sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εννοητε,σφυριξα και εληξεπρόεδρε μάλλον την Κυριακή θα έχουμε αγώνα δώσε το εναρκτήριο λάκτισμα ξέρεις εσύ ;)
Εννοητε,σφυριξα και εληξεπρόεδρε μάλλον την Κυριακή θα έχουμε αγώνα δώσε το εναρκτήριο λάκτισμα ξέρεις εσύ ;)
Παλιά! Δεν της κάνουνε τώραΣαν την Μπαρμπορα που ολο ντυνεται με στολες,την μια κουνελι,την αλλη μπατσος με μστιγια κλπ
Ε καλα μακη δεν ειπα τιποτα,μιλησες για καλογρια και θυμηθηκα το αβαταρ της το παλιο!
Εννοητε,σφυριξα και εληξε
Μακη δεν εννοουσα αυτο αλλα επι του θεματος,εσυ θα σφυριξης την ληξη,αλλα εγω μπορω να αυξησω τα ημιχρονα
όχι θα έχουμε έναρξη και την λήξη την σφυρίζω εγώ
Μακη δεν εννοουσα αυτο αλλα επι του θεματος,εσυ θα σφυριξης την ληξη,αλλα εγω μπορω να αυξησω τα ημιχρονα
Σαν στιμενη λεμονοκουπα θα βγηςακόμα καλύτερα πρόεδρε το αφήνω πάνω σου
Σαν στιμενη λεμονοκουπα θα βγης
θα σου παρη λιγες ωρες να συνελθης
δεν έχω πρόβλημα και το ξέρεις
Κατι ξερη ο προεδρος μπιλδεν μασαει,ειναι αγριεμενος τωρα τελευταια
Κατι ξερη ο προεδρος μπιλ
Εμ!!χερετω προς το παρων!πρόεδρε όλα τα ξέρεις σου τα έχει πει όλα αναλυτικά βλέπω
Μακη καλημερα,ειναι αργη η συνδεση,αλλα λογω δουλειας θα τα πουμε αργοτερα!!!καλημέρα πρόεδρε!!!!!!!!!
Το εχω πη στο ρομαντισμος και μπουρδελα,βιβλιο ειναι!πρόεδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
τι εννοείς άγνωστος προορισμός
Το εχω πη στο ρομαντισμος και μπουρδελα,βιβλιο ειναι!
χανης,εκει μπορη να γραψης και πικαντικες ιστοριες!!δεν το παρακολουθώ το θρεντ πρόεδρε γι αυτό και δεν δυναμαι να το γνωρίζω!!