ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.968
- Πόντοι
- 3.656
είσαι έργο τέχνης, τελείωσεΤυπε τοτε γινε πρακτορας ρωσικων μοντελων
είσαι έργο τέχνης, τελείωσεΤυπε τοτε γινε πρακτορας ρωσικων μοντελων
η Ουκρανία δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη χώρα μας. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή άρχισε τις προκλήσεις στη Ρωσία, ενώ η Τουρκία μας προκαλεί συνεχώς, εδώ και δεκαετίες. Και το πρόβλημα δεν είναι οι προκλήσεις μόνο. Το πρόβλημα είναι ότι με σχεδιασμό δεκαετιών βρίσκεται σε επίθεση, με την έννοια ότι αυξάνει τον πληθυσμό της και έχει μια Πολεμική Βιομηχανία που προχωράει βήμα - βήμα. Μα θα κάνουμε το μόνο που μας μένει, θα πολεμήσουμε. Θα διαρκέσει λίγες μέρες, θα κάτσουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το τι θα χάσουμε έχει σχεδιαστεί εδώ και καιρό από Δεξαμενές Σκέψης άλλης χώρας. Για γράψε την εξήγηση που θεωρείς ότι ισχύει για μέναγια πες μας να μάθουμε και μεις που δεν έχουμε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις : τι προτείνεις να είχε κάνει διαφορετικά η Ουκρανία στις 24/2 ωστε να είχε γλυτώσει όλα αυτά ;
ότι θα πρότεινες και για την Ελλάδα σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία έτσι ;
πράκτορας (ή βαλτός) σίγουρα δεν είσαι. Αν και με βάση τα όσα γράφεις θα ήταν πολύ καλύτερα αν ήσουν. Γιατί τώρα μένει μόνο μία εξήγηση.
το λάθος στο σχέδιο είναι ότι εγώ δεν φοράω σμόκιν (για να μην καρφώνομαι) και δεν μοστράρω ποτέ κάποιο από τα πολλά όπλα που έχω πάνω μου. Κατά τα άλλα είναι ακριβής αναπαράστασηΤυπε εγω τον ειχα για πρακτορα του Προπο οπως και ο Γιαννης, λες να μας βγουν 007?
τι ακριβώς περιμένουν οι Ουκρανοί να καταφέρουν όταν βομβαρδίζουν το κέντρο του Ντόνετσκ? έχει εκεί στρατιωτικούς στόχους???
Και μετά μας μιλάνε οι κουλομαχοι και ολα τα λοατκι χαπατα για προπαγάνδα .....
ΜΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η Λουντμίλα, η αλήθεια και αυτός ο... άσχημος πόλεμος
Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα. Συνήθως όταν ο κ. Χ έβρισκε κάτι που θεωρούσε πολύ σημαντικό ή ακόμα και συνταρακτικό μου τηλεφωνούσε, με ενημέρωνε για το «υλικό» του και μετά μου έστελνε το σχετικό email. Η Ελένη απλώς έστειλε το mail της χωρίς καμία προειδοποίηση και με άφησε άναυδο. Πριν το...www.insider.gr
Θα πρεπει να υπαρχει διαφορα για να γινεται διαχωρισμος....... Εσυ μενεις στο περιτυλγμα που νομιμοποιει το αφηγημα του Ηλια..... "Η Καμαλα ειναι φιλη του Κυριακου"Εσείς δεν είστε δεξιοί βασιλικοί τσαρικοι αλλα μητσοτακηκοι.
μόνος σου ξεβρακωνεσαιδεν εμπιστευόμαστε δυτικά μέσα και την προπαγάνδα τους. μόνο ρωσικά και ρωσική προπαγάνδα...
ειλικρινά ειρωνεύεσαι διεθνή μέσα και ειδησεογραφικά πρακτορεία με δεκαετίες σοβαρής δημοσιογραφίας όπως guardian, ecomonist, bbc, reuters κλπ και ως αντίλογο μας παρουσιάσεις πηγές με ονόματα lenta.ru, el.gr και Fragkiska Megaloudi;;;
σε άλλα νέα, η ίδια είδηση (όχι από ρωσικά μέσα και πρακτορεία)
Russian shelling in Donetsk. Five people were killed, 20 were injured
ΥΓ: εδώ και τρεις μήνες υπερασπίζεσαι όσους βομβαρδίζουν καθημερινά κατοικημένες περιοχές και έχουν ισοπεδώσει ολόκληρες πόλεις και το μόνο που κάνεις είναι ρώσικη προπαγάνδα και άρνηση εγκλημάτων πολέμου, ξαφνικά δήθεν να ενδιαφέρεσαι για τον άμαχο πληθυσμό... ποιος προσπαθείς να πείσεις και για τι ακριβώς;
Tzeo γερα με το πουτιν για να φυγει ο Ναζισμος....καλημερα στους κουλο-γλυφτες δεν ειπαμε
μόνος σου ξεβρακωνεσαι
το μικρά είναι καθαρή ουκρανική προπαγανδα. το άσπρο μαύρο
σήμερα μας είπες πως οι Ρώσοι βομβάρδισαν μόνοι τους το Ντόνετσκ!!!! λαμπρά!!!!
Ηλία;;; Καμαλα;;;Θα πρεπει να υπαρχει διαφορα για να γινεται διαχωρισμος....... Εσυ μενεις στο περιτυλγμα που νομιμοποιει το αφηγημα του Ηλια..... "Η Καμαλα ειναι φιλη του Κυριακου"
τράβα διάβασε νεξτα και ονισιενκο παπαρολογε και άσε εμένα να κάνω προπαγάνδα και εσύ να βγάζεις τις αλήθειες στο φως χαχαχα
ναι ναι, και το polishnews.co.uk ουκρανική προπαγάνδα...
επίσης αστείο, αλλά τώρα θυμήθηκα πόσες φορές σε βομβαρδισμούς αμάχων βγαίνατε εσείς οι πουτινόφιλοι και λέγατε 'οι ουκρανοί τα κάνουν' (όπως ο βομβαρδισμός του σιδηροδρομικού σταθμού), 'ουκρανική προβοκάτσια' κλπ. τώρα ξαφνικά, η ίδια λογική σου φαίνεται ακραία και αστεία... 'μα οι ρώσοι να βομβαρδίζουν ρώσους; που ακούστηκε αυτό; τς τς τς' (που δεν είναι καν η πρώτη φορά).
άστο μεγάλο, οι πηγές σου όλες είναι τραγικές. ΟΛΕΣ. φουλ πουτινικές και άθλιες. έχετε κάνει το άσπρο μαύρο και προσπαθείτε να βγείτε και από πάνω με αστειότητες. το θέμα είναι ότι όλο ρωτάς στα μηνύματά σου και γράφεις 'γιατί δεν σχολιάζεις και αυτό', απαντάω και εσύ εξαφανίζεσαι ή απαντάς ό,τι να ναι...
για πάμε λοιπόν... πες ότι βομβάρδισαν οι ουκρανοί κατοικημένες περιοχές. τι προσπαθείς να μας πεις όταν για τρεις μήνες υπερασπίζεσαι τέτοιους βομβαρδισμούς απ την πλευρά της ρωσίας; όταν κάνεις φιλότιμες προσπάθειες κάθε φορά να βγάλεις fake news κάθε αναφορά σε εγκλήματα πολέμου; χθες κάηκε ορθόδοξη εκκλησία, ήταν στρατιωτικός στόχος; οι ουκρανοί την έκαψαν ή δεν είχες χρόνο να σχολιάσεις; προφανώς ΧΕΣΤΗΚΕΣ. όπως χέστηκες και τους άμαχους και για τον κάθε βιασμό και το κάθε έγκλημα. προπαγάνδα υπηρετείς και αυτό σε νοιάζει μόνο.
Oι κουλομαχοι ειναι στην Γλυφάδα σβήνουν την φωτιά .....
μιας και δεν θα στείλει το BERIEV Ο Βλαδίμηρος.....
όταν άλλες ευρωπαϊκές χώρες έστελναν αφιλοκερδώς βοήθεια, οι ρώσοι μας νοίκιαζαν αεροπλάνα τα οποία είναι και εντελώς άχρηστα για το ελληνικό ανάγλυφο.
αλλά όταν ζεις σε άλλη πραγματικότητα λες ό,τι θες.
πούτιν σώσε μας θα καούμε ζωντανοί απ τους ναζί εμπρηστές του κούλη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εντάξει κύριε 'δεν απαντάω σε τίποτα βάζω μόνο ρωσικη προπαγάνδα μπεεεε'. καλή σας μέρα.
εντάξει κύριε 'δεν απαντάω σε τίποτα βάζω μόνο ρωσικη προπαγάνδα μπεεεε'. καλή σας μέρα.τράβα διάβασε νεξτα και ονισιενκο παπαρολογε και άσε εμένα να κάνω προπαγάνδα και εσύ να βγάζεις τις αλήθειες στο φως χαχαχα
κύριε ξερολα
και γνώσεις αεροπλοοιας και πυρόσβεσης ο κύριος ξερολας!!!!!χαχαχαχα
μιλάμε για τεράστιο μυρωδιά καρπαζοεισπρςκτορα
σταμάτα να βγάζεις εμπάθεια και ειρωνείες όταν δεν συζητάς και δεν απαντάς σε τίποτα βάζοντας γελοίες πηγές ρωσικής προπαγάνδας.
σχετικά με τα αεροπλάνα, επειδή είσαι άσχετος και δεν έχεις ιδέα, δεν είμαι ο πρώτος που το έχει πει απλά προφανώς δεν ενημερώνεσαι για οτιδήποτε οπότε λογικό να μην έχεις ιδέα:
και πάμε: Beriev Be-200, «γίγαντας» ή «γίγαντας» με πήλινα πόδια; - Πτήση & Διάστημα
Πληρώνουμε χρυσάφι ένα προβληματικό αεροπλάνο, που δεν κάνει για την Ελλάδα-Του Κρικόρ Τσακιτζιάν - Politispress - Η έγκυρη ενημέρωση online
Κοινοποιήστε στο Facebook Κρικόρ Τσακιτζιάνktsakitzian@gmail.com Ακόμη δεν έφτασε στη χώρα μας και μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα παρουσίασε βλάβη το Ρωσικό Beriev – 200. Ενώ η χώρα καίγεται σε πολλά σημεία, αυτό βρίσκεται καθηλωμένο λόγω βλάβης στον κινητήρα, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της...www.politispress.gr
εντάξει κύριε 'δεν απαντάω σε τίποτα βάζω μόνο ρωσικη προπαγάνδα μπεεεε'. καλή σας μέρα.