Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Καλά θυμάσαι ;)Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο βουλιαγμενης 83, το βραδυ, 23:00-05:00
Καλά θυμάσαι ;)Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στο βουλιαγμενης 83, το βραδυ, 23:00-05:00
ελα μωρε... για μια ωριτσα κανεις ετσι;23.00-6.00 ειναι τα Σαββατα!!!
Ξερεις τι ειναι αυτη η ωρα.............ελα μωρε... για μια ωριτσα κανεις ετσι;
Εχω νοικιασει το απεναντι διαμερισμα και πεταγομαι και την παιρνω,ετσι οπως ειμαι με τις παντοφλες και το μποξερακι!!!Δε ντρέπεσαι ρε ν'αφήνεις τη γυναίκα σου να κυκλοφορεί μόνη τέτοιες ώρες;
εσυ ενταξει να βγαινεις ετσι (αλλωστε θα εισαι κλασικος ελληναρας... ) αυτη να μην βγαινει οπως ειναι στο στουντιο και προκληθουν απανωτα εγκεφαλικα και καραμπολες!Εχω νοικιασει το απεναντι διαμερισμα και πεταγομαι και την παιρνω,ετσι οπως ειμαι με τις παντοφλες και το μποξερακι!!!
Που να δεις και την κοιλια μου!!!!!!εσυ ενταξει να βγαινεις ετσι (αλλωστε θα εισαι κλασικος ελληναρας... )
Δεν πιστευω να χορευεις κ στην μεση του δρομου?!Που να δεις και την κοιλια μου!!!!!!
Μεχρι και το ιδιο μαλλι εχουμε!!!!Δεν πιστευω να χορευεις κ στην μεση του δρομου?!
Υ.Γ Μαλακα το παλικαρι τα σπαει
Πω πω εχουμε να τα πουμε πολυ καιρο!!Μεχρι και το ιδιο μαλλι εχουμε!!!!
να φανταστω οτι η παντοφλα συνοδευετε απο την απαραιτητη καλτσουλα ε...;Που να δεις και την κοιλια μου!!!!!!
Παντα!!!να φανταστω οτι η παντοφλα συνοδευετε απο την απαραιτητη καλτσουλα ε...;
Εεετσι!Παντα!!!
Ασπρη αθλητικη καλτσα με σαγιοναρα MITSUKO!!!
Παντα!!!
Ασπρη αθλητικη καλτσα με σαγιοναρα MITSUKO!!!
Βριλησσού 42: Ρομίνα. Μελαχρινή, αδύνατη, ψηλή με πλούσιο φυσικό στήθος!
ομορφη γυναικα πραγματικα,ΑΛΛΑ...........