Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.641
Πόντοι
3.656
με την ευρυτερη εννοια ναι ολοι εχουμε επιλεχθει για κατι.... αλλα η φραση "οι δεξιοι ειναι διορισμενοι στο στρατο" που ειπε ο μουνοχλαστης ειναι ατοπη και προπαγανδιστικη.... Ο συριζα ειχε διορισει το αποστολακη και ο απλος αξιωματικος μπαινει στο στρατευμα με πανελληνιες.....

Και ο Τσιπρας δεν ανεβηκε με την "αξια" του.... ειχε περασει απο το πανεπιστημιο του σικαγο με καθηγητη κιτσικη πριν το 2015...για να τα λεμε ολα
Όχι με την ευρύτερη έννοια δεν έχουμε επιλεχθεί όλοι για κάτι...οι περισσότεροι πήραμε ότι μπορέσαμε και ότι αξιώσαμε...εδώ μιλάμε για δημόσιες θέσεις με δημόσιο χρήμα...και κυρίως...επειδή μιλάμε για εποπ...δημόσιους κηφήνες (όχι πάντα βέβαια)...

κανένας πολιτικός ούτε ο τσιπρας ούτε ο Μητσοτάκης ούτε κανένας δεν ανέβηκε στην πολιτική με την καθαρή αξία του...όλοι από τζάκια διαπλεκόμενα είναι....τα ίδια όλοι τους.

η διαφορά είναι ότι αυτούς τους ψήφισε ο κόσμος...δε πα να να μην έχουν βγάλει ούτε το δημοτικό...οι δεξιοί είναι διορισμένοι...οι αριστεροί είναι διορισμένοι...ακόμα και το ΚΚΕ διορίζει και βολεύει κόσμο....ναι μπορεί η νδ να έχει διορίσει πολύ κόσμο στο στρατό....και η πασοκαρα να είχε γεμίσει όλες τις ΔΟΥ, ΙΚΑ και λοιμπα μπουρδελα....ε και?

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Όχι με την ευρύτερη έννοια δεν έχουμε επιλεχθεί όλοι για κάτι...οι περισσότεροι πήραμε ότι μπορέσαμε και ότι αξιώσαμε...εδώ μιλάμε για δημόσιες θέσεις με δημόσιο χρήμα...και κυρίως...επειδή μιλάμε για εποπ...δημόσιους κηφήνες (όχι πάντα βέβαια)...

κανένας πολιτικός ούτε ο τσιπρας ούτε ο Μητσοτάκης ούτε κανένας δεν ανέβηκε στην πολιτική με την καθαρή αξία του...όλοι από τζάκια διαπλεκόμενα είναι....τα ίδια όλοι τους.

η διαφορά είναι ότι αυτούς τους ψήφισε ο κόσμος...δε πα να να μην έχουν βγάλει ούτε το δημοτικό...οι δεξιοί είναι διορισμένοι...οι αριστεροί είναι διορισμένοι...ακόμα και το ΚΚΕ διορίζει και βολεύει κόσμο....ναι μπορεί η νδ να έχει διορίσει πολύ κόσμο στο στρατό....και η πασοκαρα να είχε γεμίσει όλες τις ΔΟΥ, ΙΚΑ και λοιμπα μπουρδελα....ε και?
Και οι οικογενεια Μπους εχει βγαλει 2 προεδρους και 1 κυβερνητη...... το θεμα της οικογενειοκρατιας ειναι παγκοσμιο.....

Το ζητημα ειναι εαν ο "διορισμενος" ασχετα απο την λαικη εντολη που τον νομιμοποιει εαν παραγει εργο.... τοτε ολα με ενα τροπο ξεπλενονται...

Παω το θεμα παλι απο την αρχη για να μην απλωνουμε την κουβεντα και την κανουμε ακαδημαικη....

Η φραση του μουνοχαλαστη οτι η "δεξια ειναι διορισμενη στο στρατο" ειναι προπαγανδιστικη και ισοπεδοτικη προς να κατω.....

Υπαρχουν οι πανελληνιες στους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (που μπορει και ο εγγονος του Βελουχιωτη εαν εχει παρει 19 να μπει στην ΣΣΕ) και στους ΕΠΟΠ υπαρχουν προκυρηξεις. Ειναι ζητημα της πολιτικης εξουσιας ποιον ταξιαρχο θα επιλεξει για στρατηγο... που ειναι ολοι τους αξιοι για να εχουν φτασει τοσο ψηλα.... απλα ο πιο δεξιος ή ο πιο αριστερος γινεται στρατηγος αναλογα πιο κυβερναει ..... Ο Κυριακος ή ο Αλεξης (Αποστολακη)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εσύ πάντως ξάγρυπνος θα μείνεις πάλι να τσιμπουκώνεις πάκια πίσω από το Ωνάσειο μωρή ρωσόδουλη λουγκρητία.
Το βραδυ βγαινει και γαμαει ρωσιδια πισω απο το ωνασειο και λιγο πιο κατω εξω απο την eurobank

Tωρα πουτανες ειναι, KGB ειναι.....

1654370572881.png

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
έτσι να το δεχτώ. Δεν θα μου κακόπεφτε βέβαια να με καλούν στο Κρεμλίνο και, αφού φάω χαβιάρι και πιω εκλεκτή Βότκα, να μου δώσουν και κάποια Ρωσίδα της Αντικατασκοπείας να με εκπαιδεύσει. Αλλά που τέτοια τύχη
Τυπε τοτε γινε πρακτορας ρωσικων μοντελων

1654371047757.png

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
με την ευρυτερη εννοια ναι ολοι εχουμε επιλεχθει για κατι.... αλλα η φραση "οι δεξιοι ειναι διορισμενοι στο στρατο" που ειπε ο μουνοχλαστης ειναι ατοπη και προπαγανδιστικη.... Ο συριζα ειχε διορισει το αποστολακη και ο απλος αξιωματικος μπαινει στο στρατευμα με πανελληνιες.....

Και ο Τσιπρας δεν ανεβηκε με την "αξια" του.... ειχε περασει απο το πανεπιστημιο του σικαγο με καθηγητη κιτσικη πριν το 2015...για να τα λεμε ολα
Ρε μπαγαποντη!

Έχετε κυβερνήσει απ'το 2000 τρείς θητείες και κάτι...και σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τρία χρόνια μετά την εκλογή σας;

Όλο κάποιος άλλος θα σας φταίει εσάς;Πιο παλιά σας έφταιγε μόνιμα το ΠΑΣΟΚ, τώρα που το ΠΑΣΟΚ εξαφανίστηκε απ'τον χάρτη σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Μαλακα μου τι είστε εσείς...;Σαν τον μπάτσο που σε σταματάει για παραβίαση του ΚΟΚ και σκουζεται γιατί δεν γράφει και όλους τους υπόλοιπους διερχόμενους και δίνει κλήση μόνο σε σας.

Έχω στην γειτονιά μου τον Ν.Κατσαρο,τον παλιό βουλευτή ΝΔ... ενενήντα κάτι χρονών ο άνθρωπος και έχει διορίσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο ο πουστης....και δεν ήταν ποτέ εξουσία η ΝΔ να φανταστείς επί των ημερών του...και συ μας λες πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ....

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ρε μπαγαποντη!

Έχετε κυβερνήσει απ'το 2000 τρείς θητείες και κάτι...και σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τρία χρόνια μετά την εκλογή σας;

Όλο κάποιος άλλος θα σας φταίει εσάς;Πιο παλιά σας έφταιγε μόνιμα το ΠΑΣΟΚ, τώρα που το ΠΑΣΟΚ εξαφανίστηκε απ'τον χάρτη σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Μαλακα μου τι είστε εσείς...;Σαν τον μπάτσο που σε σταματάει για παραβίαση του ΚΟΚ και σκουζεται γιατί δεν γράφει και όλους τους υπόλοιπους διερχόμενους και δίνει κλήση μόνο σε σας.

Έχω στην γειτονιά μου τον Ν.Κατσαρο,τον παλιό βουλευτή ΝΔ... ενενήντα κάτι χρονών ο άνθρωπος και έχει διορίσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο ο πουστης....και δεν ήταν ποτέ εξουσία η ΝΔ να φανταστείς επί των ημερών του...και συ μας λες πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ....
1654374554266.png

Θες να μου πεις πως το ΚΚΕ και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ εχουν 27% στους καθηγητες (που διοριζονται με ΑΣΕΠ) ενω η Δεξια που διοριζει αβερτα κουβερτα οπως ισχυριζεσαι εχει 27%?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Άρες μαρες κουκουναρες
Τα πυρηνικά της Ουκρανίας ήταν ζήτημα 12 η 18 μηνών από την στιγμή που θαμπαινε στο ΝΑΤΟ.. Με 5 πυρηνικά εργοστάσια εν λειτουργία και τους Αμερικανούς εκεί που το πρόβλημα. Ο Ξύδης πως ακριβώς μας έχει ξεφτιλίσει +?
Με τα κοπυ παστε του CNN?
Ένας χάνος που δεν ηξέρε όπως είπα. Το χρώμα της σημαίας της Ουκρανίας.. Άσχετος σχετικός
Καλημέρα και περαστικά
Σε κάποιες λίγες μέρες οι φανφάρες θα τελειώσουν ήδη οι ρωσοι έχουν πάρει ότι περίμενα, οι αιθεροβαμονεε ουκρανοι τρώνε πλέον σταθερά ξύλο κάθε μέρα, οπότε θα υπάρξει ένα νέο σχέδιο αναν κ για εκεί κ θαβυσηχσσουμε για κάποια χρόνια
Ευτυχως η Ρωσία, με μεγάλο κόστος, έσωσε την παρτίδα πάρα τους οποίους λάθος χειρισμούς της
Επίσης έδωσε σε κάτι βλακες σαν τον Ξυδη δουλειά για τα επόμενα χρόνια, να μπορούν να γεμίζουν με. Βενζίνη το παπι τους γράφοντας πληρωμένες αρλούμπες καθόσον λο τίποτα από τρολλαρισμα δεν μπορούν να κάνουν κ πάει η πείνα, γονατο
Καλημέρα

σου ζήτησα οποιοδηποτε δημοσίευμα έστω και ρωσικό που να υποστηρίζει αυτά που λες, τότε θα σου δώσω έστω ένα βαθμό σοβαρότητας. Προς το παρόν απλά ασχολούμαστε με σενάρια του μυαλού σου.

κρατάω αυτό το ποστ και τη δήλωσή σου "Σε κάποιες λίγες μέρες οι φανφάρες θα τελειώσουν"
πιστεύω να σε διαβάζει το μαράκι να μάθει πότε θα κανονίσει τις διακοπές της
καληνύχτα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
ρε είναι τελείως ηλίθιος, εξακολουθεί και επιμένει μετά από δύο μέρες ότι το fake news του ισχύει ενώ έχει ήδη καταρριφθεί από το 2014. κάποιοι ζούνε εντελώς στην κοσμάρα τους... 'ε και?' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ νομίζω πως κάνεις λάθος, η δική μου εκτίμηση είναι πως ο τασος δεν είναι απλά ένας χαζός ή αφελής που αναμασά το σανό που σερβίρουν οι ρωσοι.
την ίδια άποψη έχω σχηματίσει και για τον zero

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
δεν καταλαβαίνω τον πανηγυρισμό σου. Εδώ και 3 δεκαετίες το Ανατολικό Μπλοκ έπεσε. Δεν ηττήθηκε σε μάχη, ηττήθηκε επειδή αποδείχτηκε ότι ο Καπιταλισμός κατανοεί καλύτερα την ανθρώπινη φύση, και παράγει περισσότερο προιόν. Οι άλλοι νόμιζαν ότι θα αλλάξουν την ανθρώπινη φύση, τρομάρα τους. Και οι Ουκρανοί ήδη κάνουν τρομερή ζημιά στους Ρώσους, επειδή τους επιδοτεί με όπλα και πληροφορίες η Δύση. Στην πράξη, η δικιά τους χώρα καταστρέφεται, ο δικός τους πληθυσμός παίρνει το δρόμο της Προσφυγιάς. Οι Ουκρανοί σκοτώνονται, μένουν ανάπηροι, αλλά κι όσοι επιβιώσουν από τις μάχες, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξουν μετατραυματικό στρες, η εμπειρία του Ναμ αυτό απέδειξε. Δεν είναι προς το συμφέρον της ίδια της Ουκρανίας ο πόλεμος δι αντιπροσώπου ο οποίος συμβαίνει στο έδαφός της. Κάποιοι Ουκρανοί βέβαια θα κερδίσουν, είναι σαφές. Για τον υπόλοιπο Λαό όμως ........
Η Τελική έκβαση πάντως, είναι αμφίβολη. Αν η Ρωσία καταφέρει και διοχετεύσει αλλού τα προιόντα της, θα έχει πληγεί μεν, αλλά ίσως μακροπρόθεσμα να ωφεληθεί, είπαμε ο καιρός είναι ο απόλυτος Κριτής

για πες μας να μάθουμε και μεις που δεν έχουμε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις : τι προτείνεις να είχε κάνει διαφορετικά η Ουκρανία στις 24/2 ωστε να είχε γλυτώσει όλα αυτά ;
ότι θα πρότεινες και για την Ελλάδα σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία έτσι ;

πράκτορας (ή βαλτός) σίγουρα δεν είσαι. Αν και με βάση τα όσα γράφεις θα ήταν πολύ καλύτερα αν ήσουν. Γιατί τώρα μένει μόνο μία εξήγηση.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
1. για το άρθρο της guardian: Η guardian δεν είναι εφημερίδα με γραμμή όπως οι περισσότερες στην Ελλάδα και όπως είναι όλα τα μέσα που ακολουθείς και εμπιστεύεσαι. Η guardian εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζει διαφορετικές απόψεις και επιχειρήματα προς διάλογο. Δεν λογοκρίνει οποιονδήποτε. Το συγκεκριμένο άρθρο που έβαλες είναι στην λίστα Opinion και όπως καταλαβαίνεις είναι άρθρο γνώμης.
άνθρωποι που ακολουθούν αποκλειστικά ταγμένα μέσα με ξεκάθαρη πολιτική γραμμή αδυνατούν καμιά φορά να αντιληφθούν ότι ένα άρθρο γνώμης στην Καθημερινή ή στην guardian δεν σημαίνει ότι 'να τα λέει και η καθημερινή/guardian'. λογικά ανήκεις σε αυτούς, βρήκες ένα άρθρο γνώμης που σου άρεσε και σε βολεύει σε ένα μέσο που έχεις απαξιώσει όπως όλα τα δυτικά 'και την προπαγάνδα τους', και το βάζεις με ύφος να τα λέει και η guardian γιατί δεν το σχολιάζετε; εντελώς παιδική νοοτροπία και δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει άρθρο γνώμης σε εφημερίδα που δεν έχει γραμμή.

από κει και πέρα τι λέει το άρθρο; τι θες να συζητήσουμε; τον προβληματισμό του για την αποτελεσματικότητα των κυρώσεων και τις επιπτώσεις τους στην οικονομία της ευρώπης; ναι είναι πολύ λογικός και συζητήσιμος και όλα όσα γράφει είναι πολύ ενδιαφέροντα. παρόλα αυτά, σε κανένα σημείο του άρθρου δεν υπερασπίζετε ούτε στο ελάχιστο την ρωσία σε οτιδήποτε, ούτε της δίνει δίκια όπως θα ήθελες. Ούτε βέβαια γράφει πουθενά ότι οι κυρώσεις δεν έχουν φέρει αποτελέσματα ή ότι δεν έχει γίνει ζημιά στην ρωσικη οικονομία. αντιγράφω ένα χαρακτηριστικό κομμάτι του άρθρου και το σχετικό λινκ που δίνει: That’s not to say the sanctions are pain-free for Russia. The International Monetary Fund estimates the economy will shrink by 8.5% this year as imports from the west collapse. Russia has stockpiles of goods essential to keep its economy going, but over time they will be used up. (IMF cuts global growth forecasts on Russia-Ukraine war, says risks to economy have risen sharply)

πες ακριβώς τι θες να συζητήσουμε για το άρθρο. έβαλες ένα άρθρο γνώμης που αναφέρεται σε προβληματισμούς για την αποτελεσματικότητα των κυρώσεων και θεωρείς ότι σε επιβεβαιώνει οπουδήποτε ή λέει κάτι θετικό για την ρωσία;

2. Για τον βομβαρδισμό που έβαλες, δεν νομίζω να έχω γράψει πουθενά ότι υποστηρίζω κάτι τέτοιο. Πάλι δεν κατάλαβα γιατί το έβαλες και τι προσπαθείς να αποδείξεις. Ό,τι και οι ουκρανοί κάνουν εγκλήματα; Ναι σίγουρα θα κάνουν. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω καμία διάθεση υπεράσπισης ή δικαιολόγησης τέτοιων πράξεων ενώ εσύ και οι υπόλοιποι πουτινικοί εδώ μέσα κάνετε αγώνα καθημερινά να ξεπλύνετε και να δικαιολογήσετε εγκλήματα πολέμου αμφισβητώντας με fake news και ρώσικη προπαγάνδα, θηριωδίες που έχουν αποδειχθεί περίτρανα.

3. Για την περίπτωση της Lyudmila Denisova τώρα. Διάβασες ένα ποστ από μια Fragkiska Megaloudi του fb (ναι αυτές είναι οι πηγές σου) και το έβαλες εδώ. Μετά λες να έχει και λινκ από το newsweek... (σχόλιο: κάποιον που ενδιαφερόταν για σοβαρή ενημέρωση θα διάβαζε μόνο newsweek και δεν θα έπεφτε ποτέ στο κείμενο της τυχάρπαστης, το ότι χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο μέσο είναι καθαρά για το ξεκάρφωμα της υπόθεσης, ότι και καλά διαβάζουμε και σοβαρά μέσα, ναι σας είδαμε...).
τι λέει το άρθρο στο newsweek; το διάβαζες; ίσως όχι, γιατί διαβάζοντάς το θα καταλάβαινες την εμπάθεια και φανατισμό της συγκεκριμένης και αν και εσύ δεν ήσουν εμπαθής και φανατισμένος υπέρ ρωσίας, θα προτιμούσες να βάλεις μόνο το λινκ από newsweek και όχι το παραλήρημά της συγκεκριμένης που λογικά, για να μας το βάλεις, το βρήκες γαμάτο. σίγουρα πάντως το βρήκε γαμάτο και ο JOHN-PLAYER-SPECIAL και αυτό σημαίνει πολλά.
Στο άρθρο του newsweek λοιπόν αναφέρονται κάποιοι λόγοι για την απομάκρυνση της. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη είδηση χρησιμοποιήθηκε από την ρωσική προπαγάνδα ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δεν γίνονται βιασμοί. Πουθενά στο άρθρο δεν αναφέρεται ότι δεν έχουν γίνει βιασμοί, υπάρχουν εξάλλου και πολλές περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
κοινώς, για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια από την ρωσική προπαγάνδα να χρησιμοποιηθούν άρθρα του δυτικού τύπου ως ξέπλυμα της εισβολής της ρωσίας, ως απόδειξη αποτυχίας των κυρώσεων και ως απόδειξη ότι δεν γίνονται εγκλήματα πολέμου. Στα άρθρα όμως γράφονται άλλα από αυτά που πιστεύουν και μπορούν να καταλάβουν οι φανατισμένοι οπαδοί πούτιν.

ό,τι άλλο θες με ρωτάς.

ΥΓ: από το ύφος που γράφεις και απαντάς πάντως, πιο πολύ κάνεις για αναγνώστης της Fragkiska Megaloudi παρά του guardian και του newsweek

Ξύδη να σε τρολλάρω λίγο
έ και ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: yrret

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
εδώ νομίζω πως κάνεις λάθος, η δική μου εκτίμηση είναι πως ο τασος δεν είναι απλά ένας χαζός ή αφελής που αναμασά το σανό που σερβίρουν οι ρωσοι.
την ίδια άποψη έχω σχηματίσει και για τον zero
Τυπε εγω τον ειχα για πρακτορα του Προπο οπως και ο Γιαννης, λες να μας βγουν 007? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
1654378445618.png
1654379052323.png

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.152
Πόντοι
4.895
Έχω πάει πάνω από δέκα φορές στην Οδησσό
ρε μίζερε billGor ! :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί είσαι τόσο μίζερος, φθονερός
ζηλότυπος και χαμερπής ;

:2funny: :2funny:

Είσαι και ΑΓΑΜΗΣ τελευταία, λόγω μειωμένων
οικονομικών. Αντί να εργάζεσαι περισσότερο
και να αυξηθούν τα έσοδά σου,
χαζολογάς στο μπου.κομ και παραμένεις ΑΓΑΜΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ πρέπει να επιδιώκεις ΑΓΑΜΗ billGor, όχι
να συνεχιστεί ο πόλεμος !
Ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος και
των Ελλήνων είναι η συνέχιση του πολέμου!
Το κατάλαβες μίζερο ανθρωπάκι billGor ;
Το άκουσες ανθρωπάκο billGor ;

bibliodiphis_akouanthropako-210x297.jpg

Μόνο οι ΗΠΑ κερδίζουν από αυτό τον πόλεμο
το κατάλαβες ανθρωπάκο ;

Δύσκολο να το καταλάβεις, αφού
είσαι τυπική περίπτωση ανθρώπου
που παραμυθιάζεται από τις ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ ... θέλουν το καλό σου
ανθρωπάκο !
:2funny: