Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
νέα οικονομική βοήθεια ύψους $675 εκατομμυρίων

In remarks opening the talks, Austin said the US and its allies were “seeing the demonstrable success of our common efforts on the battlefield”.

He added that the latest package of aid would include howitzers, artillery munitions, Humvees, armored ambulances, anti-tank systems, and more.

Ο κοντοπουτανος την εχει πατήσει, πίστευε οτι Ευρώπη και USA θα ασχοληθούν απο ελάχιστα εως καθόλου με την εισβολή στην Ουκρανία, αντίθετος ομως οχι μονο ασχολήθηκαν αλλα έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μεγάλη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Θύμισε μου λιγο, στην 50ετη ιστορια της ΝΔ, υπηρχε αλλη περιοδος οπως τωρα, που να μην υφισταται "διαδοχος" του αρχηγου? Δεν κινειται τιποτα. Ψαξε να βρεις συνιστωσες εσυ.
Ασε μας ρε και συ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ο βολκανο τρολαρει,ειναι λατρης των λατινων και οχι των σλαβων γυναικων που γνωριζει πολυ καλα ...
Η μεση κατασταση που λεω υπηρχε πριν τον πολεμο ,ελευθερη προσβαση - σχετικη ηρεμια - κοσμος με διαθεση, το να ηθελε καποιος να διαλυθει/εξαθλιωθει η χωρα για να περιμενει ποτε και αν θα ξαναγυρισει εκει που ηταν δεν υπαρχει νοημα ... και εγω τρολαρω μερικες φορες με αυτους που τους διακατεχει αντιρωσικη υστερια :grin:

Φτηνο μουνι μονο οι ημιεπαγγελματιες , πρεπει να ανοιξεις ομως αρκετα τον κυκλο σου και να κανεις παρεα με ντοπιους για να τις βρεις, οι δε καθαρα επαγγελματιες πουτανες ακριβοτερες απο εδω.
Για τις κανονικες γκομενες δεν ειναι καθολου φτηνα με εξοδους δωρακια κτλ (για καλες αναφερομαι οχι τιποτα μπαζα). Στα κλαμπ του Κιεβου και της Οδησσου ας πουμε που συχναζουν μουναρες, το τραπεζι με μπουκαλι στοιχιζει 200 ευρω οσο δηλ σε Αθηνα-Θεσσαλονικη. Τωρα αν θες να βρεις μια μετρια να αραξεις και να την πηγαινεις βολτα στα παρκα και για καφε στα εμπορικα κεντρα αλλαζει το εργο , αλλα για μενα τουλαχιστον δεν αξιζει η μονιμοτητα για κατι τετοιο ...

Καθολου δεν ειμαι νοσταλγος της Σοβιετιας ,παντως μια γευση απο το κομμουνιστικο συστημα πηρα τον Απριλιο του 88 στην Βουδαπεστη μενοντας στο κλασικο διαμερισμα/μπλοκ της εποχης σε γκομενα.
Αν θελεις και μπορεις να δραστηριοποιηθεις επαγγελματικα περνωντας ταυτοχρονα καλα σαν ελευθερος αντρας γιατι να μην πας να ζησεις στην ευρωπαικη μερια της Ρωσιας? μην νομιζεις για παραδειγμα οτι Μολδαβια - Ουκρανια ειναι λιγοτερο διεφθαρμενες και περισσοτερο φιλελευθερες ... εσυ επελεξες την Γαλλια και καλα επραξες εφοσον σου αρεσει , ο καθενας λοιπον οπως την βρισκει.

μιας που εμφανίστηκες, παίζει κάνα λινκ από pronews για κατάρρευση μετώπου; μας έχεις στην χαρμάνα τόσες μέρες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
κι είναι το κρύο
κι είναι το κρύο τσουχτερό
να το αντέξω δε μπορωωωωωώ...
#χειμωνας_μητσοτάκη
FB_IMG_1662649121857.jpg

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ο Βλαντ δεν θα δεχτεί την ταπείνωση. Ειδικά αν ισχύουν αυτά που λένε για την υγεία του, τότε δεν έχει τίποτα να χάσει.

Όσο δεν πάει καλά η επιχείρηση με τα συμβατικά μέσα τόσο πιθανότερο να το βαρύνει με όπλα μαζικής καταστροφής.

Μην ξεχνάμε ότι στην ουσία πολεμάει το ΝΑΤΟ με την Ρωσία, μόνο που οι στρατιώτες είναι Ουκρανοί.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
μιας που εμφανίστηκες, παίζει κάνα λινκ από pronews για κατάρρευση μετώπου; μας έχεις στην χαρμάνα τόσες μέρες.
Πηραν πισω τις Χερσωνα ,Μελιτοπολη ,Μαριουπολη οσο ελειπα ε? τι λεει ρε παιδι ...

ΥΓ. καμια καινουργια τσοντα με αφεντρες και σκλαβους ειδες να ανεβασεις κριτικη? Εκεινη η Λαουρα παντως στο λαιμο μου εκατσε που δεν σε αφησε να ευχαριστηθεις την :jerking: με την ησυχια σου :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Ο Βλαντ δεν θα δεχτεί την ταπείνωση. Ειδικά αν ισχύουν αυτά που λένε για την υγεία του, τότε δεν έχει τίποτα να χάσει.

Όσο δεν πάει καλά η επιχείρηση με τα συμβατικά μέσα τόσο πιθανότερο να το βαρύνει με όπλα μαζικής καταστροφής.

Μην ξεχνάμε ότι στην ουσία πολεμάει το ΝΑΤΟ με την Ρωσία, μόνο που οι στρατιώτες είναι Ουκρανοί.
Εγώ άλλους φοβάμαι να ξεκινήσουν
Αυτους που η οικονομία τους πάει χάλια κι ο πρωθυπουργός τους έκοψε λασπη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πηραν πισω τις Χερσωνα ,Μελιτοπολη ,Μαριουπολη οσο ελειπα ε? τι λεει ρε παιδι ...

ΥΓ. καμια καινουργια τσοντα με αφεντρες και σκλαβους ειδες να ανεβασεις κριτικη? Εκεινη η Λαουρα παντως στο λαιμο μου εκατσε που δεν σε αφησε να ευχαριστηθεις την :jerking: με την ησυχια σου :grin:

Πέμπτη 16/06/2022 μας κοζάρεις άρθρο με τίτλο 'Καταρρέει ο Ουκρανικός στρατός - German Marshall Fund: Οι Ουκρανοί χάνουν έως και 1.000 στρατιώτες την ημέρα - Μπήκαν στο Azot'

Σάββατο 02/07/2022 μας κοζάρεις άρθρο με τίτλο 'Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα - Επιθετική προέλαση Ρώσων προς Slovyansk – Ουκρανικές βόμβες κατά στρατιωτικών στόχων στη Λευκορωσία'

Δευτέρα 04/07/2022 μας κοζάρεις άρθρο με τίτλο 'Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα, θα χάσουν το 30% των εδαφών – Οι ρώσοι κατέλαβαν όλο το Luhansk, κινούνται προς Bakhmut, Slovyansk'

(αν ψάξω κι άλλο θα βρω κι άλλα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις βάλει περισσότερα)

εγώ σου έλεγα ότι είσαι θύμα προπαγάνδας και παπαγαλίζεις ό,τι να ναι, δεν με άκουγες...
είναι τουλάχιστον αστείο να παπαγαλίζεις κάθε τρεις και λίγο προπαγανδιστικά άρθρα με fake τίτλους και μετά να θεωρείς ότι δικαιώθηκες αν πήραν τις περιοχές που αναφέρονται στο άρθρο. γιατί πολύ απλά αν τις πήραν τις πήραν με σκληρές μάχες και όχι με κατάρρευση μετώπου και ουκρανικής άμυνας. όσο για το 30% των εδαφών... άστο.

ΥΓ: είναι πραγματική αυτοταπείνωση και εντελώς άνανδρη συμπεριφορά σε πολιτική συζήτηση να σου απαντάνε με στοιχεία για τις βλακείες που λες και όχι μόνο να μην έχεις τα αρχίδια να παραδεχτείς το λάθος σου αλλά να κάθεσαι να ψάχνεις στις κριτικές του άλλου που έγραψε πριν χρόνια, κάτι 'μεμπτό' για να του επιτεθείς off topic αμφισβητώντας τον αντρισμό του ή ό,τι εσύ νομίζεις. εντελώς φθηνή, θρασύδειλη και γκομενίστικη συμπεριφορά. και μπράβο σου. θέλει προσπάθεια να φτάσεις τόσο χαμηλά. πιστεύω μπορείς λίγο ακόμα. πιστεύω σε σένα.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Θα'χουν φτάσει οι Ουκρανοί στα σύνορα του 2014 και οι διάφοροι γραφικοί του μπου θα περιμένουν ακόμη την κατάρρευση του ουκρανικού στρατού και τα φοβερά αντίποινα του Βλαδίμηρου στην Ελλάδα.
Καταγράφεται έτσι ώστε να το δούμε αν θα ισχύει όταν τελειώσει ο πόλεμος.....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.373
Πόντοι
736
Και για να επιστρέψουμε στο κανονικό μας πρόγραμμα...

Αν ισχύει αυτό , είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο λόγος είναι διττός. Αφενός μεν αυτό που αναφέρεις και εσύ, δηλαδή ο αποκλεισμός του Ιζιουμ από τις γραμμές ανεφοδιασμού, αλλά και αφετέρου δε , για την πολύ γρήγορη ανάπτυξη των Ουκρανικών δυνάμεων εξ ανατολών.
Τσεκαρετε λίγο τo Google maps. Τις τελευταίες 2-3 μέρες ειδικά.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
Τι να απαντήσω ρε τύπε στις παραπάνω μαλακίες?
Κάθε φορά άλλα λέω/ρωτάω (εγω ή άλλοι) κι εσυ απαντάς άσχετα.
Μα εντελώς άσχετα. Κι ακόμα χειρότερα βλακείες...
Στα (ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ) πιο πάνω που είπες.
Ναι στην ανατολή είναι ούγκα.
Με τραγικά πολιτεύματα και συνθήκες για τον κοσμάκη.
Δες την τουρκία, τη ρωσία, την κίνα (που ειναι κι οι καλές ίσως περιπτώσεις σε σχέση με άλλους). Αν γουστάρεις τραβα κει να ζήσεις, οι δρόμοι ανοιχτοί...
Λες η δύση να εξαλείψει τις ανισότητες.
Καταρχάς η δύση τις αντιμετωπίζει απείρως καλύτερα από την ανατολή.
Κατά δευτερον σταματήστε τα όνειρα περι εξάλειψης, ποτε και πουθενά δεν έχει γίνει αυτό, ούτε θα γινει.
Και γιατι να γίνει δλδ? Έχουμε όλοι τις ίδιες ικανοτητες? Την ίδια όρεξη για δουλειά? Την ίδια μόρφωση? Τα ίδια εφόδια που κάποιοι πρόγονοί μας πάλεψαν να μας αφήσουν?
Καλά κάνουν και υπάρχουν ανισότητες που οι περισσότερες δεν έχουν σχεση με την "κακούργα κοινωνία" αλλά με τη μαλακία ή μη που δερνει τον καθένα μας....
Λες επίσης για αερια και τιμές και αμερικάνους...ρε τύπε τι σχέση έχει η πολιτική ή στρατιωτική στήριξη με τις εταιρείες και πόσο σου πουλάνε? Σιγά μη μας πάρουν και πίπες οι αμερικανοι...
Ας ειχε μυαλό η μέρκελ κι οι ευρωπαιοι να μην έχουν εξαρτηθει πλήρως απο το ρωσικό αρχίδι...τωρα δεν πειραζει, ας κρυωσουμε λίγο 2 χρόνια, δεν θα πεθάνουμε κιολας
Δεν θα πεθανουμε κιολας???? χαχαχαχαχααχ......θες να το πεις σε εναν καρδιοπαθη αυτο???? Θες να πεις σε καποιον που ζει με οξυγονο σπιτι του,οτι θα κοβεται το ρευμα??? Σε καποιον που φοραει βηματοδοτη???
Αλλα περα απο το κωλαρακι σας,το μυαλο σας δεν παει να σκεφτει παραπερα....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Δεν θα πεθανουμε κιολας???? χαχαχαχαχααχ......θες να το πεις σε εναν καρδιοπαθη αυτο???? Θες να πεις σε καποιον που ζει με οξυγονο σπιτι του,οτι θα κοβεται το ρευμα??? Σε καποιον που φοραει βηματοδοτη???
Αλλα περα απο το κωλαρακι σας,το μυαλο σας δεν παει να σκεφτει παραπερα....
γιος της μάρθας τύπε?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
γιος της μάρθας τύπε?
η αδερφη της γυναικας μου περιμενει διδυμα τον Νοεμβριο.....εχεις καμια ιδεα πως θα τα ζεστανει???
οταν λεω "πως θα ζεσταθουμε".....δεν εννοω εμενα κ εσενα, μπουμπουνα.... εγω θα παρω την κουβερτα και θα κοιμηθω κ στο υπογειο που εχει ζεστουλα.....
τους καρδιοπαθεις,τους γερους και τα νεογεννητα...τι θα απογινουν μεγαλε επιστημονα???

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
η αδερφη της γυναικας μου περιμενει διδυμα τον Νοεμβριο.....εχεις καμια ιδεα πως θα τα ζεστανει???
οταν λεω "πως θα ζεσταθουμε".....δεν εννοω εμενα κ εσενα, μπουμπουνα.... εγω θα παρω την κουβερτα και θα κοιμηθω κ στο υπογειο που εχει ζεστουλα.....
τους καρδιοπαθεις,τους γερους και τα νεογεννητα...τι θα απογινουν μεγαλε επιστημονα???
καλά τύπε θα βρεθεί τρόπος...
και χρήμα θα δοθεί. και θα κοπούν από αλλού έξοδα.
και στην τελική επιβιώσαμε ακόμα κι όταν ζούσαμε στις σπηλιές...
δεν ήρθε το τέλος του κόσμου τύπε.
κι αν κάπου θες να διαμαρτυρηθείς γύρνα βορειοανατολικά και φασκέλωσε τον πούτιν.
μόνο άσε σε παρακαλώ τα δακρύβρεχτα...

σου έχω και άλλη λύση. σταμάτα τα ραντεβού με τις κορασίδες και δώστα στην αδελφή της γυναίκας σου.
ραντεβού που, αν τώρα όπως λες δεν έχεις λεφτα για θέρμανση, κακώς έκανες.
δεν πάνε στις βίζιτες από το υστέρημα ούτε όταν τα βγάζουν πέρα τσίμα τσίμα.
αν σου περισσεύουν, κι αφού κάνεις κομπόδεμα για τα δύσκολα, τότε πας και για να γαμήσεις βίζιτες.
αλλιώς κάθεσαι στη γυναίκα ή τη σχέση σου.
οπότε μπορείς ελεύθερα να μουτζώσεις και καθρέφτη...
(αν έχεις όντως θέμα αλλιώς το παίρνω και πίσω)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
καλά τύπε θα βρεθεί τρόπος...
και χρήμα θα δοθεί. και θα κοπούν από αλλού έξοδα.
και στην τελική επιβιώσαμε ακόμα κι όταν ζούσαμε στις σπηλιές...
δεν ήρθε το τέλος του κόσμου τύπε.
κι αν κάπου θες να διαμαρτυρηθείς γύρνα βορειοανατολικά και φασκέλωσε τον πούτιν.
μόνο άσε σε παρακαλώ τα δακρύβρεχτα...

σου έχω και άλλη λύση. σταμάτα τα ραντεβού με τις κορασίδες και δώστα στην αδελφή της γυναίκας σου.
ραντεβού που, αν τώρα όπως λες δεν έχεις λεφτα για θέρμανση, κακώς έκανες.
δεν πάνε στις βίζιτες από το υστέρημα ούτε όταν τα βγάζουν πέρα τσίμα τσίμα.
αν σου περισσεύουν, κι αφού κάνεις κομπόδεμα για τα δύσκολα, τότε πας και για να γαμήσεις βίζιτες.
αλλιώς κάθεσαι στη γυναίκα ή τη σχέση σου.
οπότε μπορείς ελεύθερα να μουτζώσεις και καθρέφτη...
(αν έχεις όντως θέμα αλλιώς το παίρνω και πίσω)
ο Πουτιν κανει την δουλεια του και κοιταει το δικο του συμφερον τυπε....στο κατω-κατω δικο του ειναι το αεριο.
να τον φασκελωσω επειδη κοιταει την χωρα του???
του φαγανε οι τραπεζες της ΕΕ 600 δις,και αυτος θα κατσει να χαμογελαει??? τι ειναι...Κουλης???
δεν φασκελωνουμε τους εαυτους μας και να κοιταξουμε λιγο την χωρα μας λεω εγω....

Υ.Γ Δεν παω σε βιζιτες....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ο Πουτιν κανει την δουλεια του και κοιταει το δικο του συμφερον τυπε....στο κατω-κατω δικο του ειναι το αεριο.
να τον φασκελωσω επειδη κοιταει την χωρα του???
του φαγανε οι τραπεζες της ΕΕ 600 δις,και αυτος θα κατσει να χαμογελαει??? τι ειναι...Κουλης???
δεν φασκελωνουμε τους εαυτους μας και να κοιταξουμε λιγο την χωρα μας λεω εγω....

Υ.Γ Δεν παω σε βιζιτες....
και τι κάνεις εδώ τύπε?
χαρτζιλίκι στα διάφορα πολιτικά να υποθέσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom