Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ποια ρολογια εχουν την μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης?

οσο για τον κυριο που ρωτουσε για TW STEEL OOZOO ΚΤΛ...αυτα ειναι ρολογακια της πλακας....μονο στην Ελλαδα φοριουνται λογω οξειας κλαρινογαμπριας....TW STEEL, I PHONE, ΜΟΥΣΙΑ Κ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΑΝΙΚΙ....k ανεργος...

καλυτερα παρε ενα Festina η ενα Armani η Τοmmy με τα ιδια λεφτα..τουλαχιστον ειναι πιο σοβαρα ....

καντε μια βολτα Παρισι, Ρωμη, Λονδινο ...κ θα δειτε...εκει φορανε κομματια οχι κλαρινορολογια με μηχανισμους της πλακας.....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ποιος ασχολείται μαζί σου ρε πυρφόρε... Είσαι και μεγάλος άνθρωπος...πήγαινε να σε στραπονάρει η *****... :)  ;)

Παρε το Ζαναξ σου βλακα και τρεχα να κανεις τον εξυπνο και ξερολα καπου αλλου! Αν δεν τρεχα να ξεχαρμανιασεις σε κανενα μπουρδελακι να σου φυγουν και τα στεροειδη :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παρε το Ζαναξ σου βλακα και τρεχα να κανεις τον εξυπνο και ξερολα καπου αλλου! Αν δεν τρεχα να ξεχαρμανιασεις σε κανενα μπουρδελακι να σου φυγουν και τα στεροειδη :birdman:

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσύ Μήτσο πόσα βγάζεις δηλαδή
?
Τι ρολόι έχεις...? Ο άλλος ο κόπανος "δίπλα"...μας λέει  έλεγε ότι έχεις χρυσά ρολόγια και ROLEX...
:)
Μπιλακο μου, αντι να γαμησεις καμμια πουτανιτσα, που εισαι απο τους λιγους μαχιμους συναγωνιστες, καθεσαι τωρα και ασχολεισαι με τον μελλοντικο :jerking: Προεδρο των Λαχειοπωλων....
παμε συντομα να σε βοηθησω στην σκεψη.....

Ο αλλος ο κοπανος, οπως σωστα τον εγραψες, ειχε γραψει για τον Μητσο, οτι εχει ακριβα ρολογια.....αλλα ειχε γραψει ο κοπανος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οτι ετρεχε να μαμησει ο Μητσος στα μπουρδελα, στριβοντας απο γωνιες  να μην τον πετυχει κανενα ματι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν γνωριζε ομως, καθοτι κοπανος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο που μας εγραψε ο Εκτορας;;;

Οτι ο Μητσαρας δεν πηγαινε να μαμησει στα μπουρδελα, αλλα να δωσει λαχεια στις εργαζομενες με ωραιο και διπλωματικο τροπο, οπως και αναλυτικα μας εγραψε ο Εκτορας, πριν δυο ημερες σε αλλο θρεντ...

Ε; Να μην εβγαζε στις καλες εποχες και 3000-5000 ευρω;;;

Δεν γαμαει ο Μητσος...δεν καπνιζει....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να μην εχει και δυο-τρια καλα ρολογια ρε Μπιλακο;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

οσο για τον κυριο που ρωτουσε για TW STEEL OOZOO ΚΤΛ...αυτα ειναι ρολογακια της πλακας....μονο στην Ελλαδα φοριουνται λογω οξειας κλαρινογαμπριας....TW STEEL, I PHONE, ΜΟΥΣΙΑ Κ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΑΝΙΚΙ....k ανεργος...

καλυτερα παρε ενα Festina η ενα Armani η Τοmmy με τα ιδια λεφτα..τουλαχιστον ειναι πιο σοβαρα ....

καντε μια βολτα Παρισι, Ρωμη, Λονδινο ...κ θα δειτε...εκει φορανε κομματια οχι κλαρινορολογια με μηχανισμους της πλακας.....
Κανενα σε περιοδο οικονομικης κρισης....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπιλακο μου, αντι να γαμησεις καμμια πουτανιτσα, που εισαι απο τους λιγους μαχιμους συναγωνιστες, καθεσαι τωρα και ασχολεισαι με τον μελλοντικο :jerking: Προεδρο των Λαχειοπωλων....

Ο αλλος ο κοπανος, οπως σωστα τον εγραψες, ειχε γραψει για τον Μητσο, οτι εχει ακριβα ρολογια.....αλλα ειχε γραψει ο κοπανος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οτι ετρεχε να μαμησει ο Μητσος στα μπουρδελα, στριβοντας απο γωνιες  να μην τον πετυχει κανενα ματι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν γνωριζε ομως, καθοτι κοπανος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτο που μας εγραψε ο Εκτορας;;;

Οτι ο Μητσαρας δεν πηγαινε να μαμησει στα μπουρδελα, αλλα να δωσει λαχεια στις εργαζομενες με ωραιο και διπλωματικο τροπο, οπως και αναλυτικα μας εγραψε ο Εκτορας, πριν δυο ημερες σε αλλο θρεντ...

Δεν γαμαει ο Μητσος...δεν καπνιζει....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε γιατί φωνάζει ο γλίτσας...  :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσύ Μήτσο πόσα βγάζεις δηλαδή
?
Τι ρολόι έχεις...? Ο άλλος ο κόπανος "δίπλα"...μας λέει   έλεγε ότι έχεις χρυσά ρολόγια και ROLEX...
:)
Οσα μπορω να βγαζω φιλε μου .... εφορια εισαι ?

Αλλη ερωτηση

Αμαξι η μηχανακι εχεις ? Απαντα σε αυτο και θα καταλαβεις οταν σου απαντησω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινεις γιατι σε θεωρω μεγγιστο  :jerking: ως ανθρωπο ?
(ο σεβασμος εχει κι ενα οριο κι εσυ το εχεις ξεπερασει προ πολλου)

Θα επρεπε να σεβεσαι πρωτα απο ολα τον εαυτο σου για να σε σεβονται ολοι οι αλλοι κι αντι γιαυτο μαλακιζεσαι κατα ριπας και κατα εξακολουθηση

Προκαλεις τον χλευασμο στην ηλικια σου και δεν νομιζω οτι σου αξιζει κατι τετοιο !!!!!

Τραβα τωρα να κανεις κανα λαικ στο φατσομπουκι σε καμια εργαζομενη μπας και σου κανει καμια εκπτωση  :2funny: και παρατας μας στην ηρεμια μας  ;)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Εγω παντως εχω μονιμα στο χερι μου ενα αυτοματο ZENITH DEFY 28800 του 1971 (με την κοκκινοκεραμυδι πλακα ) και δεν το αλλαζω με τιποτα ....
Αυτα ηταν ρολογια .........

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω παντως εχω μονιμα στο χερι μου ενα αυτοματο ZENITH DEFY 28800 του 1971 (με την κοκκινοκεραμυδι πλακα ) και δεν το αλλαζω με τιποτα ....
Αυτα ηταν ρολογια .........
Ανεβασε μια φωτο να το καμαρωσουμε κι εμεις......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τραβα τωρα να κανεις κανα λαικ στο φατσομπουκι σε καμια εργαζομενη μπας και σου κανει καμια εκπτωση  :2funny: και παρατας μας στην ηρεμια μας  ;)

μα που παει και αυτος και κανει λαικ ε? σε αυτες που δεν αγοραζουν λαχεια και ....σου κλεβουν το τσαντακι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μα που παει και αυτος και κανει λαικ ε? σε αυτες που δεν αγοραζουν λαχεια και ....σου κλεβουν το τσαντακι
Καλως ταρχιδια μας τα δυο εεεεεε την φραγκοκοτα του μπου ηθελα να πω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πηρες αδεια απο το δαφνι για εξοδο παλι κι ηρθες να μας ζαλισεις τον ερωτα ?  :uglystupid:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ανεβασε μια φωτο να το καμαρωσουμε κι εμεις......

οταν επιστρεψω στην βαση μου θα σας δειξω μαζι με αυτο και αλλα "καλουδια" που εχω
Πχ Αφορετα στην συλλογη μου :
Ενα Girard Perregaux 352 cal , το 1 quartz (32,768 hertz) που εφτιαξε η εταιρια τελος 1969 αρχες 1970 ....
Ενα μηχανικό Χρονογράφο SORNA του 1974 με μηχανισμο με 17 ρουμπινιά ......
κλπ κλπ .........

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ειναι πολυ λιγες μαρκες που θα κρατησουν την μελοντικη αξια τους αλλα τα πρωτα και με διαφορα ειναι τα Patek Philippe αν αντεχει το πορτοφολι σου. Του Μπιλλακου σιγουρα οχι, και να εργαστη μια ζωη δεν θα φορεσει ενα  ;)

PP ξεκιναν στα 24.000 και φθανουν πανω απο εκατομμυριο. Μετα ειναι τα Ρολεξ, οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα εχουν ζητηση λογο μαρκετινγκ. Τα θυγατρικα της Ρολεξ ειναι τα Tudor που δεν εχουν ζητηση αλλα ειναι πολυ φθηνοτερα με τον ιδιο μηχανισμο.

Εξαρταται απο την συλλεκτικοτητα τους και υπαρχουν πολλα αλλα οπως το Paul Newman της Tag.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Ετσι ετσι , απλα τωρα ανακαλυψα αυτο το νημα , καθως εχω χρονο για σερφαρισμα οταν λειπω απο την βαση μου ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οταν επιστρεψω στην βαση μου θα σας δειξω μαζι με αυτο και αλλα "καλουδια" που εχω
Πχ Αφορετα στην συλλογη μου :
Ενα Girard Perregaux 352 cal , το 1 quartz (32,768 hertz) που εφτιαξε η εταιρια τελος 1969 αρχες 1970 ....
Ενα μηχανικό Χρονογράφο SORNA του 1974 με μηχανισμο με 17 ρουμπινιά ......
κλπ κλπ .........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Ειναι πολυ λιγες μαρκες που θα κρατησουν την μελοντικη αξια τους αλλα τα πρωτα και με διαφορα ειναι τα Patek Philippe αν αντεχει το πορτοφολι σου. Του Μπιλλακου σιγουρα οχι, και να εργαστη μια ζωη δεν θα φορεσει ενα  ;)

PP ξεκιναν στα 24.000 και φθανουν πανω απο εκατομμυριο. Μετα ειναι τα Ρολεξ, οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα εχουν ζητηση λογο μαρκετινγκ. Τα θυγατρικα της Ρολεξ ειναι τα Tudor που δεν εχουν ζητηση αλλα ειναι πολυ φθηνοτερα με τον ιδιο μηχανισμο.

Εξαρταται απο την συλλεκτικοτητα τους και υπαρχουν πολλα αλλα οπως το Paul Newman της Tag.
;)
ποσο μαλλον της ρολεξ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom