Νέα

Ροναλντίνιο......έτσι απλά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HAROKAVLOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ένα απο τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει στη ζωή μας........
Απολαύστε το.......

ενα απο τα πιο ωραια γκολ τα τελευταια χρονια ηταν αυτο του ronaldinho στο ματς με την μιλαν(2-1) την σεζον 2004-2005 στο camp nu!οπως επισης φοβερα γκολ απο σουτ εχει βαλει κατα καιρους και ο tomas rosicsky τωρα της arsenal πριν της dortmund!ola αυτα τα βιντεακια πως μπορουμε να τα βρουμε?απο που τα στειλανε τα παιδια αυτα στο site?

Επισκέπτης
Πολύ καλό δεν λέω... κι είναι μεγάλη παιχτάρα.

Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να πω ότι έχει πολλά καρβέλια ακόμα να φτάσει τον μοναδικό Zizou!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ καλό δεν λέω... κι είναι μεγάλη παιχτάρα.

Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να πω ότι έχει πολλά καρβέλια ακόμα να φτάσει τον μοναδικό Zizou!

συμφωνω και επαυξανω!!

ο μεγαλος παικτης φαινεται στα μεγαλα παιχνιδια. το 98 ο ζινταν εδωσε μονος του το παγκοσμιο κυπελλο στην γαλλια, ο ροναλντινιο που ηταν στο μουντιαλ του 2006? χαμενος... ακομη και περισυ στο τελικο του πρωταθλητριων, χωμα ηταν.

κατα καιρους κανει απιθανα πραγματα, ας θυμηθουμε το γκολ με την τσελσι, αλλα δεν εχει διαρκεια στην αποδοση του.

εδω τον εσβησε ο βυντρα, το κερατο μου δηλαδη!!!!  :crazy: (το λεω αν και παναθηναικος)

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Συμφωνώ κι εγώ.Ο Ροναλντίνιο είναι απλά ένας ζογκλερ που έχει πάρει σβαρνα τις διαφημίσεις(από τσίχλες μέχρι υπολογιστές) και στα μεγάλα παιχνίδια χάνεται.
Ο Ζιντάν είναι απλά αξεπέραστος-να προσθέσω ότι τον Μαραντόνα τον πρόλαβα στα γεράματά του.
Το βιντεάκι είναι χαρακτηριστικό...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλημέρα σας θαηθελα μια βοηθεια αφορα Ronaldinho υπαρχει επισημη σελιδα περα από fans που να δεχεται φιλους εψαξα και δε βρηκα αφήστε που οι περισσοτερες είναι fake οποιος μπορει να βοηθησει ευχαρίστως

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
την κυριακη αυτα παιχτη

Stories