Μετα τις 5 οκτωμβριου μπιλ,κατα πασα πιθανοτητα!
έλα πρόεδρε Αθήνα να γίνει χαμός να πούμε!!!!!
Μετα τις 5 οκτωμβριου μπιλ,κατα πασα πιθανοτητα!
έλα πρόεδρε Αθήνα να γίνει χαμός να πούμε!!!!!
Πρεπει να ερθω γιατι εχω καιρο να την Μπαρμπορα και εχω παθει εξαρτηση
αυτό που έχεις λέγεται γεροντοέρωτας
Ίσα που προλαβαίνεις όμως φίλε, φεύγει μεθαύριο...
Ραντεβού ξανά από Νοέμβρη!
Ναι, την ξεκώλωσες και χρειάζεται επειγόντως ξεκούρασηωχ μην μου λες τετοια,δεν την προλαβαινω παλι διακοπες παει;;;;;
Αλλα εχω πολλες στην λιστα,ευκαιρια να τις τιμησω!!!!!!!
Ναι, την ξεκώλωσες και χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση
Μμμ... τις φοβάμαι τις ανανεώσεις της... την τελευταία φορά γύρισε με 15 κιλά καβάτζα... :-οποτε οταν γυρισει θα ειναι ανανεωμενη
Μμμ... τις φοβάμαι τις ανανεώσεις της... την τελευταία φορά γύρισε με 15 κιλά καβάτζα... :-
Αν την έβλεπες στο Φωκαίας υπόγειο που έκατσε ένα διάστημα είχε μείνει η μισή και μετά που γύρισε είχε φουσκώσει υπερβολικά, όταν την είδα σκοταδιάστηκα! Είχα πάει να τη σηκώσω σε κάποια φάση και παραλίγο να μου φύγει η μέση!τωρα μου αρεσει πιο πολυ,αλλα δεν πρεπει να παρει αλλα,εδω καλα ειναι!!!!!Στο προηγουμενο μαγαζι στην φυλης ειχε αδυνατισει πολυ ενα διαστημα και γι αυτο δεν πηγαινα.Ειχαν ξεφουσκωσει οι βυζαρες της !!!!!Απλα θα πλακωθηκε να τα ξαναπαρει το διαστημα που απειχε απο την ενεργο δραση,δεν πιστευω να παχυνει κι αλλο....
Αν την έβλεπες στο Φωκαίας υπόγειο που έκατσε ένα διάστημα είχε μείνει η μισή και μετά που γύρισε είχε φουσκώσει υπερβολικά, όταν την είδα σκοταδιάστηκα!
Τώρα έχει χάσει κάποια κιλά σε σχέση με όταν γύρισε κι έχει γίνει όντως γαμάτη. 2-3 πιστεύω αν χάσει ακόμα θα γίνει θεά καθώς το σώμα της είναι από τα πιο θελκτικά που έχω δει!
Ακριβώς! Το δέρμα της είναι σαν δεκαεξάχρονης και οι βυζάρες της έχουν μια αίσθηση πρωτόγνωρη!οντως εχει επιδερμιδα βελουδινη και το πιο καλο φυσικο στηθος που εχω πιασει ποτε
Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Μας πληρώνει σε είδος το κορίτσι και με το παραπάνω ;)θα πρεπει να μας δινει επιδομα που φροντιζουμε για την σιλουετα της
Ναι μπιλ θα εχουν σφιξη οι τρυπες!!οποτε οταν γυρισει θα ειναι ανανεωμενη
Ναι μπιλ θα εχουν σφιξη οι τρυπες!!
Καλησπέρα σε όλους!!!
καψουράκο άσε τα σάπια την έχεις δαγκάσει την λαμαρίνα με την Τσέχα
τωρα;;;;;;;;;εδω την ξερω 4 χρονια,ημουνα απο τους πρωτους που την ανακαλυψαν στην φυλης.Ειμαι μεγαλος σκαουτερ ο πουστης