jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
εφιγα φιλακια πολλα και καλο απογευμα !!! :-* :-* :-*
περιμενε ,εγω δε τελειωσα ακομη
Αντε γειαααα καλο απογευμα :-*
εφιγα φιλακια πολλα και καλο απογευμα !!! :-* :-* :-*
Tο οποιο Φραντζη ειναι ενα ερειπιο και δεν εχει καν διαφημιση με βαρδιες!Βλεπεις π ερχεσαι στα λογια μου?Αν το πρόβλημά σου είναι τα ΜΜΜ, πας στο Φραντζή 47 απ'το "Νέο Κόσμο".
Tο οποιο Φραντζη ειναι ενα ερειπιο και δεν εχει καν διαφημιση με βαρδιες!Βλεπεις π ερχεσαι στα λογια μου?
Εγω εχω φαει ο,τι σαβουρογκομενα μπορειτε να φανταστειτε μεχρι και το βασιλακη(βικυ για τους αμαθεις)εχω πηδηξει.Η ρομινα που ειναι ενας μουναρος γιατι να παιζει μονο σε αυτα τα παρακμιακα μαγαζια αυτο λεω.Για μενα το καλυτερο στουντιο απο ολες τις αποψεις(τοποθεσια,προσβαση,χωρος,παρκινγκ,τσατσα)ειναι το πειραιως 193 και ακολουθουν απο κοντας τα ιδρυματα Κασσανδρας,ειδικα το 4 και το 6 ειναι παλατακια.Εκει που δουλευει η ρομινα δεν ξερουμε καν τι ωρες δουλευει δεν υπαρχει ενημερωση στην αρχικη του σαιτ οπως τα στουντιο που ανεφερα
Καλησπερα σημερα εισαι στη Φραντζη μετα τις 11?
Buna seara draga. S'ai un weekend placut. :-*
Σπερεεεεες
αυτο το αβαταρ υπαρχει καπου σε καλυτερη αναλυση ?
EDIT
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, ένα νέο μήνυμα δημοσιεύθηκε. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
καλα μαζι γραφαμε ?
τι ειναι αυτα που μασ κανει απογευματιατικα ρομινακι γιατι?αχχχχχχχχχχχχχχχχχχκαλησπεραααα σε ολους και Καλο μηνα !!!!!
αυριο 17 - 00 στο 42 θα ειμαι μαζι με τιν Πολινα ..... μμμ....
τι ειναι αυτα που μασ κανει απογευματιατικα ρομινακι γιατι?αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
αστειευομαι κουκλα ολοι ξερουμε τη εστι ρομιναγεια σου μωρο μου ,μονο σε ενιμεροσω ....
αστειευομαι κουκλα ολοι ξερουμε τη εστι ρομινα
Καλησπέρα και καλό μήνα!! Διπλοβάρδιες βλέπω!!
μιν φοβασε