Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Οι πιο ζηλιαρες γυναικες του κοσμου ειναι οι Ταυλανδεζες. Και οι καλυτεροι ραπτες οι Ταυλανδοι. Αν τα συνδιασετε αυτα τα δυο θα καταλαβετε γιατι σε πολλα νοσοκομεια της Ταυλανδης υπαρχουν χειρουργικες μοναδες συγκολησης ανδρικων γεννητικων οργανων. :confused: :confused: :confused:
Την άλλη εβδομάδα έρχεται εδώ στην Πόλη η κουμπάρα μου η ταυλανδη με φίλες της ...άντε σε περιμενω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα αλλα φρουτα απο κει!!
Μετα απο 5 λεπτα ηνωριμιας ξεκινανε τα " I miss you"
Έχουν λεφτά αισθήματα τυπε:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Η Διεθνής Αμνηστία με διεθνές αρκτικόλεξο ΑΙ, είναι διεθνής μη κυβερνητική ανεξάρτητη οργάνωση... και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456
Αυτη να ψηθει?
Αυτη σιχαινεται ακομη και τους αμορφωτους συμπατριωτες της, που θεωρουν τον Εσκομπαρ "μπιζνεσμαν" και αυτους που πανε σε ταυρομαχιες. Οταν κατερρευσε μια αρενα και σκοτωθηκαν μερικοι, πανηγυριζε.
Oταν με το καλό έρθει ατένα κ την πας στην πλατεία λαθρολαγνου βλαχοδημαρχου να δει τα συρμάτινα δέντρα που ρουφανε το CO² , θα αλλάξει άποψη..
:confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Oταν με το καλό έρθει ατένα κ την πας στην πλατεία λαθρολαγνου βλαχοδημαρχου να δει τα συρμάτινα δέντρα που ρουφανε το CO² , θα αλλάξει άποψη..
Ας ερθει με το καλο και την παω και Δροσιά για πεϊνιρλί

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν βάζω πηγές εγώ κ ούτε έχω ασχοληθεί με σχόλια κ δημοσιεύματα παρά μόνο ότι ξέρω από προσωπικές εμπειρίες κ από πελάτες μου εκεί ......
Πιστεύω ότι οι Έλληνες της Ουκρανίας πέρασαν δύσκολα από το 2014 κ μετά
Κ ότι οι Ουκρανοί είναι πηθινια όργανα των ΗΠΑ κ ότι εσείς είστε κομματικά τυφλοί υπέρ των πιστεύω του Κούλη κ όχι από προσωπική άποψη
α οκ απλα μπήκες να ειρωνευτείς χωρίς να έχεις τι να πεις. οκ. πάμε παρακάτω.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: px75

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μόνο Αθήνα κέντρο,
από λάθρο street μέχρι Μοναστηράκι..
Ζώντας στο Κάλι επι δεκαετιες, τι πιθανοτητες δινεις να την χαλασει το κεντρο της Αθηνας?
Χθες μου ελέγε οτι τρια στενα κατω απο το σπιτι της, βρεθηκαν κατι ανθρωπινα μελη σκορπια στο δρομο, μαλλον απο καποια εκδιδομενη τραβεστι που την πετσοκοψανε

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456
Ζώντας στο Κάλι επι δεκαετιες, τι πιθανοτητες δινεις να την χαλασει το κεντρο της Αθηνας?
Χθες μου ελέγε οτι τρια στενα κατω απο το σπιτι της, βρεθηκαν κατι ανθρωπινα μελη σκορπια στο δρομο, μαλλον απο καποια εκδιδομενη τραβεστι που την πετσοκοψανε
Τότε μόνο λάθρο street..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
α οκ απλα μπήκες να ειρωνευτείς χωρίς να έχεις τι να πεις. οκ. πάμε παρακάτω.
Τι να ειρωνευτω ρε γιωργαρε,,,,; που πριν ήσαστε ανύπαρκτοι στα θρεντ για Ρωσία Ουκρανία κ ξαφνικά γίνατε ειδικοί επειδή το είπε ο Κούλης ....
Το βλέπετε καθαρά κομματικά κ μόνο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.632
Πόντοι
27.261
Μόνο Αθήνα κέντρο,
από λάθρο street μέχρι Μοναστηράκι..
μη ξεχασει να δει τον μεγαλο περιδρομο και το κα τα πλη κτι κο συντριβανι της ομονοιας.
αν και μεχρι τοτε, θα τα εχουν αλλαξει παλι οι κουλοφωστηρες :confused:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ακολουθώ τους χρυσούς κανόνες του bou com
Μακριά από ελλεηνιδες:confused:
Εγώ αυτό τον καιρό έχω κάνει κατάσταση με Ελληνίδα, ψιλονορμαλ το κορίτσι δε μπορώ να πω, ούτε θέλει να με παντρευτεί, ούτε να συζησουμε, ούτε μου είπε να κάνουμε παιδί.
Όταν μου το πει θα χωρίσουμε :cheesy:
True Story

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.259
Πόντοι
2.456
μη ξεχασει να δει τον μεγαλο περιδρομο και το κα τα πλη κτι κο συντριβανι της ομονοιας.
αν και μεχρι τοτε, θα τα εχουν αλλαξει παλι οι κουλοφωστηρες :confused:
Το έργο είναι προς αναβάθμιση..
Έχει αλλάξει ήδη το δρομολόγιο των επενδυτών..
IMG_20211223_085111.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Η Διεθνής Αμνηστία με διεθνές αρκτικόλεξο ΑΙ, είναι διεθνής μη κυβερνητική ανεξάρτητη οργάνωση... και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Με πολλούς αγώνες οι διεθνής αμνηστία υπέρ των αμάχων χρόνια που συχνά καταδίκαζε κ την ελλλαδα ...

Πιο δικαIoς από κάτι ΕΕ κ CNN

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.632
Πόντοι
27.261
Το έργο είναι προς αναβάθμιση..
Έχει αλλάξει ήδη το δρομολόγιο των επενδυτών..
IMG_20211223_085111.jpg

μονιμως σε αναβαθμιση ειναι.
δεν ειναι τοσο μαλακας σαν τον πιμποδικηγορο ο ΒΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.
ξερει τι κανει...

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Με πολλούς αγώνες οι διεθνής αμνηστία υπέρ των αμάχων χρόνια που συχνά καταδίκαζε κ την ελλλαδα ...

Πιο δικαIoς από κάτι ΕΕ κ CNN
Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι διεθνείς οργανισμούς που κουνανε το δακτυλο και παίρνουν θέση υπέρ της μιας η της άλλης μεριάς, άποψη μου βέβαια
Κατά τ άλλα ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι διεθνείς οργανισμούς που κουνανε το δακτυλο και παίρνουν θέση υπέρ της μιας η της άλλης μεριάς, άποψη μου βέβαια
Κατά τ άλλα ...
Oθτε κ εγώ αλλά το δημοσίευμα είμαι 6 Φεβ του 2019 όταν κυβέρνηση ήταν το ΣΥΡΙΖΑ κ τα έχωνε στην τότε ελληνική κυβέρνηση για τα push back κ τις υποτυπώδεις δομές
Efsyn

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931

Μακάρι να σκάσει να γαμηθουν τα παντα, να γαμηθουν πρώτη και καλύτερη αυτη εκει του Donetsk και του Luhansk που δεν τους αρεσε να ανήκουν στο μπουρδελο που λέγεται Ουκρανία και ήθελαν να ενταχθούν στο μπουρδελο που λέγεται Ρωσια.
Μετα να γαμηθουν και οι Ευρωπαίοι που αφήσαν εναν δικτακτορα να εισβάλει σε εναν ανεξάρτητο κράτος διπλα τους χωρις να κάνουν σχεδόν τίποτα.

Θα βγει και ενα θετικο, θα σταματησουν να ερχονται οι λαθρο και σε ενα μηνα θα εχουν φυγει και αυτοί που ειναι ηδη εδω.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Δηλαδή συγγνώμη, θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πόσο μεγαλειώδης μαλακία είναι να κατηγορείς τον αμυνόμενο ότι θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των αμάχων επειδή έχει στρατό κοντά σε πόλεις τις οποίες προσπαθεί να κατακτήσει ο επιτιθέμενος;
Ένα παιδάκι πέντε χρονών θα βάλει τα γέλια άμα τ'ακούσει.
Η εκθεση δεν αναφερει για στρατο κοντα σε πολεις. Αναφερει οτι οι ουκρανοι εστηναν κεντρα πολεμικων επιχειρησεων μεσα σε σχολεια που λειτουργουσαν, σε νοσοκομεια κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom