Πού θες να καταλήξεις, φίλε μου, δεν μπορώ να καταλάβω; Βλέπω ότι η διαμάχη σου με τον RSS ξεκίνησε με σύγκριση δυτικών και ανατολικών καθεστώτων. Ε λοιπόν και τα δυτικά καθεστώτα περνάνε κρίσεις κι έχουν κι αρνητικά.η αδερφη της γυναικας μου περιμενει διδυμα τον Νοεμβριο.....εχεις καμια ιδεα πως θα τα ζεστανει???
οταν λεω "πως θα ζεσταθουμε".....δεν εννοω εμενα κ εσενα, μπουμπουνα.... εγω θα παρω την κουβερτα και θα κοιμηθω κ στο υπογειο που εχει ζεστουλα.....
τους καρδιοπαθεις,τους γερους και τα νεογεννητα...τι θα απογινουν μεγαλε επιστημονα???
Κάθισε και στο ανάλυσε το παιδί και στο τέλος έγραψε ότι θα κρυώσουμε 2 χρόνια, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι μια γενική απάντηση. Θες να σου βρει και εξατομικευμένη λύση; Δεν είναι έτσι, φίλε μου.
Είσαι ενήλικος και μπορείς να διαλέγεις στρατόπεδο. Ε διάλεξε λοιπόν. Αν δεν σου αρέσει το δυτικό πήγαινε στο ανατολικό. Και το μεν και το δε έχουν τα συν τους και τα πλην τους. Όποιο και να διαλέξεις, θα φας κάποια αρνητικά στη μάπα. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα. Μήπως απλά θες να γκρινιάζεις; Δηλαδή τι ακριβώς πρέπει να σου απαντήσει κάποιος για να είσαι ευχαριστημένος;