Bασιλη εγω τον βλεπω πρωτο κρεβατι πιστα στο σπιτι της Βερας Κινγκπρώτο τραπέζι πίστα σε βλέπω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Μπαρμπαπήδουλα Γαμιέσαι!
Κανενα ψεμα δεν αποκαλυψε ,για αρκετους παραμενει ναζιστικος.
τι θα πει "για αρκετους παραμενει ναζιστικος" ; θέμα ερμηνείας είναι ; ή θέμα "πίστης" ανάλογως με την ιδεολογια του καθένα; με βάση και τις υπόλοιπες φωτό είναι ξεκάθαρο τι (δεν) είναι. Εκτός αν αποδειχθεί αλλιώς με νεες φωτό ή το αρχικό βιντεο από όπου προέρχονται
Το εσυ και ομοιοι σου το εγραψες παλιοτερα απευθυνομενος σε μενα (το θυμαμαι πολυ καλα) οποτε απλα σου το επιστρεφω.
Ίσως δεν έχεις καταλάβει πως δεν με ενοχλεί καθόλου το ποια πλευρά υποστηρίζει ο καθένας εδώ μέσα αλλά ο τρόπος που έχετε επιλέξει να το κάνετε (fake news, προπαγάνδα, συμψηφισμοί κλπ.) Αυτό εννοώ όταν έγραψα "εσύ και οι ομοιοί σου" Μπορεις να επιστρέψεις ότι θέλεις αλλα εγώ δεν έχω ποστάρει το παραμικρό που να παραπέμπει σε κάτι παρόμοιο. Πιστεύεις πως με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πείσετε κάποιον σαν εμένα που είμαι άσχετος με Ρωσία, Ουκρανία κλπ. για τα δίκαια της Ρωσίας ; μάλλον το αντίθετο καταφέρνετε. Στο συγκεκριμένο ας πούμε αν είχες βάλει εξ αρχής όλες τις φωτό για να παρουσιάσεις το "γεγονός" αμφίπλευρα και να κρίνουμε μόνοι μας δεν θα είχα αντιδράσει. Θα θεωρούσα πως η προσπάθειά σου να μας "ενημερώσεις" θα ήταν ειλικρινης
Ακριβως στα λογια μου ερχεσαι , που ειναι το βιντεο απο τα τρια καρε οπως λες ο ιδιος ... αυτο δεν γραφω και εγω στον αλλον τον γκαου απο χθες ,οσα μας εβαλε σε κανενα δεν υπαρχει ο επιμαχος χαιρετισμος
Kαι αρα ο καθενας δικαιουται να τον ερμηνευσει οπως θελει απο οποια γωνια και να τα δει. Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι αλλά το βάρος της απόδειξης το φέρει αυτός που καταγγέλει κατι . Συνεπώς το πιο απλό θα ήταν αυτός που δημοσίευσε την φωτό που αναπαράγεις να έχει βάλει τόσα χρόνια και το βίντεο απο το οποίο προέρχεται. όταν σου το στείλουν ευχαρίστως να το δω
Δεν καταλαβαινεις οτι μιλαμε για τον Γιατσενιουκ οπου διπλα του ειναι ο αρχι-ναζι Τιαγκνιμποκ που καποια μελη του κομματος του εξυμνουν τα SS σε συνεντευξεις που δινουν (βλεπε der spiegel) και οχι για τον οποιοδηποτε που φαινεται να σηκωνει το χερι του ... ατυχεστατο το παραδειγμα σου
Σου ξαναέγραψα πως η πολιτική ζωή της Ουκρανίας πριν, τωρα και στο μέλλον μου είναι άγνωστη και αδιάφορη. Τα αν είναι όλοι ή οι μισοί ή και άλλοι που δεν φαινονται νεοναζί ή ότι άλλο θες είναι άσχετο με το αν η φωτό δείχνει αυτό που ισχυρίζεσαι. Το παράδειγμα με τις στάσεις το έβαλα για να τονίσω πόσο έυκολο είνια να παίξεις με την εικόνα για να δείξεις ότι σε βολεύει. Αλλά και που ξέρεις εσύ ποιος κρύβεται στις στάσεις ; ζουν ανάμεσα μαςΝαζιστικός χαιρετισμός από τον νέο ουκρανό πρωθυπουργό | Flash.gr
Φωτογραφία με τον μεταβατικό πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσένιουκ, να χαιρετά ναζιστικά δίπλα στον αρχηγό του ακροδεξιού Σβόμποντα, δημοσιεύει η ιστοσελίδα "L'Echelle de Jacob". Αναφορές ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλη συμμετοχή νεοναζιστών και παρακρατικών.www.flash.gr
Οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαι ... μα σε ρώτησα να μου πεις για αυτό που έγραψε ο Λαδάκης αλλά ίσως διέφυγε της προσοχής σου... βέβαια λαικ στο παραλήρημά του δεν παρέλειψες
Μπαρμπαπήδουλα Γαμιέσαι!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
Άσε απολαμβάνω στο παρόν το λόγο της βασίλισσας για το ιωβηλαίο κ ελπίζω σύντομα στην Οδησσό το λόγο των. Απογόνων των τσάρων στομ επανονθρονισμο τους....πρώτο τραπέζι πίστα σε βλέπω
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Ρε μλκ, εσύ γιατί απαντάς; Για τον μπινέ τον Μπαρμπαπήδουλα έγραψα...
Άσε απολαμβάνω στο παρόν το λόγο της βασίλισσας για το ιωβηλαίο κ ελπίζω σύντομα στην Οδησσό το λόγο των. Απογόνων των τσάρων στομ επανονθρονισμο τους....
Απο το στομα σου και στου θεου....
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Γουσταρω πακικες πουτσες στον κωλο
Και τι θες τώρα ρε Πίξη; Να σου πούμε και μπράβο;
Ειναι απασχολημενος και με αφησε στο ποδι του να σε τρολαρω..... Μου ειπε οτι δεν εισαι κακο παιδι απλα εισαι λιγο συριζας.....Ρε μλκ, εσύ γιατί απαντάς; Για τον μπινέ τον Μπαρμπαπήδουλα έγραψα...
Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
Εσείς δεν είστε δεξιοί βασιλικοί τσαρικοι αλλα μητσοτακηκοι.
Απο το στομα σου και στου θεου....
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Ποιος να το γράψει αυτό? Το cnn? Το BBC η κάποιο αμερόληπτο σκαι???σου ζήτησα οποιοδηποτε δημοσίευμα έστω και ρωσικό που να υποστηρίζει αυτά που λες, τότε θα σου δώσω έστω ένα βαθμό σοβαρότητας. Προς το παρόν απλά ασχολούμαστε με σενάρια του μυαλού σου.
κρατάω αυτό το ποστ και τη δήλωσή σου "Σε κάποιες λίγες μέρες οι φανφάρες θα τελειώσουν"
πιστεύω να σε διαβάζει το μαράκι να μάθει πότε θα κανονίσει τις διακοπές της
καληνύχτα
Άσε μας ρε φιλε. Όταν κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι γάτα όχι γάιδαρος
Οι ρωσοι ελπίζω να καταλάβουν σύντομα όλο το ντονμπας κ το μικολαιφ κ εκεί να φρεναρουν.
Για κάποιο διάστημα. Αν οι ξεπλενηδες τσάτσοι νεοναζί τους ξαναενλησουν πιστεύω θα τους ρίχνιυν αλλά Ισραήλ καταιγισμό από ρουκέτες. Αισιόδοξη ότι το τέλος της μάχης του πεδίου είναι κοντά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι τον πιξι σε δράση θα βλέπουμε.
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να αγιάσει....
Υγ η ψωλη δεν είναι πολύ σκούρα άρα μάλλον φεικ η φώτο...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Αυτή η ηλιθιότητα με τον παραλληλισμό πέρα από γελοία είναι κι αντεθνικηγια πες μας να μάθουμε και μεις που δεν έχουμε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις : τι προτείνεις να είχε κάνει διαφορετικά η Ουκρανία στις 24/2 ωστε να είχε γλυτώσει όλα αυτά ;
ότι θα πρότεινες και για την Ελλάδα σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία έτσι ;
πράκτορας (ή βαλτός) σίγουρα δεν είσαι. Αν και με βάση τα όσα γράφεις θα ήταν πολύ καλύτερα αν ήσουν. Γιατί τώρα μένει μόνο μία εξήγηση.
Η εαδα ΔΕΝ παρενοχλεί δε μόνιμη βάση την Τουρκία με ρίψη ρουκετων συνοριακό επεισόδια κλπ η Ελλάδα ΔΕΝ κατοικείται από Τούρκους σε ποσοστό 60κ 70% που να διώκονται κ να υφίσταται μπόουλινγκ κάθε μέρα και το βασικό η Ελλάδα ΔΕΝ έχει εδάφη της Τουρκίας που της ανηκουν ιστορικά και εθνολογικα
Η μαλάκια σας να έχει και όρια
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Μωρή τρελή είδες την φώτο σου με την ψωλη στο στόμα κ φτιάχτηκες πρωινιατικα? Μαζεψου μωρή αχόρταγηΗ δικιά σου πάντως δεν έχει μωρή ρωσόδουλη τραβεστί.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.195
- Πόντοι
- 6.515
καλημερα στους κουλο-γλυφτες δεν ειπαμεΗ δικιά σου πάντως δεν έχει μωρή ρωσόδουλη τραβεστί.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
Κάτσε ρε καρντασι τι είναι αυτά που λες ;δλδ να αφήσουν Οδησσό κ Χάρκοβο σκλαβωμένα;;κ πως θα πάω εγώ το Βολταίρο διακοπές καλοκαιρινές στο αρκαντιι;;;;;Ποιος να το γράψει αυτό? Το cnn? Το BBC η κάποιο αμερόληπτο σκαι???
Άσε μας ρε φιλε. Όταν κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι γάτα όχι γάιδαρος
Οι ρωσοι ελπίζω να καταλάβουν σύντομα όλο το ντονμπας κ το μικολαιφ κ εκεί να φρεναρουν.
Για κάποιο διάστημα. Αν οι ξεπλενηδες τσάτσοι νεοναζί τους ξαναενλησουν πιστεύω θα τους ρίχνιυν αλλά Ισραήλ καταιγισμό από ρουκέτες. Αισιόδοξη ότι το τέλος της μάχης του πεδίου είναι κοντά
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Βολταιρος είναι ταμάμ για κάνα γκει πάρειντ στην Σοφία παρέα με τον Αζιζ. Που να τρέχει Ουκρανία, άσε που έχει κ λίγους πισωγλεντηδες εκείΚάτσε ρε καρντασι τι είναι αυτά που λες ;δλδ να αφήσουν Οδησσό κ Χάρκοβο σκλαβωμένα;;κ πως θα πάω εγώ το Βολταίρο διακοπές καλοκαιρινές στο αρκαντιι;;;;;
Δεν πιστεύω ότι θα πάει για οδησο στην φάση α ο Βλαδίμηρος
Θα το αφήσει για φάση β αν χρειαστεί
Χαρκιβ θα το πάρουν πιστεύω τελαυταιο
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 3.656
Η βολταιρουκα θα πει πάλι για καμμια νεκροφόρα κ μλκιες τετοιεςΜαζέψου μωρή ξεφτιλισμένη σουρτούκω μην έρθει πάλι ο Βολταίρος και σε κάνει ρεζίλι των σκυλιών.
Είναι κ νεκροφιλη η τρελή...
Μάλλον έχει φόρτο πακοεργασιας κι έχει χαθεί μες στα ισλαμικα πεη....
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.876
- Πόντοι
- 26.141
Άσε μη φτάσουν τελικά οι Ουκρανοί μέχρι Νοβοσιμπίρσκ έτσι πως τα λένε εδωΒολταιρος είναι ταμάμ για κάνα γκει πάρειντ στην Σοφία παρέα με τον Αζιζ. Που να τρέχει Ουκρανία, άσε που έχει κ λίγους πισωγλεντηδες εκεί
Δεν πιστεύω ότι θα πάει για οδησο στην φάση α ο Βλαδίμηρος
Θα το αφήσει για φάση β αν χρειαστεί
Χαρκιβ θα το πάρουν πιστεύω τελαυταιο
Το εξωτερικό έχει γεμίσει ουκρανικές σημαίες κ απορώ πριν τρείς μήνες αν ήξερα οι δυτικοί που πέφτει η Ουκρανία ...μιλάνε για πόλεμο προπαγάνδας κ πλύση εγκεφάλου........ζωα
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Oι κουλομαχοι ειναι στην Γλυφάδα σβήνουν την φωτιά .....καλημερα στους κουλο-γλυφτες δεν ειπαμε
μιας και δεν θα στείλει το BERIEV Ο Βλαδίμηρος.....