Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό που έχεις λέγεται γεροντοέρωτας :grin:

Οχι ρε φιλε,εγω δεν κολαω σε πουτανες να παω πολλες φορες.Απλα η γκομενα ειναι sex machine :2funny:
Αυτη ειναι πρωτο πιατο,μετα θα εχει μαλλον τρελλοκοτσιδου και πιθανον Αννα απο μεταξι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ίσα που προλαβαίνεις όμως φίλε, φεύγει μεθαύριο...
Ραντεβού ξανά από Νοέμβρη!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Ίσα που προλαβαίνεις όμως φίλε, φεύγει μεθαύριο...
Ραντεβού ξανά από Νοέμβρη!

ωχ μην μου λες τετοια,δεν την προλαβαινω :headbang:παλι διακοπες παει;;;;; :think:
Αλλα εχω πολλες στην λιστα,ευκαιρια να τις τιμησω!!!!!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Μμμ... τις φοβάμαι τις ανανεώσεις της... την τελευταία φορά γύρισε με 15 κιλά καβάτζα... :-

τωρα μου αρεσει πιο πολυ,αλλα δεν πρεπει να παρει αλλα,εδω καλα ειναι!!!!!Στο προηγουμενο μαγαζι στην φυλης ειχε αδυνατισει πολυ ενα διαστημα και γι αυτο δεν πηγαινα.Ειχαν ξεφουσκωσει οι βυζαρες της :tits:!!!!!Απλα θα πλακωθηκε να τα ξαναπαρει το διαστημα που απειχε απο την ενεργο δραση,δεν πιστευω να παχυνει κι αλλο....

Επισκέπτης
τωρα μου αρεσει πιο πολυ,αλλα δεν πρεπει να παρει αλλα,εδω καλα ειναι!!!!!Στο προηγουμενο μαγαζι στην φυλης ειχε αδυνατισει πολυ ενα διαστημα και γι αυτο δεν πηγαινα.Ειχαν ξεφουσκωσει οι βυζαρες της :tits:!!!!!Απλα θα πλακωθηκε να τα ξαναπαρει το διαστημα που απειχε απο την ενεργο δραση,δεν πιστευω να παχυνει κι αλλο....
Αν την έβλεπες στο Φωκαίας υπόγειο που έκατσε ένα διάστημα είχε μείνει η μισή και μετά που γύρισε είχε φουσκώσει υπερβολικά, όταν την είδα σκοταδιάστηκα! Είχα πάει να τη σηκώσω σε κάποια φάση και παραλίγο να μου φύγει η μέση!
Τώρα έχει χάσει κάποια κιλά σε σχέση με όταν γύρισε κι έχει γίνει όντως γαμάτη. 2-3 πιστεύω αν χάσει ακόμα θα γίνει θεά καθώς το σώμα της είναι από τα πιο θελκτικά που έχω δει! Αλλά φοβάμαι ότι απουσία καθημερινής εξάσκησης θα παχύνει ξανά και άντε πάλι στον αγώνα να την αδυνατήσουμε...

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Αν την έβλεπες στο Φωκαίας υπόγειο που έκατσε ένα διάστημα είχε μείνει η μισή και μετά που γύρισε είχε φουσκώσει υπερβολικά, όταν την είδα σκοταδιάστηκα!
Τώρα έχει χάσει κάποια κιλά σε σχέση με όταν γύρισε κι έχει γίνει όντως γαμάτη. 2-3 πιστεύω αν χάσει ακόμα θα γίνει θεά καθώς το σώμα της είναι από τα πιο θελκτικά που έχω δει!

οντως εχει επιδερμιδα βελουδινη και το πιο καλο φυσικο στηθος που εχω πιασει ποτε :rockon: :rockon: :rockon:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
θα πρεπει να μας δινει επιδομα που φροντιζουμε για την σιλουετα της

Επισκέπτης
οντως εχει επιδερμιδα βελουδινη και το πιο καλο φυσικο στηθος που εχω πιασει ποτε :rockon: :rockon: :rockon:
Ακριβώς! Το δέρμα της είναι σαν δεκαεξάχρονης και οι βυζάρες της έχουν μια αίσθηση πρωτόγνωρη!

θα πρεπει να μας δινει επιδομα που φροντιζουμε για την σιλουετα της
Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Μας πληρώνει σε είδος το κορίτσι και με το παραπάνω ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα σε όλους!!!

καψουράκο άσε τα σάπια την έχεις δαγκάσει την λαμαρίνα με την Τσέχα :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Καλησπέρα σε όλους!!!

καψουράκο άσε τα σάπια την έχεις δαγκάσει την λαμαρίνα με την Τσέχα :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα;;;;;;;;;εδω την ξερω 4 χρονια,ημουνα απο τους πρωτους που την ανακαλυψαν στην φυλης.Ειμαι μεγαλος σκαουτερ ο πουστης :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τωρα;;;;;;;;;εδω την ξερω 4 χρονια,ημουνα απο τους πρωτους που την ανακαλυψαν στην φυλης.Ειμαι μεγαλος σκαουτερ ο πουστης :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως έχω πεθυμήσει το μουνάκι της Πένυ περιμένω πότε να γυρίσει να πάω να την  :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom