Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Κούρασε το νήμα, καιρός για νέες συγκινήσεις....
Να ανοιξουμε Νεο "Ρωσική εισβολή στην Μολδαβια και συνέπειες σε εμάς"Κούρασε το νήμα, καιρός για νέες συγκινήσεις....
στα αρχιδια μου τυπε η εσσδΗ ΕΣΣΔ διαλυθηκε οποτε ειναι οντως στην σωστη πλευρα της ιστοριας.
Δεν βλεπουμε τι γινεται κατω απ τη μυτη μας αλλα μας νοιαζει η εσσδστα αρχιδια μου τυπε η εσσδ
F35 και S400 ταυτόχρονα δε θα παίξουν. Αν και βολευει τους τουρκους. Αν αποφασισουν να τα αποχωριστουν αυτο ειναι αλλοΛεμε και μια μαλακια να περασει η ωρα....Αυτο αφορα τον Αποστολακη. Εαν οι αμερικανοι καταπιουν τον Νομο CATSA θα ξεφτυλιστουν και θα δωσουν εμμεσα το πηγαιο κωδικα των F35 στους Ρωσσους μιας και οι Τουρκοι εχουν τα σ400..... Το πολυ που μπορει να ελπιζει η Τουρκια ειναι τα βάιπερ.
Ας στο κάνω λιανά. Με βρίζουν κάποιοι ως Ομοφυλόφιλο, επειδή οι ίδιοι είναι. Με κατηγορούν σαν Πράκτορα, ενώ είναι οι ίδιοι Μισθοφόροι. Θέλεις περαιτέρω ανάλυση; Και δεν αγαπώ ούτε τη Ρωσία, ούτε την Ουκρανία. Τις Ρωσίδες και τις Ουκρανίδες αγαπάωΛες "Ο Sigmund Freud ήταν ο πρώτος ψυχαναλυτής, που διατύπωσε τον όρο «ψυχολογική προβολή»· ένας τρόπος, με τον οποίο ο άνθρωπος προβάλλει τις δικές του ανεπιθύμητες σκέψεις και πεποιθήσεις σε κάποιον άλλον. "
Εγω νομιζω οτι θα πρεπει να δεις το Καρλ διοτι προβαλλεις τη δικη σου Αγαπη για την ρωσσια ως προτεινομενη γεωπολιτικη εναλλακτικη για την Ελλαδα. Αλλιως δεν θα μας ζαλιζε ποσο δικιο εχει ο Βλαδιμηρος....
απάντησα στον υρετ. Ομοφυλόφιλοι με κατηγορούν σαν Ομοφυλόφιλο, επειδή είναι οι ίδιοι. Μισθοφόροι προπαγανδιστές με κατηγορούν σαν πράκτορα των Ρώσων, ακριβώς επειδή είναι οι ίδιοι εγκάθετοι της άλλη πλευράςΚαταρχάς συγχαρητήρια για τις γνωσεις σου δεν είχα ιδέα από τίποτα από αυτά.
Παρόλα αυτά μου φαίνεται περίεργο το εξής
Λες σε κάποιον με προβάλεις και όχι με προσβάλεις με αυτά που λες;
Πάντως δεν θα επανέλθω και από δω και πέρα θα ξέρω τι εννοείς
1ον. Ο Μπόκολης ήταν φανταστικός χαρακτήρας πανάρχαιας τσόντας, και η εν λόγω ατάκα μπήκε από τον Σεναριογράφο για να γελάσουμε
τώρα αν σε πληροφορήσω ότι το Γήπεδο στην Αλεξάνδρας δεν ανήκει στον Παναθηναικό, αλλά στην Εκκλησία, θα σε σοκάρω; Γι αυτό το λόγο η παπάτζα τραβάει δεκαετίεςO Mπακογιαννης θα φτιαξει τυπε το γηπεδο στο Παναθηναικο...... Το παλιο γηπεδο της ομαδας θα γινει πνευμονας πρασινου.... οποτε ολα καλα...
Υπαρχει καποιος καποιος πολιτης ειτε παναθηναικος ειτε οχι οτι για την Αθηνα δεν ειναι ενα καλο εργο? Ποιος το πιστωνεται? Ο Μπακογιαννης....
Εχει κανει λαθη ο Μπακογιαννης? Ασφαλως...... Αλλαξε μηπως οψη η Αθηνα με Καμινη, Ντορα και Αβραμοπουλο? Οχι
Ποιος ομως εκανε το Γηπεδο? Ο Κωστακης.... Αντε γεια λοιπον
η μόρφωση και οι Εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις, είναι φανερέςμη σε ξεγελάει, προβολή με ποδοσφαιρικούς όρους ήθελε να πει
Φίλε είσαι γάτα...... τέλοςΑπο τη στιγμη που γινεται επιθεση και κατοχη σε ξενο κρατος & βαρβαροτητες του εισβολεα, ισοπεδωση των υποδομων, αποστολες σε στρατοπεδα συγκεντρωσης, δεν υπαρχει θεμα συζητησης καν για εναν πραγματικο πατριωτη που υπερασπιζεται την οικογενεια του και τον τοπο του.
Φυσικα πισω απο ονοματα τυπου τασος, volcano, μποκολος, konto... μπορει να κρυβεται και η "μεικτη" καταγωγη απο γειτονικα εθνη, οποτε δικαιολογουν και την "επεμβαση" γιατι εκει αποβλεπουν και για τη χωρας μας.
Σε αυτες τις στιγμες η εισαι με τη σωστη πλευρα της ιστοριας, η εισαι "υποπτος".
Δεν βλεπω να ξεφορτώνεται τους S400, θεωρεί οτι αν το κανει θα δείξει αδυναμία και θα χάσει το χαρτι του μεγάλου και αποφασιστικού ηγετη... βεβαια ετσι δεν παίρνει F35 και δύσκολα θα πάρει αναβάθμιση στα F16.F35 και S400 ταυτόχρονα δε θα παίξουν. Αν και βολευει τους τουρκους. Αν αποφασισουν να τα αποχωριστουν αυτο ειναι αλλο
Σε συμπονώ
αυτοάμυνας
η προβολή,
Κοιτα φίλοκυβερνητικοί κλπ βλεπουν επιστροφή της στο δυτικό μαντρι αργα ή γρήγοραΔεν βλεπω να ξεφορτώνεται τους S400, θεωρεί οτι αν το κανει θα δείξει αδυναμία και θα χάσει το χαρτι του μεγάλου και αποφασιστικού ηγετη... βεβαια ετσι δεν παίρνει F35 και δύσκολα θα πάρει αναβάθμιση στα F16.
Να ανοιξουμε Νεο "Ρωσική εισβολή στην Μολδαβια και συνέπειες σε εμάς"Κούρασε το νήμα, καιρός για νέες συγκινήσεις....
Δεν θα με σοκαρει αλλα δεν εχει καμμια σημασια εφοσον θα γινει παρκο και θα το χαιρονται οι πολιτες. Αβε Κωστακης!!!τώρα αν σε πληροφορήσω ότι το Γήπεδο στην Αλεξάνδρας δεν ανήκει στον Παναθηναικό, αλλά στην Εκκλησία, θα σε σοκάρω; Γι αυτό το λόγο η παπάτζα τραβάει δεκαετίες
Οταν εγω στο ειπα, εσυ μου ελεγες γαμας μαυρες...Ας στο κάνω λιανά. Με βρίζουν κάποιοι ως Ομοφυλόφιλο, επειδή οι ίδιοι είναι. Με κατηγορούν σαν Πράκτορα, ενώ είναι οι ίδιοι Μισθοφόροι. Θέλεις περαιτέρω ανάλυση; Και δεν αγαπώ ούτε τη Ρωσία, ούτε την Ουκρανία. Τις Ρωσίδες και τις Ουκρανίδες αγαπάω
Εμενα παντως με νοιαζει οτι οι ΗΠΑ ειναι οντως στην σωστη πλευρα της ιστοριας μιας και εχουν επιβιωσει μεχρι τωρα....στα αρχιδια μου τυπε η εσσδ