Ξερεις ποσα Αμερικανικα ομολογα εχουν οι Κινεζοι???? Ξερεις τι θα γινει αν ξεπουλησουν εστω τα μισα απο αυτα??? Δεν το κανουν βεβαια,γτ ατην Αμερικη πουλανε τα προιοντα τους..... Αλλα αν στριμωχτουν και κανουν καμια βλακεια,θα καταστρεψουν την Αμερικη χωρις να κουνησουν ουτε εναν στρατιωτη..... Για γκουγκλαρε και πες μου ποσα ειναι τα ομολογα....."Οπλα" δεν ειναι μονο οι πυραυλοι....τα γιαχαμπιμπια παιχτη μολις πει η δυση σουζα ,θα κατσουν σουζα...ποια αλγερια τωρα.....οταν οι κωλοι σφιξουν πολυ και θα γινει συντομα η κινα θα ξεδοντιαστει οπως ο μαλακας ο χιτλερ καποτε.....μολις του τελειωσε η ενεργεια εφτασε η ωρα του.....δηλαδη τι θα κανει η κινα στο τζιμπουτι που φορτωνει μολις κλεισουν το λιμανι τα πολεμικα πλοια της δυσης???θα τρωνε μεσα σε λιγους μηνες οι καημενοι ο ενας τον αλλο.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
τα γιαχαμπιμπια παιχτη μολις πει η δυση σουζα ,θα κατσουν σουζα...ποια αλγερια τωρα.....οταν οι κωλοι σφιξουν πολυ και θα γινει συντομα η κινα θα ξεδοντιαστει οπως ο μαλακας ο χιτλερ καποτε.....μολις του τελειωσε η ενεργεια εφτασε η ωρα του.....δηλαδη τι θα κανει η κινα στο τζιμπουτι που φορτωνει μολις κλεισουν το λιμανι τα πολεμικα πλοια της δυσης???θα τρωνε μεσα σε λιγους μηνες οι καημενοι ο ενας τον αλλο.....
With $70 billion investments, China is largest investor in Africa within 5 years – Report
China has invested over $70 billion in Africa over the last five years, making it the continent's largest investor with
nairametrics.com
China ranks ahead of America as the largest investor in Africa since 2010
καμία σουζα και ιστορίες για αγριους που βλέπεις τυπε μου
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
Γιωργαρα φιλάκια πολλά ..φαίνεται στα λόγια εσύ έχεις πάει περισσότερες φορέςπες τα! άντε με τον κάθε άσχετο.
κόσοβο πόσες φορές έχεις πάει; τι έφαγες;
Συνημμένα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
τυπε τι δεν πουλανε;; εχουν γαμηθει να τα πουλανε !!!Ξερεις ποσα Αμερικανικα ομολογα εχουν οι Κινεζοι???? Ξερεις τι θα γινει αν ξεπουλησουν εστω τα μισα απο αυτα??? Δεν το κανουν βεβαια,γτ ατην Αμερικη πουλανε τα προιοντα τους..... Αλλα αν στριμωχτουν και κανουν καμια βλακεια,θα καταστρεψουν την Αμερικη χωρις να κουνησουν ουτε εναν στρατιωτη..... Για γκουγκλαρε και πες μου ποσα ειναι τα ομολογα....."Οπλα" δεν ειναι μονο οι πυραυλοι....
απο που στο πουτσο ενημερωνεστε ;;
China holdings of U.S. debt fall below $1 trillion for the first time since 2010
China holdings of U.S. debt fall below $1 trillion for the first time since 2010
China's holdings of U.S. debt have fallen below $1 trillion for the first time in 12 years. Rising rates have made Treasurys potentially less attractive.
www.cnbc.com
καθε μηνα πουλανε σαν γαμιοληδες
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
για να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.....οι αμερικλανοι δεν ειναι δικοι μου.....ρεαλιστικα και βαση συμμαχιων η χωρα μας ομως ανηκει στο δυτικο τοξο ...τα δολαρια και τα χρεη παιζουν ρολο οταν εισαι νικητης η χαμενος...και βεβαια υπαρχουν απειρα δολλαρια στην αγορα και θα τυπωσουν αλλα τοσα γιατι μπορουν...στον πολεμο μετραει μονο η προβολη ισχυος και τα λοτζιστικ.....ποσο θα αντεξει η κινα αποκλεισμενη χωρις φυσικους πορους και οπλα για να ματσαρει την δυση.....θεμα μηνων ειναι να σκορπισει αν κανει το λαθος και συρθει τωρα σε πολεμο.....Τα κουμαντα στην περιοχη τα εχει το στεμμα ....Βρετανοι αυστραλοι νεοζηλανδοι ινδοι και απο πανω φιλλιπινες ιαπωνια κορεα ταιβαν.....οι ρωσοι δεν το συζηταω εχουν ηδη παρει ανταλλαγμα την ουκρανια(για να μην υπαρχουν αυταπατες) ....αυτα για να μην τρελαθουμε τελειως και ξεχασουμε αυτα που ξερουμε....Κλοσερ , ο πολεμος εχει ξεκινησει και ηδη οι Κινεζοι ειναι μπροστα … Κανενα πανω χερι δεν εχει η Αμερικη αυτη την στιγμη , πιο πουτανα στην Αμερικη δεν γινεται , οταν βγαινουν να πουν οτι σκοτωσαν τον τρομοκρατη αρχηγο καταλαβαινεις τι πρσσπαθουν να ταισουν τον κοσμο ειδικα τον δικο τους για να κρυψουν τα μπουρδελα τους ..
Οι κινεζοι εχουν ξεφορτωθει και ξεφορτωνονται συνεχεια ομολογα χρεους της Αμερικης σε δολλαρια , σε λιγο καιρο δεν θα εχουν κανενα , στοκαρουν χρυσο μαζι με ρωσσους , κανουν το νομισμα και μετα οι μεγαλοι δικοι σου Αμερικανοι θα τα βαλουν στο πατο τους τα δολλαρια … και ξερεις ποσα ειναι στην αγορα ; ΑΠΕΙΡΑ , αυτος ειναι ο πολεμος και οχι τα τανκς και οι πυραυλοι ..
Οταν ο ρωσσος θα πουλαει πχ ενεργεια αλλα οχι σε δολλαρια τι πιστευεις θα γινει ; οταν θα πουλαει τροφιμα οχι σε δολλαρια ;;;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
Κάτσε να γράψει ο γιωργαρος ο Ξυδούς για Αφρική να μάς κατατοπίσει ...........και για εκείΟ μεγαλυτερος επενδυτης στην Αφρική ξερεις ποιος ειναι αυτα τα χρόνια ;;;
Η ΚΙΝΑ , γενικα απο την μεση και κατω , οτι χρημα παιζει εκει και επενδυση ειναι απο Κινεζους , απειρα λεφτα εχουν πέσει ..
νταξ,οχι ολα μαζι......ολοι πουλανε ομολογα ολων, με μετρο......φανταζεσαι να τα βγαλει μαζικα προς πωληση ομως???τυπε τι δεν πουλανε;; εχουν γαμηθει να τα πουλανε !!!
απο που στο πουτσο ενημερωνεστε ;;
China's holdings of U.S. debt have fallen below $1 trillion for the first time in 12 years. Rising rates have made Treasurys potentially less attractive.www.cnbc.com
καθε μηνα πουλανε σαν γαμιοληδες
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Αυτα ειναι αναμενομενα με την νεα κυβερνηση των ΗΠΑ δυστυχως. Εφυγε ενας προεδρος που κρατουσε τις ισορροπιες και με τον οποιο ειχαμε 4 χρονια σταθεροτητας, οικονομικης αναπτυξης, φτηνης ενεργειας και ειρηνηςη για να ερθουν αυτοι που αναζωπυρώνουν μετωπα ή δημιουργουν νεα.
έλα ρε είχαμε παγκόσμια ειρήνη για τέσσερα χρόνια ή αν δεν έχει συμμετοχή η αμερική στ' αρχίδια μας και δεν μετράει ως πόλεμος;
Γιωργαρα φιλάκια πολλά ..φαίνεται στα λόγια εσύ έχεις πάει περισσότερες φορές
α εντάξει εσύ μπορείς να μιλάς. οι υπόλοιποι αν δεν στείλετε θολή φωτό που δεν φαίνεται τίποτα να μην μιλάτε, είστε πουθενάδες.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
η κινα εχει μπει στην αφρικη απο τη δεκαετια του 80 γερα....και τι θα κανει για να προσταψει τις πηγες αν χρειαστει-αυτο γραφω...πως θα επιβαλλει την κυριαρχια της στην αγκολα ας πουμε?With $70 billion investments, China is largest investor in Africa within 5 years – Report
China has invested over $70 billion in Africa over the last five years, making it the continent's largest investor withnairametrics.com
China ranks ahead of America as the largest investor in Africa since 2010
καμία σουζα και ιστορίες για αγριους που βλέπεις τυπε μου
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Κάτσε να γράψει ο γιωργαρος ο Ξυδούς για Αφρική να μάς κατατοπίσει ...........και για εκεί
είχα πάει μια φορά για σαφάρι. ρωτήστε με ό,τι θέλετε. έχω και μια θολή φωτογραφία.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
τυπε δεν θα υπαρχει κινα μετα απο λιγους μηνες...θα μπει μια φιλοδυτικη κυβερνηση τυπου ταιβαν και χαιρετε.....Ξερεις ποσα Αμερικανικα ομολογα εχουν οι Κινεζοι???? Ξερεις τι θα γινει αν ξεπουλησουν εστω τα μισα απο αυτα??? Δεν το κανουν βεβαια,γτ ατην Αμερικη πουλανε τα προιοντα τους..... Αλλα αν στριμωχτουν και κανουν καμια βλακεια,θα καταστρεψουν την Αμερικη χωρις να κουνησουν ουτε εναν στρατιωτη..... Για γκουγκλαρε και πες μου ποσα ειναι τα ομολογα....."Οπλα" δεν ειναι μονο οι πυραυλοι....
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
παιδιά ειλικρινά δεν ανοίγετε τόπικ για κίνα ταιβάν αμερική; εμείς εδώ μόνο για ουκρανία
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
Δεν είμαι εγω στη φωτό ρε......έλα ρε είχαμε παγκόσμια ειρήνη για τέσσερα χρόνια ή αν δεν έχει συμμετοχή η αμερική στ' αρχίδια μας και δεν μετράει ως πόλεμος;
α εντάξει εσύ μπορείς να μιλάς. οι υπόλοιποι αν δεν στείλετε θολή φωτό που δεν φαίνεται τίποτα να μην μιλάτε, είστε πουθενάδες.
Τυχαίος Αλβανός που υποστηρίζει η Αμερική.....
Ρε στρατογκαβλος είσαι κ πηγές εκεί τόσες φορές για τον έξτρα μισθό ..αν είναι έτσι πάσο! ...ξέρω πολλά εποπια που άλωνιζουν τα κάψιμι κ βγαίνουν για λίγο βόλτα ....
Τελευταία τροποποίηση:
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Έφτασε στην Ταϊβάν η Νάνσι Πελόζι - Δείτε βίντεο
Με σκληρό μήνυμα προς την Κίνα η άφιξη της προέδρου της αμερικανικής Βουλής - «Ακλόνητη η δέσμευσή μας να στηρίξουμε τη δημοκρατία της Ταϊβάν» η δήλωσή της μέσω Twitter
www.protothema.gr
θα γίνει πόλεμος; καταθέστε γνώμες, γεωπολιτικές αναλύσεις και ό,τι έχετε ευχαρίστηση.
συμμετοχή μόνο σε όσους έχουν ταξιδέψει σε Κίνα, Ταιβάν άντε και Χονγκ Κονγκ. Γνώση καράτε προαιρετική αλλά θα εκτιμηθεί.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. ειλικρινάΔεν είμαι εγωστη φωτό ρε
Τυχαίος Αλβανός που υποστηρίζει η Αμερική
Ρε στρατογκαβλος είσαι κ πηγές εκεί τόσες φορές για τον έξτρα μισθό ..αν είναι έτσι πάσο ...ξέρω πολλά εποπια που άλωνιζουν τα κάψιμι κ βγαίνουν για λίγο βόλτα ....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.457
- Πόντοι
- 12.756
εχεις γαμηθει με το στεμα , τσιμπουκια κανει το στεμα ..για να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.....οι αμερικλανοι δεν ειναι δικοι μου.....ρεαλιστικα και βαση συμμαχιων η χωρα μας ομως ανηκει στο δυτικο τοξο ...τα δολαρια και τα χρεη παιζουν ρολο οταν εισαι νικητης η χαμενος...και βεβαια υπαρχουν απειρα δολλαρια στην αγορα και θα τυπωσουν αλλα τοσα γιατι μπορουν...στον πολεμο μετραει μονο η προβολη ισχυος και τα λοτζιστικ.....ποσο θα αντεξει η κινα αποκλεισμενη χωρις φυσικους πορους και οπλα για να ματσαρει την δυση.....θεμα μηνων ειναι να σκορπισει αν κανει το λαθος και συρθει τωρα σε πολεμο.....Τα κουμαντα στην περιοχη τα εχει το στεμμα ....Βρετανοι αυστραλοι νεοζηλανδοι ινδοι και απο πανω φιλλιπινες ιαπωνια κορεα ταιβαν.....οι ρωσοι δεν το συζηταω εχουν ηδη παρει ανταλλαγμα την ουκρανια(για να μην υπαρχουν αυταπατες) ....αυτα για να μην τρελαθουμε τελειως και ξεχασουμε αυτα που ξερουμε....
ο αλλος εχει γαμηθει να τυπωνει χρημα με κορονα και τα εκανε πουτανα , και τωρα που απο-δολλαροποιειται η αγορα λογο Ρωσσιας και Κίνας που θα κανουν νομισμα θα τα βαλει στο ΠΑΤΟ του , ξυπνα μαλάκα και εσυ ..
Οι Ινδοι θα πανε με Κινεζους , κανενα στεμα , τι να κλασει το στεμα οταν σε λιγο καιρο η Ινδοι θα ειναι περισσότεροι απο τους Κινεζους ;;; εκει παει το πραγμα , ειναι η μεγαλυτερη ανερχομενη οικονομια στο κόσμο αυτη την στιγμη πρακτικα , με τις περισσοτερες προοπτικες , ενεργεια θελει που θα τους δωσει αφθονη ο Ρωσσος , οι Αγγλοι και το στεμα που εχεις γαμηθει δεν εχουν να δωσουν τιποτα σε αυτους .. Τροφιμα , ενεργεια κτλ εχουν οι Ρωσσοι οι Κινεζοι και οι Αφρικάνοι που τους εχουν οι Κινεζοι , Νεα Ζηλανδία ... μαλακα μου εισαι με τα καλά σου η σε πειραξε η ζεστη ... τα λεφτα και την δυναμη την εχει τωρα οποιος εχει ενεργεια και minerals.
Δεν θα τυπωσουν οι Αμερικανοι , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, καθε φορα που τυπωνεις δεν ειναι υπερ σου..
Και η Κινα θα αντεξει με πλατη τον Ρωσσων σε ενεργεια , εχει απειρη
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
τον εχω παιξει πολλακις με κινεζικες πιξελιασμενες τσοντες και τα μισα αντικειμενα μεσα στο σπιτι μου ειναι made in taiwan, περναω;συμμετοχή μόνο σε όσους έχουν ταξιδέψει σε Κίνα, Ταιβάν άντε και Χονγκ Κονγκ
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
βεβαίως. σας ακούμε με προσοχή.τον εχω παιξει πολλακις με κινεζικες πιξελιασμενες τσοντες και τα μισα αντικειμενα μεσα στο σπιτι μου ειναι made in taiwan, περναω;
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
Τώρα κελαιδισες αλεπουδιάρη
για άλλη μια φορά δεν έχεις ιδέα και παπαγαλίζεις ό,τι διαβάζεις στα ηλίθια site που εμπιστεύεσαι.
μέσα σε τρεις μέρες έγραψες για συγκρούσεις στο κόσοβο και για το ότι δεν θα πήγαινε η Πελόζι Ταιβάν. συνεχώς διαψεύδεσαι και αντί να σταματήσεις να γράφεις βλακείες ή τουλάχιστον να προβληματιστείς για τις πηγές σου, συνεχίσεις στο ίδιο βιολί, στο ίδιο ρεσιτάλ χαζομάρας.
επίσης παιδιά να οργανωθούμε. όποιος δεν έχει πάει ταιβάν να μην μιλάει για το σχετικό θέμα. εγώ έχω πάει τρεις φορές.
Περίμενες τοσες ημερες την αντεπιθεση του ΖΕΛΕ
όμως μην βιάζεσαι γιατι μετά την σημαία της ουκρανιας θα βαλεις στον πατο σου και της ταιβαν
Λοιπον τυπε.....θα σου πω ποια ειναι η μαλακια της Αμερικης...... Η Κινα ειναι τοσο μεγαλο μεγεθος,που ο Τραμπ ηθελε να συμμαχησει με Ρωσια ωστε να την χτυπησουν οικονομικα....και παντα ελεγε "η Κινα ειναι η απειλη,οχι η Ρωσια"....Φυσικα οι Αμερικανοι που τους εχει μεινει η Ρωσοφοβια απο τον Ψυχρο Πολεμο,ουτε καταλαβαν τι ηθελε να κανει και τον κατηγορησαν για προδοσια....και ξεχνα την ενεργειακη ελλειψη στην Κινα...συμφωνηθηκε ο αγωγος Power of Siberia (Ρωσια-Κινα)....τυπε δεν θα υπαρχει κινα μετα απο λιγους μηνες...θα μπει μια φιλοδυτικη κυβερνηση τυπου ταιβαν και χαιρετε.....