Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ψευυυυυτρααααα
ρε συ!
μου μοιαζει πολυ!
βυζαρου ξανθια!
γαματη ειναι!
θενξ μειτ!
Ψευυυυυτρααααα
Φυσικα
Η πλάτη και τα χέρια μου πέρασαν εντελώς αδιάφορα
Εεεε το τωρινό κούρεμα μας ενδιαφέρει χαχα
Η πλάτη και τα χέρια είναι αποτέλεσμα χιλάδων χιλιομέτρων κολύμβησης και δεν αλλάζουν που να το προσπαθώ.
Το κακό είναι πως λόγω καταναλώσεως αρκετών τόνων μπύρας έχει πλέον προστεθεί και το σχετικό στομάχι.
Τώρα το "κούρεμα" είναι θέμα πολλών ανδρογόνων! ;)
άντρας με κοιλίτσα ειναι σαν καραμελίτσα!!!
πειτε μας για τα ανδρογονα σας, γιατρε!
ρε συ!
μου μοιαζει πολυ!
βυζαρου ξανθια!
γαματη ειναι!
θενξ μειτ!
Η πλάτη και τα χέρια είναι αποτέλεσμα χιλάδων χιλιομέτρων κολύμβησης και δεν αλλάζουν που να το προσπαθώ.
Το κακό είναι πως λόγω καταναλώσεως αρκετών τόνων μπύρας έχει πλέον προστεθεί και το σχετικό στομάχι.
Τώρα το "κούρεμα" είναι θέμα πολλών ανδρογόνων! ;)
Χμ... Γεμάτο πατούρι, αλλά σε λογικά πλαίσια, κάτι σπάνιο για ελλεηνίδα. Αν όντως είσαι εσύ στην φωτογραφία, πιστεύω ότι θα είσαι πολύ καλή στα τέσσερα, με σημείο λαβής την μέση. Τα χέρια πάντως είναι τελείως χάλια, σχεδόν ντεκαβλέ.
πφφφ άντρας χωρις κοιλιά γυναίκα χωρίς βυζιά μεσιέ
:o :o :o
ρε? τι εγινε?
το 2012 θα συμφωνουμε??
Όχι ματάκια δεν είμαι εγώ
Καλά ντάξ έχει διαφορά κοιλιά από κοιλιά ...
Τεςπα ... εγώ επιμένω χέρια - πλάτη
πφφφ άντρας χωρις κοιλιά γυναίκα χωρίς βυζιά μεσιέ
αλαξε τις με μουνοχυμο να βρεις την υγεια σου.Δεν ξερω τί λες εσύ, αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το στομάχι μου, χωρίς να είναι και τίποτα τεράστιο.
Κάνω δίαιτες, γυμαστήρια, μαλακίες, αλλα μόνο όταν κόβω τις μπύρες πέφτει!
Τώρα όμως στην ηλικία μου αν κόψω και τις μπύρες τί θα μου μείνει;
Δεν πειράζει. Το ντύσιμο δείχνει μια λαϊκότητα, άρα και αυξημένες πιθανότητες για θρι χόουλ.
Αν η φάτσα είναι καλή, τότε μπορεί να παραβλέψει κανείς τα χέρια. Σερ ινφο ιφ δατ ιζ τρου.
Δεν ξερω τί λες εσύ, αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το στομάχι μου, χωρίς να είναι και τίποτα τεράστιο.
Κάνω δίαιτες, γυμαστήρια, μαλακίες, αλλα μόνο όταν κόβω τις μπύρες πέφτει!
Τώρα όμως στην ηλικία μου αν κόψω και τις μπύρες τί θα μου μείνει;