papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.632
- Πόντοι
- 27.261
Πάλι αναδουλειές έχει η ροδαλή σουφρίτσα σου δροσερούλη και σε έπιασε υστερία;
Πάλι αναδουλειές έχει η ροδαλή σουφρίτσα σου δροσερούλη και σε έπιασε υστερία;
Το νου σου συνέχεια στα αντρικά κωλαράκια τον έχεις δροσερούλη. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.
Είναι έγκυρη πηγή η διεθνής αμνηστία; Ναι ή όχι;δυο μέρες έχουν περάσει, τρεις βάλανε λινκ απ την συγκεκριμένη ανακοίνωση, ρώτησα και τους τρεις το ίδιο πράγμα, κανείς δεν απάντησε...
ξέρουμε όλοι γιατί, ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.
Είναι έγκυρη πηγή η διεθνής αμνηστία; Ναι ή όχι;
Ναι ρε φιλε, οι λατινες ομως ειναι θεοτρελες και τρομερα ζηλιαρεςΕίναι έγκυρη πηγή η διεθνής αμνηστία; Ναι ή όχι;
Εγώ δεν ξέρω κ δεν έχω γράψει ποτέ για πόλεμο κ στρατηγική
Όταν εγώ έβριζα στο σαητ του κμαν τις ρωσσοοουκρανκδες για σκατοψυχια ,,εσείς που ήσαστε τότε;;;;;
Κάνεις δεν με υποστηριζε κ ασφαλώς όλοι οι μπαιντενολαγνοι απόντες τότε διότι απλά το βλέπετε μόνο κομματικά το θέμα
Μόνο ο αλεξ71 με υποστηριζε για τις λατινες ενάντια των σκατορωσσιδων
Δεν βάζω πηγές εγώ κ ούτε έχω ασχοληθεί με σχόλια κ δημοσιεύματα παρά μόνο ότι ξέρω από προσωπικές εμπειρίες κ από πελάτες μου εκεί ......ναι είναι. συνολικά όμως όχι επιλεκτικά και όποτε μας βολεύει. σειρά σου τώρα. δέχεσαι όλες τις ανακοινώσεις της ή μόνο όσες σε εξυπηρετούν;
Στα δύσκολα η σλάβα παρατάει το καράβι κ φεύγει πχ Ουκρανία τώρα Πολωνία μετά το 1991Ναι ρε φιλε, οι λατινες ομως ειναι θεοτρελες και τρομερα ζηλιαρες
Καλα και οι Ισπανοφωνες τρεχουν να πανε Ισπανια. Τλσπ. Δεν εχω γνωρισει και ολες τις φυλες της Λ. Αμερικης για να μπορω να εχω αποψη. Πχ απο Αργεντινες δεν ξερωΣτα δύσκολα η σλάβα παρατάει το καράβι κ φεύγει πχ Ουκρανία τώρα Πολωνία μετά το 1991
Βουλγαρία ..
Ενώ η.λατινα θα μεινει στα δύσκολα με το σύζυγό της να το παλεψει
Eιναι. Το επιβεβαιωνω εκ πειρας. Αλλά γουστάρω τρελάΝαι ρε φιλε, οι λατινες ομως ειναι θεοτρελες και τρομερα ζηλιαρες
Η δικιά μου, ούτε να ακουσει για να παει ΙσπανιαΚαλα και οι Ισπανοφωνες τρεχουν να πανε Ισπανια. Τλσπ. Δεν εχω γνωρισει και ολες τις φυλες της Λ. Αμερικης για να μπορω να εχω αποψη.
Έλα μωρη ατίθαση μιλάγγρος..Eιναι. Το επιβεβαιωνω εκ πειρας. Αλλά γουστάρω τρελά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η δικιά μου, ούτε να ακουσει για να παει Ισπανια
Πρέπει να την φέρεις και με την μια θα είσαι βόρεια προάστια και την άλλη νότιαEιναι. Το επιβεβαιωνω εκ πειρας. Αλλά γουστάρω τρελά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η δικιά μου, ούτε να ακουσει για να παει Ισπανια
Η Μιλαγκρος ηταν απο την Αργεντινη, η δικια μου ειναι κολομβιανήΈλα μωρη ατίθαση μιλάγγρος..
Μάλλον μεξικανη..Η Μιλαγκρος ηταν απο την Αργεντινη, η δικια μου ειναι κολομβιανή
Σε αυτό αναφερεσαι;Είναι έγκυρη πηγή η διεθνής αμνηστία; Ναι ή όχι;
Εγώ δεν ξέρω κ δεν έχω γράψει ποτέ για πόλεμο κ στρατηγική
Όταν εγώ έβριζα στο σαητ του κμαν τις ρωσσοοουκρανκδες για σκατοψυχια ,,εσείς που ήσαστε τότε;;;;;
Κάνεις δεν με υποστηριζε κ ασφαλώς όλοι οι μπαιντενολαγνοι απόντες τότε διότι απλά το βλέπετε μόνο κομματικά το θέμα
Μόνο ο αλεξ71 με υποστηριζε για τις λατινες ενάντια των σκατορωσσιδων
Με τον καιρό θα την ψήσεις να γίνει λαθρολάγνα..Εν τω μεταξυ, η δικια μου ειναι και εντελως ρατσιστρια με τους βενεζουελανους λαθρομεταναστες
Κλεφτες, δολοφονοι, τεμπεληδες λεει
Να τους διωξουνε ολους ή να τους πεταξουν στη θαλασσα
Οι πιο ζηλιαρες γυναικες του κοσμου ειναι οι Ταυλανδεζες. Και οι καλυτεροι ραπτες οι Ταυλανδοι. Αν τα συνδιασετε αυτα τα δυο θα καταλαβετε γιατι σε πολλα νοσοκομεια της Ταυλανδης υπαρχουν χειρουργικες μοναδες συγκολησης ανδρικων γεννητικων οργανων.Ναι ρε φιλε, οι λατινες ομως ειναι θεοτρελες και τρομερα ζηλιαρες
Αυτη να ψηθει?Με τον καιρό θα την ψήσεις να γίνει λαθρολάγνα..
«Η προτεραιότητα της Διεθνούς Αμνηστίας σε αυτήν και σε οποιαδήποτε σύγκρουση είναι η διασφάλιση της προστασίας των αμάχων. Πράγματι, αυτός ήταν ο μοναδικός μας στόχος όταν δημοσιεύσαμε αυτή την έρευνα. Αν και εμμένουμε πλήρως στα ευρήματά μας, λυπούμαστε για τον πόνο που προκλήθηκε».Σε αυτό αναφερεσαι;
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Συγνώμη» ζητά η Διεθνής Αμνηστία για την έκθεση που εξόργισε το Κίεβο
Ο Ζελένσκι κατηγόρησε την ΜΚΟ ότι προσπαθεί να μετατοπίσει την ευθύνη από τη ρωσική επιθετικότητα - Τι έλεγε η έκθεση της ΜΚΟwww.protothema.gr
Καλα αλλα φρουτα απο κει!!Οι πιο ζηλιαρες γυναικες του κοσμου ειναι οι Ταυλανδεζες. Και οι καλυτεροι ραπτες οι Ταυλανδοι. Αν τα συνδιασετε αυτα τα δυο θα καταλαβετε γιατι σε πολλα νοσοκομεια της Ταυλανδης υπαρχουν χειρουργικες μοναδες συγκολησης ανδρικων γεννητικων οργανων.