senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
Sarbatori fericite Romina. :-*
Multumesc mult !!Sarbotori fericite si tie si Un An Bun!! :-* :-*
Sarbatori fericite Romina. :-*
Καλές γιορτές, Ρομίνα! Καλά να περάσεις :-* :-* :-*
καυλιαρικες γιορτες μωροευχαριστω πολυ μωρο μου επισις !! φιλακια πολλα
καλησπερα σε ολους !!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σημερα σας περημενω στο βουλιαγμενις 83 μετα τις 23 30 πολλα φιλια
Που θα σε βρισκουμε σταθερα ρε μωρο και τι ωρες?πηγαινε και συ σε κανα κασσανδρας/σπυρου πατση/πειραιως να μν σε ψαχνουμε με κυαλια!
Γι αυτην την εβδομαδα, τουλαχιστον, συφωνα με τα προγραμματα, οχι.Βουλιαγμένης δεν είναι πλέον;
Μετρια στουντιο ολα οσα ανεφερες και δυσπροσιτα.Αν ειναι τοσο καλη οσο λενε να παει σε καποιο πιο πετυχημενο στουντιο,π.χ Κασσανδρας,Πειριαως κτλΓι αυτην την εβδομαδα, τουλαχιστον, συφωνα με τα προγραμματα, οχι.
Εκτος εαν αλλαξει κατι.
Η μεχρι τωρα στανταρ βαρδια της στο Βουλιαγμενης 83 ηταν Σαββατο 23:00-06:00
Φιλε μου ασχετο αλλα οι κοπελες κανουν τα μαγαζια και οχι το αντιθετο!!!Μετρια στουντιο ολα οσα ανεφερες και δυσπροσιτα.Αν ειναι τοσο καλη οσο λενε να παει σε καποιο πιο πετυχημενο στουντιο,π.χ Κασσανδρας,Πειριαως κτλ
Αυτο σου λεω γιατι λοιπον να συντηρουν τα κωλομαγαζα και σε στουντιο σε καλη θεση οπως πειραιως 193 που ειναι διπλα στη σταση ησαπ,η κασσανδρας που ειναι διπλα στη σταση κεραμεικου να πανε τα μπαζα που πλουτιζουν λογω θεσης?Εγω π.χ τη Ρομινα την εχω βαλει 2 χρονια στο ματι αλλα δουλευει ωρες που δεν με βολευουνε και απο κει και περα ειναι σε κωλοστουντιο χωρις διαφημιση πια στο σαιτ και δυσπροσιτα!και σου λεω γιατι δεν πας ρε ρομινα σε καποιο απο αυτα που ανεφερα?Θα θησαυρισεις και θα ανοιξεις τον κυκλο σου!Φιλε μου ασχετο αλλα οι κοπελες κανουν τα μαγαζια και οχι το αντιθετο!!!
Τι θα ηταν το Βριλ. 36 και το Λελας χωρις τα αλογα τους?Και μιλαμε για κατωτερα μαγαζια του Βριλ.42!!!
Μετρια στουντιο ολα οσα ανεφερες και δυσπροσιτα.Αν ειναι τοσο καλη οσο λενε να παει σε καποιο πιο πετυχημενο στουντιο,π.χ Κασσανδρας,Πειριαως κτλ
Φιλε μου ασχετο αλλα οι κοπελες κανουν τα μαγαζια και οχι το αντιθετο!!!
Τι θα ηταν το Βριλ. 36 και το Λελας χωρις τα αλογα τους?Και μιλαμε για κατωτερα μαγαζια του Βριλ.42!!!
Αυτο σου λεω γιατι λοιπον να συντηρουν τα κωλομαγαζα και σε στουντιο σε καλη θεση οπως πειραιως 193 που ειναι διπλα στη σταση ησαπ,η κασσανδρας που ειναι διπλα στη σταση κεραμεικου να πανε τα μπαζα που πλουτιζουν λογω θεσης?Εγω π.χ τη Ρομινα την εχω βαλει 2 χρονια στο ματι αλλα δουλευει ωρες που δεν με βολευουνε και απο κει και περα ειναι σε κωλοστουντιο χωρις διαφημιση πια στο σαιτ και δυσπροσιτα!και σου λεω γιατι δεν πας ρε ρομινα σε καποιο απο αυτα που ανεφερα?Θα θησαυρισεις και θα ανοιξεις τον κυκλο σου!