Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
η αδερφη της γυναικας μου περιμενει διδυμα τον Νοεμβριο.....εχεις καμια ιδεα πως θα τα ζεστανει???
οταν λεω "πως θα ζεσταθουμε".....δεν εννοω εμενα κ εσενα, μπουμπουνα.... εγω θα παρω την κουβερτα και θα κοιμηθω κ στο υπογειο που εχει ζεστουλα.....
τους καρδιοπαθεις,τους γερους και τα νεογεννητα...τι θα απογινουν μεγαλε επιστημονα???
Πού θες να καταλήξεις, φίλε μου, δεν μπορώ να καταλάβω; Βλέπω ότι η διαμάχη σου με τον RSS ξεκίνησε με σύγκριση δυτικών και ανατολικών καθεστώτων. Ε λοιπόν και τα δυτικά καθεστώτα περνάνε κρίσεις κι έχουν κι αρνητικά.

Κάθισε και στο ανάλυσε το παιδί και στο τέλος έγραψε ότι θα κρυώσουμε 2 χρόνια, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι μια γενική απάντηση. Θες να σου βρει και εξατομικευμένη λύση; Δεν είναι έτσι, φίλε μου.

Είσαι ενήλικος και μπορείς να διαλέγεις στρατόπεδο. Ε διάλεξε λοιπόν. Αν δεν σου αρέσει το δυτικό πήγαινε στο ανατολικό. Και το μεν και το δε έχουν τα συν τους και τα πλην τους. Όποιο και να διαλέξεις, θα φας κάποια αρνητικά στη μάπα. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα. Μήπως απλά θες να γκρινιάζεις; Δηλαδή τι ακριβώς πρέπει να σου απαντήσει κάποιος για να είσαι ευχαριστημένος;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Πού θες να καταλήξεις, φίλε μου, δεν μπορώ να καταλάβω; Βλέπω ότι η διαμάχη σου με τον RSS ξεκίνησε με σύγκριση δυτικών και ανατολικών καθεστώτων. Ε λοιπόν και τα δυτικά καθεστώτα περνάνε κρίσεις κι έχουν κι αρνητικά.

Κάθισε και στο ανάλυσε το παιδί και στο τέλος έγραψε ότι θα κρυώσουμε 2 χρόνια, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι μια γενική απάντηση. Θες να σου βρει και εξατομικευμένη λύση; Δεν είναι έτσι, φίλε μου.

Είσαι ενήλικος και μπορείς να διαλέγεις στρατόπεδο. Ε διάλεξε λοιπόν. Αν δεν σου αρέσει το δυτικό πήγαινε στο ανατολικό. Και το μεν και το δε έχουν τα συν τους και τα πλην τους. Όποιο και να διαλέξεις, θα φας κάποια αρνητικά στη μάπα. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα. Μήπως απλά θες να γκρινιάζεις; Δηλαδή τι ακριβώς πρέπει να σου απαντήσει κάποιος για να είσαι ευχαριστημένος;
το "θα κρυωσουμε 2 χρονια" δεν ειναι μια γενικη απαντηση....ειναι μια ευκολη απαντηση....
και ειναι πολυ ευκολο να το λες.....με τις ευπαθεις ομαδες,τι γινεται ομως....
"βοηθα οικονομικα" λεει......ξεχασε βεβαια που του ειπα οτι εγω ασχολουμαι με αεριο και αν κοπει θα μεινω ανεργος....Υπομονη???
τι ευκολα που πετατε λεξεις....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
το "θα κρυωσουμε 2 χρονια" δεν ειναι μια γενικη απαντηση....ειναι μια ευκολη απαντηση....
και ειναι πολυ ευκολο να το λες.....με τις ευπαθεις ομαδες,τι γινεται ομως....
"βοηθα οικονομικα" λεει......ξεχασε βεβαια που του ειπα οτι εγω ασχολουμαι με αεριο και αν κοπει θα μεινω ανεργος....Υπομονη???
τι ευκολα που πετατε λεξεις....
Μήπως δυσκολεύεσαι να αξιολογήσεις καταστάσεις με βάση τη σπουδαιότητά τους;
Τι έχει προτεραιότητα, να στηρίξουμε το δυτικό στρατόπεδο που είναι το σπίτι μας ή να γκρινιάζουμε για το κρύο που θα φάμε;

Πρέπει να καταλάβεις κάποια απλά πράγματα. Στοιχιζόμαστε πίσω από τον αρχηγό και το παλεύουμε ενωμένοι μέχρι να περάσει η κρίση. Ο αρχηγός στην Ελλάδα (που ασκεί την εξουσία) λέγεται Μητσοτάκης και στη Γαλλία που είμαι εγώ Μακρόν. Θα στηρίξω αυτόν το μαλάκα τον Μακρόν, που δεν τον ψήφισα, γιατί αυτό είναι το χρέος μου, εφόσον επέλεξα αυτή τη δυτική χώρα. Μόλις περάσει η κρίση, μπορούμε να λογαριαστούμε για τα κομματικά. Τώρα θα κόψουμε το λαιμό μας να βρούμε λύσεις για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα.

Εσύ τι ακριβώς σκέπτεσαι να κάνεις; θα την κάνεις για Ρωσία; θα σαμποτάρεις το Μητσοτάκη; θα γίνεις πράκτορας των Ρώσων στην Ελλάδα; θα γκρινιάζεις περιμένοντας τον από μηχανής θεό; τι;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Πέμπτη 16/06/2022 μας κοζάρεις άρθρο με τίτλο 'Καταρρέει ο Ουκρανικός στρατός - German Marshall Fund: Οι Ουκρανοί χάνουν έως και 1.000 στρατιώτες την ημέρα - Μπήκαν στο Azot'

Σάββατο 02/07/2022 μας κοζάρεις άρθρο με τίτλο 'Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα - Επιθετική προέλαση Ρώσων προς Slovyansk – Ουκρανικές βόμβες κατά στρατιωτικών στόχων στη Λευκορωσία'

Δευτέρα 04/07/2022 μας κοζάρεις άρθρο με τίτλο 'Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα, θα χάσουν το 30% των εδαφών – Οι ρώσοι κατέλαβαν όλο το Luhansk, κινούνται προς Bakhmut, Slovyansk'

(αν ψάξω κι άλλο θα βρω κι άλλα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις βάλει περισσότερα)

εγώ σου έλεγα ότι είσαι θύμα προπαγάνδας και παπαγαλίζεις ό,τι να ναι, δεν με άκουγες...
είναι τουλάχιστον αστείο να παπαγαλίζεις κάθε τρεις και λίγο προπαγανδιστικά άρθρα με fake τίτλους και μετά να θεωρείς ότι δικαιώθηκες αν πήραν τις περιοχές που αναφέρονται στο άρθρο. γιατί πολύ απλά αν τις πήραν τις πήραν με σκληρές μάχες και όχι με κατάρρευση μετώπου και ουκρανικής άμυνας. όσο για το 30% των εδαφών... άστο.

ΥΓ: είναι πραγματική αυτοταπείνωση και εντελώς άνανδρη συμπεριφορά σε πολιτική συζήτηση να σου απαντάνε με στοιχεία για τις βλακείες που λες και όχι μόνο να μην έχεις τα αρχίδια να παραδεχτείς το λάθος σου αλλά να κάθεσαι να ψάχνεις στις κριτικές του άλλου που έγραψε πριν χρόνια, κάτι 'μεμπτό' για να του επιτεθείς off topic αμφισβητώντας τον αντρισμό του ή ό,τι εσύ νομίζεις. εντελώς φθηνή, θρασύδειλη και γκομενίστικη συμπεριφορά. και μπράβο σου. θέλει προσπάθεια να φτάσεις τόσο χαμηλά. πιστεύω μπορείς λίγο ακόμα. πιστεύω σε σένα.
Καλα χαλαρωσε λιγο ,πολυ ευθικτος εισαι ,σχολιασμο εκανα σε αυτα που ο ιδιος ανεβασες. Καρφι δεν μου καιγεται τι πιστευεις , αυτο ελειπε βεβαια ...

Παμε τωρα στα αλλα γιατι βλεπω οτι απο κυνηγος fake news καταντησες πλεον κυνηγος fake τιτλων :grin:
ποιο λαθος μου να παραδεχτω? σου το εγραψα και τοτε ,κανε τα παραπονα σου στους αρθρογραφους του σαιτ αν δεν σου αρεσει η διατυπωση τους για τις τεραστιες ουκρανικες απωλειες εκεινης της περιοδου.
Στις 10 Ιουνιου η Guardian γραφει για 600-1000 νεκρους την μερα και για περισσοτερους απο 20.000 τον μηνα Ukraine’s high casualty rate could bring war to tipping point
Σε μενα τι προσαπτεις δηλαδη ... οτι ανεβασα τα συγκεκριμενα αρθρα απο το bankingnews στο φορουμ?

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.379
Πόντοι
736
Τι έχει προτεραιότητα, να στηρίξουμε το δυτικό στρατόπεδο που είναι το σπίτι μας ή να γκρινιάζουμε για το κρύο που θα φάμε;

Πρέπει να καταλάβεις κάποια απλά πράγματα. Στοιχιζόμαστε πίσω από τον αρχηγό και το παλεύουμε ενωμένοι μέχρι να περάσει η κρίση. Ο αρχηγός στην Ελλάδα (που ασκεί την εξουσία) λέγεται Μητσοτάκης και στη Γαλλία που είμαι εγώ Μακρόν. Θα στηρίξω αυτόν το μαλάκα τον Μακρόν, που δεν τον ψήφισα, γιατί αυτό είναι το χρέος μου, εφόσον επέλεξα αυτή τη δυτική χώρα. Μόλις περάσει η κρίση, μπορούμε να λογαριαστούμε για τα κομματικά. Τώρα θα κόψουμε το λαιμό μας να βρούμε λύσεις για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα.

Εσύ τι ακριβώς σκέπτεσαι να κάνεις; θα την κάνεις για Ρωσία; θα σαμποτάρεις το Μητσοτάκη; θα γίνεις πράκτορας των Ρώσων στην Ελλάδα; θα γκρινιάζεις περιμένοντας τον από μηχανής θεό; τι;
Φανταζομαι θα κανει αυτο που εκαναν και οι συνεργατες των Γερμανων στην κατοχη. Οπως τωρα φοβαται το κρυο, ετσι και τοτε θα προδιδε Συνελληνες για να μην του λειψει το φαγητο.
Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι αυτοι που θελουν ουδετεροτητα και παρακινουσαν τους Ουκρανους να μην αντισταθουν, ειναι αυτοι που ειναι ετοιμοι να παρουνε την Πολη.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756

εγω προσωπικα ξερω τι θα κανω....εσεις που πετατε αποψεις ετσι ευκολα δεν λετε τι θα κανει ο κοσμακης....
και αυτο δεν ειναι ενα προβλημα που δημιουργει ο Πουτιν.....ο Πουτιν ξεκινησε τον πολεμο...
αλλα τον οικονομικο πολεμο στον Πουτιν τον ξεκινησαν οι Ευρωπαιοι.... θες πολεμο στον Πουτιν??? Στειλε την λεγεωνα να καθαρισει (ανεπισημα)...εμενα τι με ανακατευεις???

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Ως εκπρόσωπος του ρωσικό τσαρικού έθνους στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της αυτής μεγαλειότης
..................

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Φανταζομαι θα κανει αυτο που εκαναν και οι συνεργατες των Γερμανων στην κατοχη. Οπως τωρα φοβαται το κρυο, ετσι και τοτε θα προδιδε Συνελληνες για να μην του λειψει το φαγητο.
Το αστειο της ολης υποθεσης ειναι οτι αυτοι που θελουν ουδετεροτητα και παρακινουσαν τους Ουκρανους να μην αντισταθουν, ειναι αυτοι που ειναι ετοιμοι να παρουνε την Πολη.
φοβαμαι το κρυο???χαχαχαχα αλλος ανηξερος απο εκει.....η δουλεια μου ειναι το κρυο τυπε.... επισκευαζω κ συντηρω μοναδες αεριου στα μπαλκονια....ολο το χειμωνα....απο τις 9πμ μεχρι τις 10 το βραδυ...
φοβαμαι το κρυο λεει.....χαχαχαχαχα!!!!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
εγω προσωπικα ξερω τι θα κανω....εσεις που πετατε αποψεις ετσι ευκολα δεν λετε τι θα κανει ο κοσμακης....
και αυτο δεν ειναι ενα προβλημα που δημιουργει ο Πουτιν.....ο Πουτιν ξεκινησε τον πολεμο...
αλλα τον οικονομικο πολεμο στον Πουτιν τον ξεκινησαν οι Ευρωπαιοι.... θες πολεμο στον Πουτιν??? Στειλε την λεγεωνα να καθαρισει (ανεπισημα)...εμενα τι με ανακατευεις???
φίλε σοβαρά τώρα και χωρίς ίχνος και διάθεση ειρωνείας.
τα είπες μόνος σου. το πρόβλημα είναι η δουλειά σου (που έχει να κάνει με το φ.αέριο) και το οικονομικό γενικότερα.
δεν θα πω σε καταλαβαίνω γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς ή δεν περνάς (όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος).
αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να καθορίζεται η πολιτική ενός κράτους από τη δουλειά ή ανεργία κάποιων ανθρώπων, υπάρχει τεράστια απόσταση.
ελπίζω να το καταλαβαίνεις και να αντιλαμβάνεσαι ότι πραγματικά επιτίθεσαι σε ανεμόμυλους...
υπαρκτές δυσκολίες αλλά ανεμόμυλος ο "εχθρός" που φαντάζεσαι...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Μεγαλυτερη πουτανα απο εσενα ... κανενας :grin:
Προειδοποίηση
Κοσμια συμπεριφορά σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ..
Παρακαλούμε διαγράψτε το μήνυμα αλλιώς πληγώνονται μέλη
Ευχαριστουμε πολύ
Εκ της διοικησεως

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Κτηνανθρωποι είστε όλοι ....αντί να πενθειτε για το χαμό του ηγέτη του σύγχρονου δυτικού κόσμου ΝΑΤΟ ....εσείς βωμολοχειτε

.
.αηδία είστε

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
φίλε σοβαρά τώρα και χωρίς ίχνος και διάθεση ειρωνείας.
τα είπες μόνος σου. το πρόβλημα είναι η δουλειά σου (που έχει να κάνει με το φ.αέριο) και το οικονομικό γενικότερα.
δεν θα πω σε καταλαβαίνω γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς ή δεν περνάς (όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος).
αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να καθορίζεται η πολιτική ενός κράτους από τη δουλειά ή ανεργία κάποιων ανθρώπων, υπάρχει τεράστια απόσταση.
ελπίζω να το καταλαβαίνεις και να αντιλαμβάνεσαι ότι πραγματικά επιτίθεσαι σε ανεμόμυλους...
υπαρκτές δυσκολίες αλλά ανεμόμυλος ο "εχθρός" που φαντάζεσαι...
η ασφαλεια και η οικονομια καθοριζουν την πολιτικη μιας χωρας...οχι το αναποδο...δεν κανεις την πολιτικη που γουσταρεις,και αφηνεις την οικονομια "οτι ψαρια πιασουμε"..... η Τουρκια που ειναι σκατα οικονομια,γτ κανει πολιτικη πολεμου στο Αιγαιο??? για να κανει τα μπανια του ο Ερντογαν? Εγω εφερα τον εαυτο μου σαν παραδειγμα οτι θα μεινω ανεργος λογω διακοπης Φ.Α.....στην αναγκη θα δουλεψω ντελιβερι με το παπακι,ασε με εμενα.....η Ελλαδα ομως αντεχει 300.000 ανεργους ακομα???δεν επηρεαζουν την πολιτικη 300.000??? το φ.α εχει πολλες εφαρμογες,δεν ειναι μονο για θερμανση.... (ηλεκτροπαραγωγη,φουρνοι,ψυξη,βαφεια,χυτηρια,νοσοκομειακη αποστειρωση,καθαριστηρια...κτλ)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Τελικά ρε mazo and the zoo δε μας είπες που μένει η κουνιάδα σου και θα πεθάνει από το κρύο το Νοέμβριο.
Μπας και παντρεύτηκες Εσκιμώα; :2funny:
δεν μιλαω για την κουνιαδα μου.......ειπα οτι περιμενει διδυμα τον Νοεμβριο....διαβαζε καλα... σε αφησαν να πλησιασεις ποτε σου νεογεννητο???εχεις δει απο κοντα....??? ή φοβουνται???

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
αρκετα με τα γεωπολιτικα.....παμε λιγο στο μετωπο.....
οι Ουκρανοι εκαναν ενα ενθουσιωδες ντου και εσπασαν τις αμυνες των Ρωσσων... Εκει οι Ρωσσοι ειχαν πολλες δυναμεις εθελοντων κ πολιτοφυλακης....τεσπα.Απο τον χαρτη βλεπουμε οτι οι Ουκρανοι στοχο εχουν τις σιδ.γραμμες...και ο κανονας του πολεμου λεει πως "οτι και να κανεις,αν δεν το περιμενει ο εχθρος,θα πετυχει"....η επιθεση των Ουκρανων πετυχε αλλα το προβλημα ειναι να διατηρησεις την επιθεση με συνεχη ανεφοδιασμο και πυρα υποστηριξης...
Το μεγαλο παιχνιδι ειναι εκει που εχω βαλει τα 2 αστερακια...οι Ρωσσοι δουλευουν με "ταναλιες"...φτιαχνουν μια ταναλια,την κλεινουν και παγιδευουν τον εχθρο.....εδω οι Ουκρανοι πρεπει να επιτεθουν στα αστερακια και να πλατιασουν τον διαδρομο που ανοιξαν....αν οι Ρωσσοι μαζεψουν επιθετικες δυναμεις εκει,οι Ουκρανοι θα εχουν πεσει σε "ταναλια" μονοι τους και θα περικυκλωθουν....ιδωμεν.
FcJsi8tWYAYLw7j.jpg
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλο κλοκλό κι'αυγό τίποτα ρε mazo and the zoo. Τελικά θα μας πεις που μένουν και θα κάνει τόσο κρύο το Νοέμβριο που μπορεί να πεθάνουν τα νεογέννητα; Στο χωράφι θα πάει να γεννήσει η γυναίκα;
:2funny:
6ος οροφος,ρετιρε...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Κατάλαβα, ως συνήθως μας φλόμωσες στον παπά ρε mazo and the zoo. :2funny:
τα νεογεννητα θελουν ζεστη μπουφο...αλλα που να ξερεις,αφου δεν σε αφηνουν να πλησιαζεις παιδακια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ρωτήσανε την Αγγλίδα Πρωθυπουργό πως θα ένιωθε, αν έπρεπε να πατήσει το κουμπί των πυρηνικών, το ξέρω πως θα το έκανες, είπε ο άνθρωπος που τη ρώτησε. Πως θα ένιωθες; Και αυτή απάντησε, ότι θα έκανα το Καθήκον μου. Κανένα Συναίσθημα, καμία τάχα προσπάθεια για Ειρήνη κλπ. Ύφος απαθές, δεν έχει καμία σημασία ο εκμηδενισμός της ανθρωπότητας. Και την χειροκροτάγανε. Και οι Πίξη και οι συν αυτώ μας βγάζουν χάρτες με την προέλαση των Ουκρανών, και δεν καταλαβαίνουν ότι την έχουμε πουτσίσει με τον πόλεμο που διεξάγει το ΝΑΤΟ δι αντιπροσώπου ενάντια στη Ρωσία

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ρωτήσανε την Αγγλίδα Πρωθυπουργό πως θα ένιωθε, αν έπρεπε να πατήσει το κουμπί των πυρηνικών, το ξέρω πως θα το έκανες, είπε ο άνθρωπος που τη ρώτησε. Πως θα ένιωθες; Και αυτή απάντησε, ότι θα έκανα το Καθήκον μου. Κανένα Συναίσθημα, καμία τάχα προσπάθεια για Ειρήνη κλπ. Ύφος απαθές, δεν έχει καμία σημασία ο εκμηδενισμός της ανθρωπότητας. Και την χειροκροτάγανε.

Άντε τράβα να παρηγορήσεις το αφεντικό σου τον Ταγίπ που κλαψουρίζει μέρα νύχτα και άσε τα του Η.Β.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom