Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε αυτο  ειναι κλασσικο κομματι. τα αξιζει.
Απο που κι ως που κλασικο κομματι ?
Καινουργιο μοντελο ειναι που κυκλοφορει εδω και λιγα ετη......

Αν περασουν τουλαχιστον 20-25 ετη και κυκλοφορει ακομη στην παραγωγη τοτε το λες κλασικο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το θεωρω ηλιθιο να ειχα τα λεφτα να μην ειχα σπιτι και πχ να χρεωνομουν δανειο να το παρω αλλα να μοστραρα την ρολογαντζα λεω για την καλη εποχη.
:jerking: :jerking:

Για την γκαρσονιερα ετσι το πα επειδη σημερα ρωτησα τιμη. Μακαρι να χα 20 χιλιαρικακια.
Σωστος σε μια γενικη εννοια

Το προιον δεν απευθυνεται σε ατομα που δεν εχουν να φανε η να μεινουν καπου ......

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Απο που κι ως που κλασικο κομματι ?
Καινουργιο μοντελο ειναι που κυκλοφορει εδω και λιγα ετη......

Αν περασουν τουλαχιστον 20-25 ετη και κυκλοφορει ακομη στην παραγωγη τοτε το λες κλασικο

Φιλε τα Ρολεξ ειναι ολα κλασσικα κομματια....μαζι με καμια δεκαρια αλλα Ελβετικα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε τα Ρολεξ ειναι ολα κλασσικα κομματια....μαζι με καμια δεκαρια αλλα Ελβετικα.
ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ φιλε μου......

Κλασικα κομματια ειναι ολα υπο μια εννοια αλλα οχι εμπορικα..... Αυτη η λεπτομερια ειναι πολυ συμμαντικη για καποιον που δεν εχει λεφτα για πεταμα

Πχ

Αγορασε ενα κλασικο president ας πουμε σημερα και πουλα το μετα απο 10 χρονια... θα τα πιασεις τα λεφτα του και αν εχει και καποια ιδιεταιροτητα κατασκευης ισως βγαλεις και κατι

Δες τωρα και το μοντελο selini αν βγαινει ακομη και αν βρεθει ποσο πουλιεται...... αν βρεθει και κανεις να το παρει φυσικα !!!!!

Για σκεψου το λιγο καλυτερα

Κλασικα λεγονται και τα ομεγα και εμπορικα λεγοντουσαν και τα tag heler..... αγορασε και πουλα καποιο απο αυτα και ελα πες μου ποσα εδωσες και ποσα πηρες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Κλασικα κομματια ειναι ολα υπο μια εννοια αλλα οχι εμπορικα..... Αυτη η λεπτομερια ειναι πολυ συμμαντικη για καποιον που δεν εχει λεφτα για πεταμα

Πχ

Αγορασε ενα κλασικο president ας πουμε σημερα και πουλα το μετα απο 10 χρονια... θα τα πιασεις τα λεφτα του και αν εχει και καποια ιδιεταιροτητα κατασκευης ισως βγαλεις και κατι

Δες τωρα και το μοντελο selini αν βγαινει ακομη και αν βρεθει ποσο πουλιεται...... αν βρεθει και κανεις να το παρει φυσικα !!!!!

Κλασικα λεγονται και τα ομεγα και εμπορικα λεγοντουσαν και τα tag heler..... αγορασε και πουλα καποιο απο αυτα και ελα πες μου ποσα εδωσες και ποσα πηρες

Ατυχο παραδειγμα, μονον αν το παρεις μεταχειρισμενο και σε πολυ καλη τιμη θα βγαλεις τα λεφτα σου. Επισης παιζει και αν ειναι μετα του 2000 που το μπρασελε δεν ειναι κουφιο και αν ειναι 3 κουικσετ.

ΒΤW Για PP ισχυει αυτο. ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606

Πχ

Αν εννοείς το 6062 stelline  ναι ειναι υπερσπανιο κάπου στα 200χιλιαρικα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επισης παιζει και αν ειναι μετα του 2000 που το μπρασελε δεν ειναι κουφιο και αν ειναι 3 κουικσετ.

ΒΤW Για PP ισχυει αυτο. ;)
Καλημερα Lucent51
Ειδες που δεν μπορει κανεις να τα ξερει ολα ?
Αυτο που λες μετα το 2000 δεν το γνωριζα καθολου και μου ειναι πολυ ενδιαφερον !!!!!!
Δηλαδη μετα το 2000 ο μπρασελες ειναι μασιφ ?
Αυτο το 3 κουικσετ τι ακριβως ειναι ?

Με ενδιαφερει πολυ να μαθω

Ευχαριστω

Αν εννοείς το 6062 stelline  ναι ειναι υπερσπανιο κάπου στα 200χιλιαρικα

Αυτο που λες δεν το ξερω καθολου και με εντυπωσιασε πολυ !!!!!

Tο εψαξα και το ειδα ....
Πραγματι πολυ ομορφο και εντυπωσιακο κομματι αν και φαινεται η ηλικια του.....
Δεν το γνωριζα καθολου αυτο
Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν κωδικοι που ειναι πολυ σπανιοι λογω τεχνικων χαρακτηριστικων και σχεδιασμου και αυτο εννοουσα στις διαφοροποιησεις αλλα δεν εχω πολυ ασχοληθει με πραγματα που δεν μπορω να αποκτησω γιατι το θεωρω ηληθιο οσο και ανουσιο

Εγω ελεγα το cellini αλλα λογω του οτι δεν γνωριζω αγγλικα εκανα λαθος ενα (c + l)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Roger Dubuis Excalibur Quatuor 16Hz 
http://[URL unfurl="true"]www.extravaganzi.com/wp-content/uploads/2013/01/Roger-Dubuis-Excalibur-Quatuor-16Hz-Watch-1.jpg[/img[/URL]]
Roger Dubuis | Excalibur Skeleton
[img]http://[URL unfurl="true"]www.watchtime.com/watches/images_db/big/s.4_roger_dubuis.jpg[/img[/URL]]

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εγω εχω ενα ερωτα με τα breitling...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλημερα Lucent51
Ειδες που δεν μπορει κανεις να τα ξερει ολα ?
Αυτο που λες μετα το 2000 δεν το γνωριζα καθολου και μου ειναι πολυ ενδιαφερον !!!!!!
Δηλαδη μετα το 2000 ο μπρασελες ειναι μασιφ ?
Αυτο το 3 κουικσετ τι ακριβως ειναι ?

Με ενδιαφερει πολυ να μαθω

Ευχαριστω

Αυτο που λες δεν το ξερω καθολου και με εντυπωσιασε πολυ !!!!!

Tο εψαξα και το ειδα ....
Πραγματι πολυ ομορφο και εντυπωσιακο κομματι αν και φαινεται η ηλικια του.....
Δεν το γνωριζα καθολου αυτο
Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν κωδικοι που ειναι πολυ σπανιοι λογω τεχνικων χαρακτηριστικων και σχεδιασμου και αυτο εννοουσα στις διαφοροποιησεις αλλα δεν εχω πολυ ασχοληθει με πραγματα που δεν μπορω να αποκτησω γιατι το θεωρω ηληθιο οσο και ανουσιο

Εγω ελεγα το cellini αλλα λογω του οτι δεν γνωριζω αγγλικα εκανα λαθος ενα (c + l)

Μετα το 2000 ειναι το 118238 μοντελο (36 mm) και ναι το μπρασελε ειναι μασιφ. Το κουικσετ εχει να κανει με το πως αλλαζει η ημερα, ημερομηνια και η ωρα. Το 3 κουκσετ εχεις μια σταση για αλλαγη ημερας-ημερομηνιας.

Επισης απο το 2010 περιπου εχει βγαλει το Day-Date II (218238)που ειναι 41mm.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μετα το 2000 ειναι το 118238 μοντελο (36 mm) και ναι το μπρασελε ειναι μασιφ. Το κουικσετ εχει να κανει με το πως αλλαζει η ημερα, ημερομηνια και η ωρα. Το 3 κουκσετ εχεις μια σταση για αλλαγη ημερας-ημερομηνιας.

Επισης απο το 2010 περιπου εχει βγαλει το Day-Date II (218238)που ειναι 41mm.
Ευχαριστω πολυ για τις ακρως ενδιαφερουσες πληροφοριες

Πες μου μερικες και γιαυτο εδω αν λεει τιποτα και ποιας χρονολογιας ειναι

Συνημμένα

• 17013.jpg
    17013.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 59

Επισκέπτης
δεν ξερω εαν εχει γινει ποστ πιο πριν , εαν οχι απολαυστε το  :rockon:

Vacheron Constantin Alexander The Great

URL]]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ευχαριστω πολυ για τις ακρως ενδιαφερουσες πληροφοριες

Πες μου μερικες και γιαυτο εδω αν λεει τιποτα και ποιας χρονολογιας ειναι

Αυτο ειναι με μπαταρια. Η Ρολεξ τα εφτιαχνε στα τελη 70 αρχες 80 αν δεν κανω λαθως, και σταματησε. Εχουν αρχησει να γινονται συλλεκτικα ιδιως το νται-νταιτ σε 18Κ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Αυτο ειναι με μπαταρια. Η Ρολεξ τα εφτιαχνε στα τελη 70 αρχες 80 αν δεν κανω λαθως, και σταματησε. Εχουν αρχησει να γινονται συλλεκτικα ιδιως το νται-νταιτ σε 18Κ.
και ήταν το μοναδικό που βγάλε με μπαταρία αυτή η μπραντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom