομολόγους.Άστο λοιπόν γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός και ξεκίνησαν να μπαίνουν στην ΕΕ, όσοι μπήκαν, δεν πήραν τα πακέτα που πήραμε εμείς, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και σχεδόν όλοι όσοι μπήκαν μετά το 80.
Την εποχή που έμπαιναν οι πρωην ανατολικοευρωπαίοι εμείς είχαμε Ολυμοιακούς, άλλοι είχαν το οτιδήποτε και τελικά η παρτίδα διασώθηκε από την ΕΤΕπ.
Σιγά μην γίνει η Ουκρανία μέλος, υποψήφια θα είναι και σε καμιά εικοσαριά χρόνια το ξανασυζητάμε.
Εαν βέβαια έχουν εκλπηρώσει προαπαιτούμενα, βλέπε Τουρκία.
μπραβο αλανι μου,αυτο ειναι ,πανω απο ολα αισιοδοξια οτι θα υπαρχουμε σε εικοσι χρονια!!!Άστο λοιπόν γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός και ξεκίνησαν να μπαίνουν στην ΕΕ, όσοι μπήκαν, δεν πήραν τα πακέτα που πήραμε εμείς, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και σχεδόν όλοι όσοι μπήκαν μετά το 80.
Την εποχή που έμπαιναν οι πρωην ανατολικοευρωπαίοι εμείς είχαμε Ολυμπιακούς, άλλοι είχαν το οτιδήποτε και τελικά η παρτίδα διασώθηκε από την ΕΤΕπ.
Σιγά μην γίνει η Ουκρανία μέλος, υποψήφια θα είναι και σε καμιά εικοσαριά χρόνια το ξανασυζητάμε.
Εαν βέβαια έχουν εκλπηρώσει προαπαιτούμενα, βλέπε Τουρκία.
Ελπίζω να δεχτεί ο πάροχος ρεύματός σου τα memes που μου στέλνεις, αντί για ευρώ. :-)Γιώργη, κλάψε λίγο να δω κάτι.
τύπε έχεις περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ σου και δεν μπορώ να μεγενθύνω τον κώλο...Το ίδιο πράττει και η πλευρά των ΗΠΑ φίλε: https://www.washingtonpost.com/technology/2022/08/24/facebook-twitter-us-influence-campaign-ukraine/ (η πηγή είναι mainstream αμερικανικό μέσο, οπότε μην αρχίσεις τις βλακείες περί ρωσοσάιτ).
Και μάλιστα το πράττει πολύ αποτελεσματικότερα, με τους πόρους που έχει.
Εσύ νομίζεις πως οι Αμερικανοί θέλουν το καλό μας (της ΕΕ και της Ελλάδας), αντί να μας εξουδετερώσουν ως ανερχόμενο πόλο;
κινησεις που απλα δειχνουν οτι ειναι σε αδιεξοδο και πανικο.Προσάρτηση της Ανατολικής Ουκρανίας και στα χαρτιά πλέον....!!!!
Ποιος θα είναι σε αδιέξοδο και πανικό αν τελικά το πράξει; Ποιος θα τολμήσει να επιτεθεί σε Ρωσικό έδαφος πια; Πυρηνικά στη μάπα θα φάει αυτός ο κάποιος.κινησεις που απλα δειχνουν οτι ειναι σε αδιεξοδο και πανικο.
πρακτικα δεν αλλαζει κατι. το φεβρουαριο ειχε αναγνωρισει 2 περιοχες τωρα αναγνωρισε και αλλες 2.
και φυσικα οι περιοχες που ειναι αναγνωρισμενες καθε ημερα μικραινουν.
να δουμε βεβαια και ποιοι αλλοι θα τις αναγνωρισουν.
γιατι αν η κινα σφυριζει αδιαφορα τοτε δυσκολα θα γινει κατι αν δεν υπαρξει στρατιωτικη επιτυχια.
και τωρα μονο με χρηση τακτικων πυρηνικων φαινεται να γινεται κατι τετοιο.
και η χρηση πυρηνικων θα εχει επιπτωσεις στη ψυχολογια αρα στη καταναλωση και ο κινεζος θα πονεσει.
ασε που η χρηση πυρηνικων μπορει να φερει σε ουκρανικα χερια και πυραυλους εμβελειας ικανης να χτυπησουν μοσχα.
πεταγεσαι να επαναλαμβανεις τις ιδιες βλακειες.Ποιος θα είναι σε αδιέξοδο και πανικό αν τελικά το πράξει; Ποιος θα τολμήσει να επιτεθεί σε ποια Ρωσικό έδαφος; Πυρηνικά στη μάπα θα φάει αυτός ο κάποιος.
Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να χάσουν την ζωή τους και να δολοφονήσουν όλους τους υπολοίπους σε αυτόν τον πλανήτη, με πυρηνικά. Αυτοί οι ελάχιστοι χρειάζονται γιατρό.πεταγεσαι να επαναλαμβανεις τις ιδιες βλακειες.
δες στο χαρτη τι εχει μεινει απο λουγκανσκ και ντονετσκ και μετα μιλα.
τι κανει ο πουτιν ΣΗΜΕΡΑ για να διασφαλισει την ακεραιοτητα των δημοκρατιων που αναγνωρισε το φερουαριο;
ποιος θα εμποδισει το καποιον να ριξει πυρηνικα στη μαπα των ρωσων;
ποιος θα εμποδισει τον μπαιντεν να δωσει πυρηνικα στην ουκρανια;
ο πουτιν θα κρυβεται αλλα οι πολιτες δεν θα μπορουν να κρυφτουν.
αρα λες οτι ο πουτιν χρειαζεται γιατρο.Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να χάσουν την ζωή τους και να δολοφονήσουν όλους τους υπολοίπους σε αυτόν τον πλανήτη, με πυρηνικά. Αυτοί οι ελάχιστοι χρειάζονται γιατρό.
Όλοι τους χρειάζονται γιατρό. Οι των ΗΠΑ, οι της Ρωσίας, οι της Ουκρανίας. Εσύ θες να βλέπεις μόνο τον Πούτιν.αρα λες οτι ο πουτιν χρειαζεται γιατρο.
τελικα εισαι τοσο βλακας που αναιρεις τα ιδια σου τα λογια.
εγω βλεπω αυτον που επιτιθεται ΤΩΡΑ. δεν συγκρινω το πουτιν με τον αττιλα για να λεει οτι ο πουτιν ειναι οκ.Όλοι τους χρειάζονται γιατρό. Οι των ΗΠΑ, οι της Ρωσίας, οι της Ουκρανίας. Εσύ θες να βλέπεις μόνο τον Πούτιν.
τύπε φτιάχτηκες βλέπωΠοιος θα είναι σε αδιέξοδο και πανικό αν τελικά το πράξει; Ποιος θα τολμήσει να επιτεθεί σε Ρωσικό έδαφος πια; Πυρηνικά στη μάπα θα φάει αυτός ο κάποιος.
Προσπαθούν οι Αμερικανοί να τραβήξουν την Ρωσία στο να σκέφτεται όπως η ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν, αλλά δεν τσιμπάει ο Πούτιν και είναι προφανές αυτό πια.
Τα κατάφεραν να εξαρτήσουν την Ευρώπη από αυτούς, όμως. Θα δούμε αν δουλέψει ο προστατευτισμός της Δύσης ενάντια σε όλον τον Κόσμο.
Εγώ βλέπω όλο το παρελθόν και πως έφτασε εδώ, όχι μόνο ό,τι θέλουν να μου ταΐζουν τα Αμερικανάκια και οι τσάτσοι τους.εγω βλεπω αυτον που επιτιθεται ΤΩΡΑ. δεν συγκρινω το πουτιν με τον αττιλα για να λεει οτι ο πουτιν ειναι οκ.
Δεν φτιάχνομαι, απλά λέω ωμά τι θα συμβεί.τύπε φτιάχτηκες βλέπω
εσυ βλεπεις ενα παρελθον που υπαρχει μονο στο αρρωστημενο μυαλο σου.Εγώ βλέπω όλο το παρελθόν και πως έφτασε εδώ, όχι μόνο ό,τι θέλουν να μου ταΐζουν τα Αμερικανάκια και οι τσάτσοι τους.
παιχτη επειδη μας εχει πρηξει ,εχεις παρει το νημα επ'ωμου....ιρακ-ιραν το 80 να φανταστω ειμασταν με σανταμ,κακοι χωμεινηδες....δυο μυρια νεκρους μετα δεν ειμασταν με σανταμ γιατι εχει χημικα και κανει πουστιες,αλλα με ταλιμπαν απεναντι στα κακα κουμμουνια ...μετα βεβαια κακοι οι ταλιμπαν ,αλλα ποσα μυρια νεκροι τζαμπα,ειμαστε με σουηδοαραβες που ισοπεδωνουν υεμενη(προσκειμενους στο κακο ιραν)....το θεμα ,εντελως κυνικα να το θεσω ,ηταν πως δεν μας καιγοταν καρφι για αυτους στην τελικη...δεν ειχαν χιλιαδες πυρηνικες κεφαλες καβα οποτε στα παπαρια μας......τωρα χλωμο τρελακια !!!..... βλεπεις το νου σου γιατι οι καλοι της ιστοριας δεν εχουν μπεσα ,μη μπερδευτεις αυριο μεθαυριο και δεν ξερεις για ποιον να γραψεις!Φαντάζομαι ο αγράμματος θα είδε κάπου ότι Πούτιν κατήγγειλε τη συμφωνία του Μινσκ και στο φτωχό μυαλό του το κατάλαβε ως έληξε η συμφωνία.