Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.937
Πόντοι
6.256
Πολιτικοί οπως κούλης χρειάζονται ενα κακό και ενα δράκο για το παραμύθι που πουλανε.
Και ο πούτιν πλεον τρωει σφαλιάρες οπως ο ερντο.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τρομερη εξελιξη ,δηλαδη τωρα επαψε να ειναι ρωσικη λιμνη ...

ΥΓ. επισης :2funny:

γελοίο και αδιάφορο θέμα, καθόλου δεν θα ασχολούμουν.

εσύ το ανέδειξες μες την τρελή χαρά και μας έβαλες και λινκ... πλέον δεν το θεωρείς σημαντικό θέμα επειδή δεν πήγε και τόσο καλά...

είναι σαν να λες 'έρχεται μεταγραφή παικταράς', να σου λένε χάλασε η μεταγραφή και ξαφνικά να λες 'σιγά τον παίκτη ποιος ασχολείται'. φοβερός... :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
τράβα κλάψε άλλου ρε κλαψομουνη δεν ζητήσαμε την γνώμη σου. ποιος σε γαμει εσένα? Ράμπο του πληκτρολογίου που θα πολεμήσεις εσύ τους Τούρκους χαχαχαχαχα.
Μας εχουν ζαλισει με τους μεμετηδες ...
αμφιβαλλω αν εχουν δει ποτε κανεναν Τουρκο εκτος τηλεορασης και διαδικτυου φυσικα :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
με συμπάθεια σου λεω πως επιμένεις να αδικείς τον εαυτό σου.
Δεν σε ρώτησα αν οι ΑΠΕ στην Αυστραλία πέτυχαν ή απέτυχαν να καλύψουν τη ζήτηση. Ρωτησα (όπως και ο Βαλταίρος) αν έχεις στοιχεία πως η αυξηση των τιμών της ενέργειας οφείλεται στην χρήση των ΑΠΕ όπως υπονόησες σε προηγούμενο ποστ.

πως ξερεις πως εγώ προωθώ τις ΑΠΕ ή γενικότερα τη γνωμη μου για αυτό το θέμα ; έχω γράψει κάτι σχετικό και δεν το ξέρω :think:
και έτσι κι ' αλλιώς τι σχέση έχει η γνώμη μου για τις ΑΠΕ με το ερώτημα που σου κάναμε ; ισχυρίστηκες κάτι συγκεκριμένο για το σήμερα, γιατί βάζεις σάλτσα με τους προβληματισμούς σου για το μέλλον ; μήπως για να αλλάξεις τη συζήτηση όπως έχει επισημάνει και ο Βολταίρος ;
ΟΚ. Υποθέτω πως γνωρίζεις ότι η Αυστραλία έχει δικό της άνθρακα και δικό της αέριο, με αποτέλεσμα να μην επηρρεάζεται από τυχόν αυξήσεις, όπως ας πούμε επηρρεάζονται οι χώρες τις Ευρώπης, αν η Ρωσία αποφασίσει να αυξήσει την τιμή του Φυσικού Αέριου και του Πετρέλαιου. Κι ένα κομμάτι το παράγει από υδατοπτώσεις, οι οποίες και πάλι δεν μπορούν να επηρρεαστούν, αφού το νερό τρέχει χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη συμμετοχή. Και είναι επίσης σαφές ότι έχει επενδύσει σε ΑΠΕ, πολλά εκατομμύρια. Αν λοιπόν το κόστος της ενέργειας αυξήθηκε 250%, δεν βγαίνει άλλη λογική εξήγηση γι αυτή την εκτόξευση, από τη συμμετοχή των ΑΠΕ, οι οποίες απορροφούν Κονδύλια, χωρίς να συνεισφέρουν ανάλογα. Αν όμως έχεις άλλη εξήγηση, με ποιό τρόπο δηλ μπορεί να εκτοξεύτηκε η τιμή του ρεύματος τη στιγμή που δεν εισάγει άνθρακα, αέριο, ηροηλεκτρική ενέργεια, με χαρά την ακούω. Δεν είμαι δα και Παντογνώστης. Όμως Και όπως είδες στο βίντεο, προσπάθησαν να κλείσουν τους σταθμούς οι οποίοι παρήγαγαν ηλεκτρικό ρεύμα καίγοντας άνθρακα. Αν τώρα τρέχουν να τους ξανανοίξουν, δεν το κάνουν επειδή αγάπησαν τον άνθρακα, κόντρα στην Πολιτική τους Δέσμευση. Το κάνουν εξ ανάγκης, κι αυτό δείχνει εν τοις πράγμασι το ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στις ΑΠΕ.
Εκτός όμως από την περίπτωση της Αυστραλίας, αυτό που ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ότι δεν καταλαβαίνουν είναι το πρόβλημα της αποθήκευσης της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν οι ΑΠΕ.
Η μπαταρία η οποία μπορεί να αποθηκεύσει 1 MWh, κοστίζει $1,537,910. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; ποιός θα διαθέσει αυτά τα τεράστια κονδύλια;
Today, the price is much higher, starting at $1,537,910 for a single Megapack – though Tesla also apparently increased the energy capacity of the battery pack by about 1 MWh:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Έχεις 15 κανάλια στην Ελλάδα, και εκατοντάδες στην Ευρώπη που σου δείχνουν μόνο τη πλευρα και τα δικιά των ουκρανων, μερικές φορές ξεπερνουν τα ορια, της προπαγανδας
Έχεις κι έναν Αυγερινό που είναι στη ρωσσια και σου λέει και την άποψη του επιτιθέμενου, αν θες την ακους
Ορισμένοι ουτε αυτό δεν αντεχουν...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536
Τι γνωμη νομιζεις θα εχουν οι αντιστοιχοι "μουσουλμανοι" της θρακης για τους Τουρκους οταν εισβαλουν?

Γνωριζω πως οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε ενα θεμα με αντιληψη καταστασεων,
που οδηγει διαχρονικα σε τραγωδιες.
Ετσι ακριβώς!!!

Σου κανει εντυπωση πλέον όσον αφορά το δεύτερο σκελος?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Έχεις 15 κανάλια στην Ελλάδα, και εκατοντάδες στην Ευρώπη που σου δείχνουν μόνο τη πλευρα και τα δικιά των ουκρανων, μερικές φορές ξεπερνουν τα ορια, της προπαγανδας
Έχεις κι έναν Αυγερινό που είναι στη ρωσσια και σου λέει και την άποψη του επιτιθέμενου, αν θες την ακους
αυτό ακριβώς!
έτσι είναι οι "δημοκράτες και οι δημοκρατίες" μύστη αφήνουν όλες τις απόψεις να ακούγονται ελεύθερα.....

υπάρχει και ο Λιατσος πέραν του Αυγερινού. ο οποίος Λιατσος σπούδασε στο Κίεβο....
όποιος θέλει τον ακούει και βγάζει τα συμπεράσματά του - όχι εσύ Ξύδη!-

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536
αυτό ακριβώς!
έτσι είναι οι "δημοκράτες και οι δημοκρατίες" μύστη αφήνουν όλες τις απόψεις να ακούγονται ελεύθερα.....

υπάρχει και ο Λιατσος πέραν του Αυγερινού. ο οποίος Λιατσος σπούδασε στο Κίεβο....
όποιος θέλει τον ακούει και βγάζει τα συμπεράσματά του - όχι εσύ Ξύδη!-

Ο Καρβουνόπουλος από τους ελάχιστους ανεξάρτητους.

:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Θα μου βγει ο καφες απο την μυτη καμμια φορα με αυτα που γραφεται :grin:

ΥΓ. πρωτη φορα πηγα στην Τουρκια το 82 επι δικτατοριας Εβρεν αν θυμαμαι καλα , απο εκει και περα αμετρητες αλλες φορες ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536
Θα μου βγει ο καφες απο την μυτη καμμια φορα με αυτα που γραφεται :grin:

ΥΓ. πρωτη φορα πηγα στην Τουρκια το 82 επι δικτατοριας Εβρεν αν θυμαμαι καλα , απο εκει και περα αμετρητες αλλες φορες ...
Σωστά Εβρέν το 82.
Είσαι παλιοσειρά..... :hi:

Έζησα 2 χρόνια και κάτι,μέχρι το 15 εκεί.
Οπότε έχεις εικόνα του μέσου Τούρκου πολίτη σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

δεν είχα την ελπίδα ότι θα καταλάβαινε απλά πράγματα ένας χρυσαυγίτης.

για τον υπόλοιπο κόσμο, το να μοντάρεις ρεπορτάζ και βίντεο και να βάζεις μόνο τα κομμάτια που σε εξυπηρετούν και να τα παρουσιάζεις ως ολοκληρωμένα και ως απόδειξη της 'αλήθειας' σου, είναι ο ορισμός της προπαγάνδας. αυτο ακριβώς που κάνει ο Αυγερινός δηλαδή, ξέχωρα τα fane news που διακινεί τόσο καιρό.

λογικό άνθρωποι που έχουν πιστέψει στη ζωή τους σκουπίδια όπως Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης κλπ και την προπαγάνδα τους, να γίνονται εύκολα έρμαια σε προπαγάνδες και ψέματα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536
τον γνώρισα το 99 όταν ένα διάστημα υπηρέτησα στο ΓΕΣ. μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Τυχαίνει να τον έχω γνωρίσει μεταγενεστερα απο σένα.
Ίδια εντύπωση και μενα μου εκανε.
Είμαι ξεκάθαρα κατά της εισβολής αλλά πιο πολύ σιχάθηκα την προπαγάνδα και το ψέμα..
Και από τους 2.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυχαίνει να τον έχω γνωρίσει μεταγενεστερα απο σένα.
Ίδια εντύπωση και μενα μου εκανε.
Είμαι ξεκάθαρα κατά της εισβολής αλλά πιο πολύ σιχάθηκα την προπαγάνδα και το ψέμα..
Και από τους 2.
Πολεμος ειναι ρε τύπε, αλλη ωρα να περιμενεις ερωτα προς την αληθεια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Σωστά Εβρέν το 82.
Είσαι παλιοσειρά..... :hi:

Έζησα 2 χρόνια και κάτι,μέχρι το 15 εκεί.
Οπότε έχεις εικόνα του μέσου Τούρκου πολίτη σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.
Ωραιος τοτε :hi:
και του μεσου τουρκου στρατιωτη καθοτι εκτος της Πολης και αλλων περιοχων, Αδριανουπολη πολυ συχνα ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.818
Πόντοι
6.536
Πολεμος ειναι ρε τύπε, αλλη ωρα να περιμενεις ερωτα προς την αληθεια
Είναι κουραστικό όμως.
Κλείνεις αυτιά και προχωράς.
Θυμίζει σε πολλά πάντως την εισβολή στην Κύπρο.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Χάλια το βίντεο της Ζαχαροβα λένε τα πουσταρια και οι πισωκίνητοι μπράβοΚουληδες
73E187FD-ED13-43E3-8B6B-DEC449D9E06F.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom