Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
τον εχω παιξει πολλακις με κινεζικες πιξελιασμενες τσοντες και τα μισα αντικειμενα μεσα στο σπιτι μου ειναι made in taiwan, περναω;
Οι πιξελιασμένες τσόντες Ιαπωνικές δεν είναι ; Το χουν και οι Κινέζοι ; :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
εχεις γαμηθει με το στεμα , τσιμπουκια κανει το στεμα ..
ο αλλος εχει γαμηθει να τυπωνει χρημα με κορονα και τα εκανε πουτανα , και τωρα που απο-δολλαροποιειται η αγορα λογο Ρωσσιας και Κίνας που θα κανουν νομισμα θα τα βαλει στο ΠΑΤΟ του , ξυπνα μαλάκα και εσυ ..
Οι Ινδοι θα πανε με Κινεζους , κανενα στεμα , τι να κλασει το στεμα οταν σε λιγο καιρο η Ινδοι θα ειναι περισσότεροι απο τους Κινεζους ;;; εκει παει το πραγμα , ειναι η μεγαλυτερη ανερχομενη οικονομια στο κόσμο αυτη την στιγμη πρακτικα , με τις περισσοτερες προοπτικες , ενεργεια θελει που θα τους δωσει αφθονη ο Ρωσσος , οι Αγγλοι και το στεμα που εχεις γαμηθει δεν εχουν να δωσουν τιποτα σε αυτους .. Τροφιμα , ενεργεια κτλ εχουν οι Ρωσσοι οι Κινεζοι και οι Αφρικάνοι που τους εχουν οι Κινεζοι , Νεα Ζηλανδία ... μαλακα μου εισαι με τα καλά σου η σε πειραξε η ζεστη ... τα λεφτα και την δυναμη την εχει τωρα οποιος εχει ενεργεια και minerals.

Δεν θα τυπωσουν οι Αμερικανοι , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, καθε φορα που τυπωνεις δεν ειναι υπερ σου..
Και η Κινα θα αντεξει με πλατη τον Ρωσσων σε ενεργεια , εχει απειρη
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!! ολες οι χωρες των BRICS συντονιζονται μεταξυ τους πολυ γρηγορα.....λες και ηταν προσυμφωνημενο σχεδιο....
πριν 3 μηνες εγραψα οτι καποια στιγμη θα βγαλουν κ νομισμα..... φυσικα με κοροιδεψαν ολοι....

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Είπες ότι έχεις πάει Κόσοβο
Είσαι ΕΠΟΠ στρατιώτης
Ξέρω πολλά εποπια που λένε ότι έχουν πάει Κόσοβο κ στην ουσία μέσα στο κάψιμι ειναι

χαχα όχι δεν είμαι εποπ. δεν έχω πάει, όλα αυτά ειναι ειρωνείες για όσους λένε ότι όσοι δεν έχουν πάει ουκρανία δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άνοιξα τόπικ για την ταιβάν, παρακαλώ μόνο σοβαρές συμμετοχές.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.059
Πόντοι
1.686
Είπες ότι έχεις πάει Κόσοβο
Είσαι ΕΠΟΠ στρατιώτης
Ξέρω πολλά εποπια που λένε ότι έχουν πάει Κόσοβο κ στην ουσία μέσα στο κάψιμι ειναι

τι λες Μέγιστε ταξιδευτή;

Είδες το προφίλ που έχει το ξυδάτο χταποδάκι ;
Γεμάτο με περιγραφές από πολυέξοδη ζωή
τρώει τα έτοιμα λεφτά των γονιών του, και
είναι ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ! :2funny:

Τι ΕΠΟΠ λες, ο Ξύδης έχει φάει
μία περιουσία σε μασατζίδικα, στούντιο,
εστιατόρια κλπ. Ζωή και κότα,
το ξυδάτο χταποδάκι ! :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
οτι και να πω τωρα, απλα θα με προλαβουν οι εξελιξεις. Απο χτες τα λεγαμε στο πολιτικο νημα, ολα τα σοβαρα ειδησεογραφικα εδειχναν σιγουρια για την επισκεψη της πελοζι και ετσι και εγινε. Αφου δεν "μασησαν" οι αμερικανοι λοιπον να κανουν πραξη αυτα που ελεγαν, δεν μπορω να φανταστω την κινα να μην θελει να τα γαμησει ολα.

Σε λιγους μηνες λοιπον, η αμερικη με απλες αλλα σημαντικες κινησεις στο παγκοσμιο σκακι, βαζει σε εμπολεμη κατασταση τους 2 μεγαλυτερους ανταγωνιστες της, Ρωσια και Κινα. Το αν θα υπαρξει γενοκτονια ουκρανων και ταιβανεζων βεβαια, δεν τους απασχολει, οπως ποτε στο παρελθον δεν τους απασχολησε. Αντιθετα μπορει να σπρωξουν και λιγα οπλα προς τα εκει, να δειξουν και το "φιλανθρωπικο" τους προσωπο :thumbsup:

Αν μη τι αλλο, το "φονιαδες των λαων αμερικανοι" θα κανει επανεμφανιση στα στοματα του κοσμου, και οχι αδικα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
χαχα όχι δεν είμαι εποπ. δεν έχω πάει, όλα αυτά ειναι ειρωνείες για όσους λένε ότι όσοι δεν έχουν πάει ουκρανία δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άνοιξα τόπικ για την ταιβάν, παρακαλώ μόνο σοβαρές συμμετοχές.

Θα φάει συγχώνευση όπως κ ενας που άνοιξε πριν δύο μέρες ..:confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
194
Πόντοι
1
παιδιά ειλικρινά δεν ανοίγετε τόπικ για κίνα ταιβάν αμερική; εμείς εδώ μόνο για ουκρανία
Ανοιξα χθες, η διαχειριση ομως το ενοποιησε με αυτο εδω διοτι "δεν υπηρχε λογος για ξεχωριστο thread", οποτε καλυτερα να τα λεμε εδω και για το κοσσυφοπεδιο και για την ταιβαν και για την παλαιστινη και για τα αλλα μετωπα που θα ανοιξει η σημερινη κυβερνηση των ΗΠΑ.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
οτι και να πω τωρα, απλα θα με προλαβουν οι εξελιξεις. Απο χτες τα λεγαμε στο πολιτικο νημα, ολα τα σοβαρα ειδησεογραφικα εδειχναν σιγουρια για την επισκεψη της πελοζι και ετσι και εγινε. Αφου δεν "μασησαν" οι αμερικανοι λοιπον να κανουν πραξη αυτα που ελεγαν, δεν μπορω να φανταστω την κινα να μην θελει να τα γαμησει ολα.

Σε λιγους μηνες λοιπον, η αμερικη με απλες αλλα σημαντικες κινησεις στο παγκοσμιο σκακι, βαζει σε εμπολεμη κατασταση τους 2 μεγαλυτερους ανταγωνιστες της, Ρωσια και Κινα. Το αν θα υπαρξει γενοκτονια ουκρανων και ταιβανεζων βεβαια, δεν τους απασχολει, οπως ποτε στο παρελθον δεν τους απασχολησε. Αντιθετα μπορει να σπρωξουν και λιγα οπλα προς τα εκει, να δειξουν και το "φιλανθρωπικο" τους προσωπο :thumbsup:

Αν μη τι αλλο, το "φονιαδες των λαων αμερικανοι" θα κανει επανεμφανιση στα στοματα του κοσμου, και οχι αδικα...

γιατί τα λες αυτά; ο λαός της Ταιβάν δεν έχει λόγο; νομίζεις θέλουν ένωση με την Κίνα;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ανοιξα χθες, η διαχειριση ομως το ενοποιησε με αυτο εδω διοτι "δεν υπηρχε λογος για ξεχωριστο thread", οποτε καλυτερα να τα λεμε εδω και για το κοσσυφοπεδιο και για την ταιβαν και για την παλαιστινη και για τα αλλα μετωπα που θα ανοιξει η σημερινη κυβερνηση των ΗΠΑ.
ξανα άνοιξα και προς το παρόν δεν συγχωνεύτηκε τώρα τι να πω. εδώ πάντως σχετική συζήτηση είναι και κάπως spam, ας γράφουμε μόνο για ουκρανία εδώ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
γιατί τα λες αυτά; ο λαός της Ταιβάν δεν έχει λόγο; νομίζεις θέλουν ένωση με την Κίνα;
ναι εχουν λογο. Οπως ειχαν και ουκρανοι. Απλα η αμερικη βαζει το κερασακι σε μια τουρτα καταστροφης την οποια θα μετανιωσουν και τα 2 κρατη. Γιατι πιθανοτατα, οταν και αν τελειωσει ολο αυτο, θα βρεθουν σε πολυ δυσμενεστερη θεση αποτι ηταν πριν.
Μακαρι να μην γινει ουκρανια η ταιβαν αλλα δεν μπορω να ειμαι αισιοδοξος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ρε παιδια της διοικησης του σαη @antisthenis ή οποιος ειναι ονλαιν , γιατι συγχωνευονται τα νηματα καθε μερα; σε 1300 σελιδες ουκρανιας-ρωσιας θα στριμωξουμε κινα-ταιβαν; Αφηστε ενα ξεχωριστο νημα, αλλος πολεμος ο ενας αλλος ο αλλος. Υπαρχει καποιο τεχνικο θεμα στο σαιτ που αγνοουμε και δεν γινεται να ανοιξουν πολλα νηματα;;; :think:
Εδω ο αλλος ανοιξε νημα επειδη του εσφιξαν τον λαιμο στο στουντιο, και εγω εκανα δημοσκοπηση για τους γλειφοκωλαριους και τους πουστηδες....
Δεν δικαιουται η ταιβαν ενα νημα για παρτυ της; made in taiwan παιζει να ειναι τα μισα κομματια του σερβερ :tooth: λιγος σεβασμος :tooth:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Δειτε τωρα.....η Ρωσια παραγει το 40% του Παλλαδιου...μεταλλο απαραιτητο στα ηλεκτρονικα....Η Ρωσια εισβαλει στην Ουκρανια που παραγει το 90% του Νεον....
(Globally, Ukraine supplies about 70% of the world's neon gas and 40% of the global krypton supply. Moreover, Ukraine supplies 90% of the highly purified, semiconductor-grade neon for chip production used by U.S. industry.)

Η Κινα ετοιμη να μπουκαρει στην Ταιβαν που παραγει ολα τα τσιπακια του πλανητη,ακομα και οι Αμερικανοι εκει τα φτιαχνουν...

Βλεπει κανεις το σχεδιο εδω??? Πολεμος τεχνολογιας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom