3) Εχει κάνει πολλές παρτούζες στην καριέρα της! ΠΑΡΑ πολλες! την εχεις σπρωξει τυπε? :zfuck:
A apolyto_arseniko Ενεργό Μέλος Εγγρ. 2 Μαρ 2008 Μηνύματα 77.469 Like 200 Πόντοι 866 11 Νοε 2014 #41 Dimitrios_76_Ps έγραψε: 3) Εχει κάνει πολλές παρτούζες στην καριέρα της! ΠΑΡΑ πολλες! Κλικ για ολόκληρη προβολή... την εχεις σπρωξει τυπε?
Dimitrios_76_Ps έγραψε: 3) Εχει κάνει πολλές παρτούζες στην καριέρα της! ΠΑΡΑ πολλες! Κλικ για ολόκληρη προβολή... την εχεις σπρωξει τυπε?
Dimitrios_76_Ps Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2014 Μηνύματα 436 Κριτικές 1 Like 46 Πόντοι 1 11 Νοε 2014 #42 john_fystikis έγραψε: Μάλλον πλάκα μας κάνεις... Αυτό κατάλαβες εσύ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος αναφερθηκε στο δικο σου ποστ; @απολυτο, οχι αλλά ξέρω πολλα και πολλους!
john_fystikis έγραψε: Μάλλον πλάκα μας κάνεις... Αυτό κατάλαβες εσύ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος αναφερθηκε στο δικο σου ποστ; @απολυτο, οχι αλλά ξέρω πολλα και πολλους!
john_fystikis Τιμημένος Εγγρ. 22 Ιαν 2013 Μηνύματα 7.498 Κριτικές 9 Like 140 Πόντοι 66 11 Νοε 2014 #43 Dimitrios_76_Ps έγραψε: Ποιος αναφερθηκε στο δικο σου ποστ; @απολυτο, οχι αλλά ξέρω πολλα και πολλους! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εντάξει δεν είχα δει προηγούμενα σχόλια από το θρεντ και επειδή απάντησες αμέσως μετά το δικό μου κατάλαβα πως και για μένα πήγαινε... ok!
Dimitrios_76_Ps έγραψε: Ποιος αναφερθηκε στο δικο σου ποστ; @απολυτο, οχι αλλά ξέρω πολλα και πολλους! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εντάξει δεν είχα δει προηγούμενα σχόλια από το θρεντ και επειδή απάντησες αμέσως μετά το δικό μου κατάλαβα πως και για μένα πήγαινε... ok!
Dimitrios_76_Ps Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2014 Μηνύματα 436 Κριτικές 1 Like 46 Πόντοι 1 11 Νοε 2014 #44 john_fystikis έγραψε: Εντάξει δεν είχα δει προηγούμενα σχόλια από το θρεντ και επειδή απάντησες αμέσως μετά το δικό μου κατάλαβα πως και για μένα πήγαινε... ok! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ;) αλλη φορα θα παιρνω αδεια να απανταω μετα απο σενα!
john_fystikis έγραψε: Εντάξει δεν είχα δει προηγούμενα σχόλια από το θρεντ και επειδή απάντησες αμέσως μετά το δικό μου κατάλαβα πως και για μένα πήγαινε... ok! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ;) αλλη φορα θα παιρνω αδεια να απανταω μετα απο σενα!
john_fystikis Τιμημένος Εγγρ. 22 Ιαν 2013 Μηνύματα 7.498 Κριτικές 9 Like 140 Πόντοι 66 11 Νοε 2014 #45 Dimitrios_76_Ps έγραψε: ;) αλλη φορα θα παιρνω αδεια να απανταω μετα απο σενα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... με μια υπεύθυνη δήλωση και έναν αριθμό του πρώτου κώλου και είστε κομπλέ!
Dimitrios_76_Ps έγραψε: ;) αλλη φορα θα παιρνω αδεια να απανταω μετα απο σενα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... με μια υπεύθυνη δήλωση και έναν αριθμό του πρώτου κώλου και είστε κομπλέ!
Dimitrios_76_Ps Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2014 Μηνύματα 436 Κριτικές 1 Like 46 Πόντοι 1 11 Νοε 2014 #46 john_fystikis έγραψε: με μια υπεύθυνη δήλωση και έναν αριθμό του πρώτου κώλου και είστε κομπλέ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δε θελω παρτιδες με το Λιλα φιλε!
john_fystikis έγραψε: με μια υπεύθυνη δήλωση και έναν αριθμό του πρώτου κώλου και είστε κομπλέ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δε θελω παρτιδες με το Λιλα φιλε!
john_fystikis Τιμημένος Εγγρ. 22 Ιαν 2013 Μηνύματα 7.498 Κριτικές 9 Like 140 Πόντοι 66 11 Νοε 2014 #47 Dimitrios_76_Ps έγραψε: Δε θελω παρτιδες με το Λιλα φιλε! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ε πάρτε του δεύτερου που είναι του ippoti69, το ίδιο είναι!
Dimitrios_76_Ps έγραψε: Δε θελω παρτιδες με το Λιλα φιλε! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ε πάρτε του δεύτερου που είναι του ippoti69, το ίδιο είναι!
Dimitrios_76_Ps Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2014 Μηνύματα 436 Κριτικές 1 Like 46 Πόντοι 1 11 Νοε 2014 #48 john_fystikis έγραψε: Ε πάρτε του δεύτερου που είναι του ippoti69, το ίδιο είναι! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
john_fystikis έγραψε: Ε πάρτε του δεύτερου που είναι του ippoti69, το ίδιο είναι! Κλικ για ολόκληρη προβολή...