Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Καλά θυμάσαι ;)Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο βουλιαγμενης 83, το βραδυ, 23:00-05:00
Καλά θυμάσαι ;)Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο βουλιαγμενης 83, το βραδυ, 23:00-05:00
ελα μωρε... για μια ωριτσα κανεις ετσι;23.00-6.00 ειναι τα Σαββατα!!!
Ξερεις τι ειναι αυτη η ωρα.............ελα μωρε... για μια ωριτσα κανεις ετσι;![]()
Εχω νοικιασει το απεναντι διαμερισμα και πεταγομαι και την παιρνω,ετσι οπως ειμαι με τις παντοφλες και το μποξερακι!!!Δε ντρέπεσαι ρε ν'αφήνεις τη γυναίκα σου να κυκλοφορεί μόνη τέτοιες ώρες;
![]()
εσυ ενταξει να βγαινεις ετσι (αλλωστε θα εισαι κλασικος ελληναρας...Εχω νοικιασει το απεναντι διαμερισμα και πεταγομαι και την παιρνω,ετσι οπως ειμαι με τις παντοφλες και το μποξερακι!!!![]()
![]()
![]()
Που να δεις και την κοιλια μου!!!!!!εσυ ενταξει να βγαινεις ετσι (αλλωστε θα εισαι κλασικος ελληναρας...)
Δεν πιστευω να χορευεις κ στην μεση του δρομου?!Που να δεις και την κοιλια μου!!!!!!![]()
Μεχρι και το ιδιο μαλλι εχουμε!!!!Δεν πιστευω να χορευεις κ στην μεση του δρομου?!
Υ.Γ Μαλακα το παλικαρι τα σπαει![]()
Πω πω εχουμε να τα πουμε πολυ καιρο!!Μεχρι και το ιδιο μαλλι εχουμε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να φανταστω οτι η παντοφλα συνοδευετε απο την απαραιτητη καλτσουλα ε...;Που να δεις και την κοιλια μου!!!!!!![]()
Παντα!!!να φανταστω οτι η παντοφλα συνοδευετε απο την απαραιτητη καλτσουλα ε...;
![]()
Εεετσι!Παντα!!!
Ασπρη αθλητικη καλτσα με σαγιοναρα MITSUKO!!!![]()
Παντα!!!
Ασπρη αθλητικη καλτσα με σαγιοναρα MITSUKO!!!![]()
Βριλησσού 42: Ρομίνα. Μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή με πλούσιο φυσικό στήθος!