Χαιρετω τον μεγαλο προεδρο,πορνο αρχηγο της ακολασιας,καθως γραμματης και φαρισεους!
γεια σου ρε kantilanafths και γαμώ τα ψευδώνυμα να σου πω είσαι της εκκλησίας και εσύ???????????
Χαιρετω τον μεγαλο προεδρο,πορνο αρχηγο της ακολασιας,καθως γραμματης και φαρισεους!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!ξεροχινο με καντιλαναυτι λεμεεεεεεεεεεεεεεε!Χαιρετω τον μεγαλο προεδρο,πορνο αρχηγο της ακολασιας,καθως γραμματης και φαρισεους!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!ξεροχινο με καντιλαναυτι λεμεεεεεεεεεεεεεεε!
Ναι της πορνοσυναγωγης καιτης πορνοεκμαθησης!!γεια σου ρε kantilanafths και γαμώ τα ψευδώνυμα να σου πω είσαι της εκκλησίας και εσύ???????????
Χαιρετω τον τιμημενο πορνοτσιτσιναρα γητευτη και χιστι των ατακτων ρωσσιδιων!!!δες λιγο το αβαταρ χιστι να δης που αναβω τα καντηλια!!πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!ξεροχινο με καντιλαναυτι λεμεεεεεεεεεεεεεεε!
με τοσο πορνοδεσ ψευδονιμο εχο ερθει σε αλεπαλιλουσ πορνο οργασμουσ!πρόσεξε χύστη μου μην πάθεις τίποτα
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΣΟΦΟΣ, ΚΩΛΟ ΓΑΜΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!Ναι μπιλ,αλλα και ο ΣΩΛΟΝ αναφωνησε ολον ολον ολον!!
με τοσο πορνοδεσ ψευδονιμο εχο ερθει σε αλεπαλιλουσ πορνο οργασμουσ!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!ξεροχινο με καντιλαναυτι λεμεεεεεεεεεεεεεεε!
....και υπαρχει και το αλλο:Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΣΟΦΟΣ, ΚΩΛΟ ΓΑΜΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!Ναι μπιλ,αλλα και ο ΣΩΛΟΝ αναφωνησε ολον ολον ολον!!
....και υπαρχει και το αλλο:
Μια μερα που ο Πατροκλος
εκανε το νερο του,
τον ειδε ο Αγαμεμνονας
απ' το παραθυρο του.
Πανσεληνος του φανηκε
του Πατροκλου ο κωλος,
κι αμεσως του σηκωθηκε
ο φοβερος του ψωλοοοοοος!!!!!!
......αυτοι οι αρχαιοι ητανε πολυ πορνιαρηδες
.....γι΄αυτο σου λεω αναψτε τα φωτα να οργανωθουμε!!!!!!
στην έχουν κάνει την ζημιά εεε??? γι αυτό ζητάς να είναι ανοιχτό το φώς
ετσι ειναι το ανεκδοτο
Εχω μια προταση,θελω να παω στην Μπαρμπορα και να την παρω απο τον κωλο.Την ωρα που θα ειμαι ετοιμος να.... ...θα ερθεις εσυ απο πισω και θα....... !!!!!!!!
......αυτα ειναι γουστα
....αμα δεν θες εσυ θα ερθει ο προεδρος!!!!!!
Θα λερωσης το βερμουδακι σου χιστι μου!με τοσο πορνοδεσ ψευδονιμο εχο ερθει σε αλεπαλιλουσ πορνο οργασμουσ!
θα του το πούμε και αν θέλει θα έρθει!!!!!!!!!!!!!
Αμα δεν θελει στην Μπαρμπορα....για τετοια γουστα ειναι καλη και η Μαρια η τρελλοκοτσιδου,τις αρεσουν κατι τετοια!!!!!
τι να την γαμάς και να έρθει κάποιος να σας γαμήσει και τους 2
χύνω μύστη μου με αυτά που διαβάζω
Στειλτου πμ.τυπε!δεν πετυχαινω και τον απολυτο on line να γελασουμε
παίδες πάω να την πέσω κανά 2 ώρες γιατί το βράδυ έχω αγώνα