Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Τύπε Σάπιενς Σάπιε, να περνάς καλά στην ακτή
και βρες και καμιά γυναίκα, αν μπορείς ! :2funny:
:2funny: :2funny:

Όσο γι' αυτό που λες ότι χειρίστηκαν σωστά οι ΗΠΑ την Ιαπωνία
με την ρίψη ατομικών βομβών σε ΑΜΑΧΟΥΣ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι,
να τα πεις δημόσια σε ένα κανάλι στις ΗΠΑ, να δούμε
κατά πόσο θα συμφωνήσουν οι Αμερικάνοι ....

Να μην μπερδεύεις τα θετικά στις ΗΠΑ , που είναι
τα Πανεπιστήμια της, η Τεχνολογία, η οργάνωση
των οικονομικών δραστηριοτήτων κτλ. με τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ
που είναι ότι κάνει τον παγκόσμιο ΣΕΡΙΦΗ από
την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Διασκε΄δασε τώρα στην πλαζ, και γράψε και τις αναλύσεις σου
για τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι μπούρδες σου είναι
διασκεδαστικές ! :2funny:
:2funny:

Έχεις έλλειψη ορθολογικής σκέψης, και
φοβάμαι ότι έχεις και έλλειψη γυναικείας
συντροφιάς ... ή έχεις κάποια μάλλον βαρετή
μαζί σου...
Τουλάχιστον κάνε οφθαλμόλουτρο ΑΓΑΜΗ ! :2funny:
Τύπε ελαίς καληνυχτάκια, αν θες σου στέλνω τίποτα βυζιά να τον παίξεις...
Το καλύτερο που μπορώ να κάνω για ένα παλιό :jerking: μέλος...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ο μπαμπας σας
ca9ce9dc7d888ac35919f8da6f8b756d.jpg
"Φωτιά" το πουτανάκι του τζινπινγκ... :confused:
άκου πατερούλης :jerking:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.611
Πόντοι
506

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Καταδίκη της Ουκρανιας για χρησιμοποιηση αμάχων
Δεν είναι έγκυρη πηγή επειδή δεν είναι του CNN:confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.400
Πόντοι
3.936
ρε κοπρίτες τους λέω, αν κυβερνούσε, η Ευρώπη θα διένυε μέρες ευημερίας που δεν είχε ονειρευτεί ούτε ο Καρλομάγνος.
Αλλά ήμουν θλιβερή μειοψηφία τύπε, λυπάμαι…

Συνημμένα

• karamanlis1_2.jpg
    karamanlis1_2.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 31

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
pelosi-2-780x410.jpg

Το βαλσαμωμενο 82 ετων κουγκαρ - Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 1987.!!!!!!!!!!!
κατηγορει τον Πουτιν οτι εχει γαντζοθει στην εξουσια ...!!!!
Γελανε και τα botox μαζι σας Αμερικανοτσολιαδες
Δεν είμαι Αμερικάνος και δεν έχω κάποια Συμπάθεια ή Αντιπάθεια προς τα εκεί κόμματα, αφού έχω την άποψη ότι η Πολιτική τους προς την Ελλάδα θα είναι ίδια, ανεξάρτητα με ποιο θα κυβερνήσει. Αυτό που μου κάνει όμως ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ είναι το γεγονός ότι μπροστά είναι άτομα υπέργηρα ή με μόνο προσόν το χρώμα της επιδερμίδας τους. Δηλαδή δεν έχουν άλλα στελέχη, έμπειρα μεν, αλλά μικρότερης ηλικίας;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Δηλαδή μας λες ρε μπόκολη ότι και οι Αμερικάνοι πρέπει να βρουν ένα Τσίπρα για να προκόψουν;
Πάλι ξέχασες τα χάπια για το Αλτσχάιμερ;
Κακός ήταν ο Κλίντον ή ο Ομπάμα δηλαδή;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.611
Πόντοι
506
Δεν περίμενα από έναν κρετίνο χρυσαυγίτη σαν εσένα να καταλάβει πόσο γελοία είναι αυτά που λέει η συγκεκριμένη έκθεση.
Δηλαδή με λίγα λόγια οι αμυνόμενοι Ουκρανοί θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τις πόλεις που υπερασπίζονται στο έλεος των Ρωσικών ορκ προκειμένου να μην πληγούν άμαχοι. Φαντάζομαι πως το ίδιο θα ισχύσει στα ελληνικά νησιά σε περίπτωση εισβολής των Τούρκων.
Τι, όχι;

Με εντυπωσιαζει που καταφερες και διαβασες το άρθρο αν και αμφιβαλλω. Καθ οτι εισαι και πιο ειδικος απο τη διεθνης αμνηστία. Αν και δεν θα ωφελήσει θα βαλω το αρ. 31 της συνθήκης της Γενεύης, αν και μικρο το μεταφρασα στα ελληνικά μπας και καταλάβεις κατι

"Η παρουσία προστατευόμενων ατόμων (άμαχοι) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστηθουν ορισμένα σημεία ή περιοχές απρόσβλητα από στρατιωτικές επιχειρήσεις."
Αλλα αν ακομα ζοριζεσαι θα μιλησω και στη γλωσσα σου. πιστευω και σαν αμοιβαδα θα το καταλαβεις

Volodymyr_Zelensky_Official_portrait.jpg
244-2446064_live-chicken-1kg-chicken-animal.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Δεν περίμενα από έναν κρετίνο χρυσαυγίτη σαν εσένα να καταλάβει πόσο γελοία είναι αυτά που λέει η συγκεκριμένη έκθεση.
Δηλαδή με λίγα λόγια οι αμυνόμενοι Ουκρανοί θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τις πόλεις που υπερασπίζονται στο έλεος των Ρωσικών ορκ προκειμένου να μην πληγούν άμαχοι. Φαντάζομαι πως το ίδιο θα ισχύσει στα ελληνικά νησιά σε περίπτωση εισβολής των Τούρκων.
Τι, όχι;
Μην τους βαζεις δύσκολα ρε τυπε, τους χαλας το αφήγημα και δεν μπορούν να το επεξεργαστούν κιόλας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.634
Πόντοι
27.261
Το άρθρο χρυσαυγίτικο βλακόμουτρο έχει βγει από την Παρασκευή και έχει συζητηθεί εδώ πέρα. Επειδή εσύ πήγες επισκεπ΄τήριο στον Κασίδα και τον Παναγιώταρο και δεν πήρες χαμπάρι, δε φταίμε εμείς γι'αυτό.
πιξοναζιδια.jpg

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Αδικα τσακώνεστε εδω η Ουκρανία εχει θεμα με τις μειονότητες γενικα φέρεται πολύ άσχημα. Η ελληνική μειονότητα εχει πολλα παραπονα. Η Ουκρανία απο το 1983 που έγινε η διάσπαση είναι χωρισμένη σε ρωσοφιλους κοντά στα σύνορα που είναι λογικό. Και τους αλλους που απέκτησαν εθνική συνείδηση ουκρανου. Είναι σα να γίνει η Κρήτη ανεξάρτητο κράτος και να λενε α είμαστε κρητικοί κ οχι Έλληνες ας πουμε. Εγω προσωπικά και είναι το αντικείμενο μου ιστορικά και μονο αν βαλεις με τη σειρά τα γεγονότα η Ουκρανία έπρεπε να κανει πισω εξ αρχης και να μη το παίζουν οι σκοτώνω με ξενα @@

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αδικα τσακώνεστε εδω η Ουκρανία εχει θεμα με τις μειονότητες γενικα φέρεται πολύ άσχημα. Η ελληνική μειονότητα εχει πολλα παραπονα. Η Ουκρανία απο το 1983 που έγινε η διάσπαση είναι χωρισμένη σε ρωσοφιλους κοντά στα σύνορα που είναι λογικό. Και τους αλλους που απέκτησαν εθνική συνείδηση ουκρανου. Είναι σα να γίνει η Κρήτη ανεξάρτητο κράτος και να λενε α είμαστε κρητικοί κ οχι Έλληνες ας πουμε. Εγω προσωπικά και είναι το αντικείμενο μου ιστορικά και μονο αν βαλεις με τη σειρά τα γεγονότα η Ουκρανία έπρεπε να κανει πισω εξ αρχης και να μη το παίζουν οι σκοτώνω με ξενα @@
Φαε κανα κουνουπιδι και σταματα να λες αννοησιες.

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Φαε κανα κουνουπιδι και σταματα να λες αννοησιες.
Ποια είναι ανοησία? Με γεγονότα πες μου. Εριξαν γιανουκοβιτς με τις πλατες των Αμερικανών. Παρατσενκο και ζελενσκι στη συνέχεια συνέχισαν τις προσπάθειες για ενταξη σε εε και νατο. Αλλαξαν το σύνταγμα τους κ έβγαλαν τον ορο ουδετεροτητα. Δε σεβάστηκαν τις 2 συνθήκες που ειχαν υπογράφει. Να πανε οι Ρώσοι να παίξουν περνά περνά η μέλισσα? Πλακα μας κανεις?εδω έχουν σε συνταγματικες θεσεις μελη του αζοφ σε στρατό κ αστυνομία. Εδω τους ειχαμε στη βουλή κ μπηκαν φυλακη.

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Πουτανακι ποιανού? Ίσως να μη γνωρίζεις τις φορές που μας έχουν πουλήσει οι Ρώσοι. Το να ακολουθείς τα γεγονότα και να λες τι έχει γίνει δεν είναι κακο η ιστορία δεν αλλάζει. Η ανάλυση της αλλάζει. Τρομερό επιχείρημα για να επιβληθείς στον αλλο τον λες πουτανακι του πουτιν η του ζελενσκι και νικας
Αυτές τις μαλακίες τις συζητήσαμε πριν 3-4 μήνες. Βρες καινούργιο τροπάριο πουτινάκι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ποια είναι ανοησία? Με γεγονότα πες μου. Εριξαν γιανουκοβιτς με τις πλατες των Αμερικανών. Παρατσενκο και ζελενσκι στη συνέχεια συνέχισαν τις προσπάθειες για ενταξη σε εε και νατο. Αλλαξαν το σύνταγμα τους κ έβγαλαν τον ορο ουδετεροτητα. Δε σεβάστηκαν τις 2 συνθήκες που ειχαν υπογράφει. Να πανε οι Ρώσοι να παίξουν περνά περνά η μέλισσα? Πλακα μας κανεις?εδω έχουν σε συνταγματικες θεσεις μελη του αζοφ σε στρατό κ αστυνομία. Εδω τους ειχαμε στη βουλή κ μπηκαν φυλακη.
Οχι κουνουπιδι.
Τα εχουμε αναπτυξει πολλες φορες και βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια.
Και να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει να πεισω κανεναν, γι'αυτο και ψιλοαπεχω απ το θεμα(και ναι εχω παει και στις δυο χωρες και παρε δωσε με Ουκρανες ,Ρωσσιδες κλπ κλπ κλπ)
Σεβομαι τις οποιες αποψεις των συναγωνιστων, γιατι πολλοι ανθρωποι δεν τα πιστευουν αυτα που γραφουν με δολο,αλλα ειναι θυματα της προπαγανδας των υποστηρικτων του Πουτιν ,που κανει κακο στο υγιες κομματι του Ρωσσικου λαου.
Καποιοι πουλημενοι αρχιδηδες τυπου @JOHN-PLAYER-SPECIAL απλα μας διασκεδαζουν
Φαε εκει το Κουνουπιδι σου να στανιαρεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
και οσο εσεις κοιτατε ποσες φωτογραφίες εχει βγαλει ο μαλάκας ο Ουκρανος με την γυναικα του και ποσα παρακάλια εχει ριξει, στην γειτονιά μας φουντωνει παλι ενα παλιο θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom