- τι μπάνιο ρε zero βλεπεις τι ώρα έγραψα το ποστ ;
- ο μπουρδελιάρης έγραψε "
Ο ξεφτιλισμενος στρατος των πουτανας γιων Ρωσων ειναι ανωτερος αριθμητικα" , νομίζω πως αναφέρεται κυρίως στον εξοπλισμό και όχι στην ανθρώπινη δύναμη.
- γενικώς αυτό με τον αριθμό των στρατιωτων νομίζω το ερμηνευετε όλοι όπως σας βολεύει. Ακόμη και αν ισχύει ο αριθμός που ακούγεται για τους ουκρανούς δεν σημαίνει πως όλοι αυτοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ή έστω στην περιοχή των συγκρούσεων. Είναι λίγο άτοπο να τους συγκρίνεις με τον αριθμό των ρώσων γιατί αυτοί όντως βρίσκονται στην περιοχή των συγκρούσεων.
- μη μπλέκεις άλλους πολέμους, στον καθένα που αναφέρεις υπήρχε και κάτι διαφορετικό. Αυτό που λες με την χρηση πεζικού για να καταλάβει μια περιοχή είναι πολύ γενικό, και κυρίως ισχύει σε δεύτερο χρόνο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ποια μέσα είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή της μάχης στο σύγχρονο κόσμο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο αριθμός των διαθέσιμων στρατιωτών είναι το λιγότερο κρίσιμο μέγεθος. Δεν γίνονται (κατα κύριο λόγο) μάχες πεζικού για να παίζει ρόλο το πλήθος τους. Πυροβολικο/πυραυλικά /αεροπορία κάνουν τη δουλειά. Και σε αυτά το πάνω χέρι το έχει κατά πολύ η Ρωσία (τουλάχιστον αριθμητικά)
Πχ. ακόμη και 500000 να είχαν οι ουκρανοί αυτή τη στιγμή στα χαρακώματα ή και μέσα στις πόλεις ή ακόμη και 1εκ. λες να άλλαζε τίποτα ;
-δεν έχω κάποια εμμονη μαζί σου, και δεν νομίζω να έχει και ο Ξύδης. Αλλά μήπως τελικά έχεις εσύ εμμονή με τα fake ;
Το θέμα με σένα είναι πως κάθε τρεις και λίγο ποστάρεις ειδήσεις ή βίντεο που αποδεικνύονται μούφες. Και κάθε φορά λες δεν το πρόσεξα (και ας βγάζουν ματι μερικά από μακριά).
Να σε πιστέψω ; ότι δηλαδή κάθε φορά που θες να ποστάρεις κάτι από τα δεκάδες βίντεο που βγαίνουν καθημερινά, τελειώς τυχαία πέφτεις πάντα πάνω στις μούφες ; τόση ατυχία ;
Ή να σκεφτώ πως ξέρεις πολύ καλά τι επιλέγεις κάθε φορά να ποστάρεις ;