Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Μαγκαλι ψωνισες?
Θα υπάρξει έλλειψη
Αυτά τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα νομίζω , καλύτερα ένα καλό μπουφάν για την μέρα και ένα καλό πάπλωμα για την νύχτα.

Και για όσους έχουμε αέριο το πιό οικονομικό πιστεύω πως είναι αν μπορείς να ανάβεις 1 - 2 ώρες το πρωί και 1 - 2 ώρες το βράδυ.
Αλλοι πάλι λένε οτι αν το ανάβεις όλο το 24ωρο κάνεις περισσότερη οικονομία γιατί είναι ήδη ζεστό το σπίτι και μετά κάνεις συντήρηση ... δηλαδή δεν προσπαθείς να ζεστάνεις το κρύο σπίτι.
Στην δεύτερη περίπτωση παίζει πολύ ρόλο το στους πόσους βαθμούς θα βάλεις τον θερμοστάτη σε συνδυασμό με το τι θερμοκρασία έχει έξω. Ενώ στην πρώτη περίπτωση και στους 30 να βάλεις τον θερμοστάτη δεν παίζει και τόσο ρόλο.

Δεν ξέρω μήπως ξεφεύγουμε και εκτός νήματος με αυτά , αν και συμπεριλαμβάνονται στο "και συνέπειες σε εμάς"

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
νέα οικονομική βοήθεια ύψους $675 εκατομμυρίων

In remarks opening the talks, Austin said the US and its allies were “seeing the demonstrable success of our common efforts on the battlefield”.

He added that the latest package of aid would include howitzers, artillery munitions, Humvees, armored ambulances, anti-tank systems, and more.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
το κρατάμε αυτό το μήνυμα. είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα χρειαστεί να το ξαναθυμηθούμε πολλές φορές.

ΥΓ: για πότε περίπου το βλέπεις;
Το τελικό αποτέλεσμα αυτό θα ναι.....το πότε το ξέρουν αυτοί που πολεμούν.....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Το τελικό αποτέλεσμα αυτό θα ναι.....το πότε το ξέρουν αυτοί που πολεμούν.....

δώσε μια πρόβλεψη σε βάθος χρόνου. πότε θα μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ έλεγε βλακείες; να πούμε σε ένα χρόνο από τώρα ή θες πιο πολύ;

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
δώσε μια πρόβλεψη σε βάθος χρόνου. πότε θα μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ έλεγε βλακείες; να πούμε σε ένα χρόνο από τώρα ή θες πιο πολύ;
Δεν είμαι μέντιουμ μετεωρολόγο σεισμολογος......απλά ξέρω το αποτέλεσμα γιατί βλέπω την γενική εικόνα όχι αυτού του πολεμου μόνο αλλά και το που πάμε σαν Ευρώπη από δω και στο εξής......τέλος από μένα....συνεχίστε να τρώγεστε μπαιντενοπουλοι και πουτινακηδες.....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν είμαι μέντιουμ μετεωρολόγο σεισμολογος......απλά ξέρω το αποτέλεσμα γιατί βλέπω την γενική εικόνα όχι αυτού του πολεμου μόνο αλλά και το που πάμε σαν Ευρώπη από δω και στο εξής......τέλος από μένα....συνεχίστε να τρώγεστε μπαιντενοπουλοι και πουτινακηδες.....

ευχαριστούμε για την παρέμβαση. θα σας ειδοποιήσουμε.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Α καλά
.... Οι σαμαρικοι είναι 18 βουλευτές στην ΝΔ ...εντάξει άστο .......Ρώτα τον κουλη διότι έφυγε σφεντόνα πάνω Σέρρες ...

Γιάλαντζι νεοδημοκρατες τελικα:confused:
Καραμανλικοι σαμαρικοι μητσοτακηκοι.
Αφου η νδ ειναι ενωμενη και δεν εχει συνιστωσες, συνιστωσες εχει μονο ο σύριζα.
Ετσι δεν ειναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ετσι δεν ειναι;
Θύμισε μου λιγο, στην 50ετη ιστορια της ΝΔ, υπηρχε αλλη περιοδος οπως τωρα, που να μην υφισταται "διαδοχος" του αρχηγου? Δεν κινειται τιποτα. Ψαξε να βρεις συνιστωσες εσυ.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Θύμισε μου λιγο, στην 50ετη ιστορια της ΝΔ, υπηρχε αλλη περιοδος οπως τωρα, που να μην υφισταται "διαδοχος" του αρχηγου? Δεν κινειται τιποτα. Ψαξε να βρεις συνιστωσες εσυ.
Και σιγά τον αρχηγό.....άμα τον δεις από κοντά την ίδια βλακοφατσα έχει με τον τσιπρα....με βλέμμα απλανές....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και σιγά τον αρχηγό.....άμα τον δεις από κοντά την ίδια βλακοφατσα έχει με τον τσιπρα....με βλέμμα απλανές....
Βλακοφατσα ο Κουλης, βλακοφατσα ο Τσιπρας, βλακοφατσα ο ΓΑΠ, μπουχεσας ο Κωστακης, δεν μας αρεσει και κανενας

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Βλακοφατσα ο Κουλης, βλακοφατσα ο Τσιπρας, βλακοφατσα ο ΓΑΠ, μπουχεσας ο Κωστακης, δεν μας αρεσει και κανενας
Μωρέ τους έχεις δει από κοντά??.......τους έχεις χαιρετήσει????.....τους έχεις μιλήσει????αν όχι άστο το σχόλιο.....εγώ ναι κσι μόνο ο πουχεσας είχε υψηλό iq.... οι υπόλοιποι ούτε για φτύσιμο.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μωρέ τους έχεις δει από κοντά??.......τους έχεις χαιρετήσει????.....τους έχεις μιλήσει????αν όχι άστο το σχόλιο.....εγώ ναι κσι μόνο ο πουχεσας είχε υψηλό iq.... οι υπόλοιποι ούτε για φτύσιμο.....
Συγνωμη τύπε, δεν ειχα υπ' οψιν μου οτι εισαι καποιος που συνομιλεί με Κούλη, Τσιπρα και ΓΑΠ και εχεις αποψη. Πειραιωτης ε? Μηπως εισαι ο Μαρινακης?
Υψηλο iq ο μπουχεσας, μαλιστα. Και γιατι τοτε εριξε την χωρα στα βραχια?

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Συγνωμη τύπε, δεν ειχα υπ' οψιν μου οτι εισαι καποιος που συνομιλεί με Κούλη, Τσιπρα και ΓΑΠ και εχεις αποψη. Πειραιωτης ε? Μηπως εισαι ο Μαρινακης?
Υψηλο iq ο μπουχεσας, μαλιστα. Και γιατι τοτε εριξε την χωρα στα βραχια?
Ο αλογομουρης είχε άλλη άποψη σαν υπουργός οικονομικών.....γι αυτό πήγαμε στα βράχια με το απόλυτο φταίξιμο στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και στου Γιωργάκη που κάλεσε το δντ να μας κάνει ντα.....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Ετσι δεν ειναι;
κοντέ και λάγνε είμαστε σαν την αθηναική ζυθοποιία...
heineken, MΑΜΟΣ, AMSTEL κλπ...
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Ετσι δεν ειναι;
Όταν από το 1974 είχε συνιστώσες οι ΝΔ ...ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε σα σκέψη υπήρχε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι είναι φιλορώσοι λόγω νοσταλγίας για τα παλιά μουνολίβαδα κάθονται να κάνουν και πολλές αναλύσεις. Ο @sex volcano παραπάνω μας λέει ότι πέρασε το καλοκαίρι και δεν πήγε Οδησσό. Ο kman2 το έλεγε ξεκάθαρα να τους γαμήσει ο Πούτιν όλους για να ξαναφτιάξουν τα μουνολίβαδα. Και βασικά πάντα παίζει σαν κίνητρο για κάποιους, διότι η πολιτική αστάθεια και ανασφάλεια δεν θα είναι αιώνια, κάποια στιγμή θα έρθει αυτή η μέση κατάσταση που λες. Πιστεύω ότι ούτε κι εσύ έχεις απορρίψει τελείως αυτήν την ιδέα περί επαναφοράς μουνολίβαδων με βάση υπόνοιες που αφήνεις στο παρακάτω κομμάτι:

Επενδύσεις συν φτηνό μουνί, έτσι; Άστα, τύπε Τάσο, σε κόβω για νοσταλγό της Σοβιετίας, όχι ότι θα ήθελες να ζήσεις σε ένα τέτοιο καθεστώς, αλλά για τα παράπλευρα ωφέλη που θα μπορούσε να αποκομίσει ένας δυτικός. Κανένας από τους φιλορώσους εδώ δεν θα ήθελε να ζήσει σε ανατολικά καθεστώτα, απλά την αντιδυτική δυσαρέσκεια σας βγάζετε και τα προσωπικά σας μικροωφέλη σκέπτεστε.
Όποιου δεν του αρέσει η Δύση, ας πάει να ζήσει στη Ρωσία να περνάει καλύτερα.
Ο βολκανο τρολαρει,ειναι λατρης των λατινων και οχι των σλαβων γυναικων που γνωριζει πολυ καλα ...
Η μεση κατασταση που λεω υπηρχε πριν τον πολεμο ,ελευθερη προσβαση - σχετικη ηρεμια - κοσμος με διαθεση, το να ηθελε καποιος να διαλυθει/εξαθλιωθει η χωρα για να περιμενει ποτε και αν θα ξαναγυρισει εκει που ηταν δεν υπαρχει νοημα ... και εγω τρολαρω μερικες φορες με αυτους που τους διακατεχει αντιρωσικη υστερια :grin:

Φτηνο μουνι μονο οι ημιεπαγγελματιες , πρεπει να ανοιξεις ομως αρκετα τον κυκλο σου και να κανεις παρεα με ντοπιους για να τις βρεις, οι δε καθαρα επαγγελματιες πουτανες ακριβοτερες απο εδω.
Για τις κανονικες γκομενες δεν ειναι καθολου φτηνα με εξοδους δωρακια κτλ (για καλες αναφερομαι οχι τιποτα μπαζα). Στα κλαμπ του Κιεβου και της Οδησσου ας πουμε που συχναζουν μουναρες, το τραπεζι με μπουκαλι στοιχιζει 200 ευρω οσο δηλ σε Αθηνα-Θεσσαλονικη. Τωρα αν θες να βρεις μια μετρια να αραξεις και να την πηγαινεις βολτα στα παρκα και για καφε στα εμπορικα κεντρα αλλαζει το εργο , αλλα για μενα τουλαχιστον δεν αξιζει η μονιμοτητα για κατι τετοιο ...

Καθολου δεν ειμαι νοσταλγος της Σοβιετιας ,παντως μια γευση απο το κομμουνιστικο συστημα πηρα τον Απριλιο του 88 στην Βουδαπεστη μενοντας στο κλασικο διαμερισμα/μπλοκ της εποχης σε γκομενα.
Αν θελεις και μπορεις να δραστηριοποιηθεις επαγγελματικα περνωντας ταυτοχρονα καλα σαν ελευθερος αντρας γιατι να μην πας να ζησεις στην ευρωπαικη μερια της Ρωσιας? μην νομιζεις για παραδειγμα οτι Μολδαβια - Ουκρανια ειναι λιγοτερο διεφθαρμενες και περισσοτερο φιλελευθερες ... εσυ επελεξες την Γαλλια και καλα επραξες εφοσον σου αρεσει , ο καθενας λοιπον οπως την βρισκει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Ο βολκανο τρολαρει,ειναι λατρης των λατινων και οχι των σλαβων γυναικων που γνωριζει πολυ καλα ...
Η μεση κατασταση που λεω υπηρχε πριν τον πολεμο ,ελευθερη προσβαση - σχετικη ηρεμια - κοσμος με διαθεση, το να ηθελε καποιος να διαλυθει/εξαθλιωθει η χωρα για να περιμενει ποτε και αν θα ξαναγυρισει εκει που ηταν δεν υπαρχει νοημα ... και εγω τρολαρω μερικες φορες με αυτους που τους διακατεχει αντιρωσικη υστερια :grin:

Φτηνο μουνι μονο οι ημιεπαγγελματιες , πρεπει να ανοιξεις ομως αρκετα τον κυκλο σου και να κανεις παρεα με ντοπιους για να τις βρεις, οι δε καθαρα επαγγελματιες πουτανες ακριβοτερες απο εδω.
Για τις κανονικες γκομενες δεν ειναι καθολου φτηνα με εξοδους δωρακια κτλ (για καλες αναφερομαι οχι τιποτα μπαζα). Στα κλαμπ του Κιεβου και της Οδησσου ας πουμε που συχναζουν μουναρες, το τραπεζι με μπουκαλι στοιχιζει 200 ευρω οσο δηλ σε Αθηνα-Θεσσαλονικη. Τωρα αν θες να βρεις μια μετρια να αραξεις και να την πηγαινεις βολτα στα παρκα και για καφε στα εμπορικα κεντρα αλλαζει το εργο , αλλα για μενα τουλαχιστον δεν αξιζει η μονιμοτητα για κατι τετοιο ...

Καθολου δεν ειμαι νοσταλγος της Σοβιετιας ,παντως μια γευση απο το κομμουνιστικο συστημα πηρα τον Απριλιο του 88 στην Βουδαπεστη μενοντας στο κλασικο διαμερισμα/μπλοκ της εποχης σε γκομενα.
Αν θελεις και μπορεις να δραστηριοποιηθεις επαγγελματικα περνωντας ταυτοχρονα καλα σαν ελευθερος αντρας γιατι να μην πας να ζησεις στην ευρωπαικη μερια της Ρωσιας? μην νομιζεις για παραδειγμα οτι Μολδαβια - Ουκρανια ειναι λιγοτερο διεφθαρμενες και περισσοτερο φιλελευθερες ... εσυ επελεξες την Γαλλια και καλα επραξες εφοσον σου αρεσει , ο καθενας λοιπον οπως την βρισκει.
Πάλι εδώ είσαι κτηνανθρωπε;;;; Πηγές τσιγάρα στα φιλαράκια σου στο Κορυδαλλό;;;;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931

Ελα ρε εχουν στήσει μηχανισμό προπαγάνδας οι Ρωσοι στην Ευρώπη!!;; Πεφτουμε απο τα συννεφα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom