Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ρε μαγκες μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μαθω για τις ρεπλικες των ρολογιων τι παιζει  ? ποσοι μηχανισμοι παιζουν ? ποιοι ειναι αυτοι ονομαστικα ? και πως τους ξεχωριζεις ? Ποιος ειναι ο καλυτερος? απο ποιο σαιτ μπορω να αγορασω με ασφαλεια και ποσο πανε σε λεφτα?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε μαγκες μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μαθω για τις ρεπλικες των ρολογιων τι παιζει  ? ποσοι μηχανισμοι παιζουν ? ποιοι ειναι αυτοι ονομαστικα ? και πως τους ξεχωριζεις ? Ποιος ειναι ο καλυτερος? απο ποιο σαιτ μπορω να αγορασω με ασφαλεια και ποσο πανε σε λεφτα?

Αποτι βλεπεις δεν ειναι πολλοι παιχτες που αγοραζουν ρεπλικες. Η γνωμη μου ειναι οτι αν θελεις να αγορασεις ρεπλικα παρε το πιο φθηνο <100 ευρω. Στο Μοναστηρακι θα βρεις ενα σωρο μαυρους που τα πουλανε, και αν παζαρεψεις δικο σου για 40 ευρω.

Το σαιτ που σου εδωσε ο Γκαστεζ εχει πολυ καλες ρεπλικες αποτι ειδα, και μπορω να σου πω οτι εχουν κανει παρα πολυ καλη αντιγραφη. Οσο για μηχανισους ΕΤΑ οι καλυτεροι σε ρεπλικες, αλλα οι πιο πολλοι ερχονται απο Κινα και δεν εχουν ονοματα.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
και για μενα το must ρολοι για εναν αντρα ειναι το Panerai  :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
επισης ενα πολυ ωραια ρολογια ειναι τα tw steel και σχετικα φτηνα

Συνημμένα

• .......png
    .......png
    348,1 KB · Εμφανίσεις: 40
  • .λ.png
    .λ.png
    251,7 KB · Εμφανίσεις: 36

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το σαιτ που παρεθεσε το παλικαρι πιστευω δεν αξιζει γιατι ολοι οι μηχανισμοι που εχει ειναι japanese και οχι ελβετικη.Αν καποιος προτιμησει να παρει καποια ρεπλικα καλυτερα να παρει ελβετικη που ειναι αθανατες.γνωμη μου παντα!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Το σαιτ που παρεθεσε το παλικαρι πιστευω δεν αξιζει γιατι ολοι οι μηχανισμοι που εχει ειναι japanese και οχι ελβετικη.Αν καποιος προτιμησει να παρει καποια ρεπλικα καλυτερα να παρει ελβετικη που ειναι αθανατες.γνωμη μου παντα!

ε οκ ρε μαν,υπαρχουν και ρεπλικες με 700ε.τι μπατζετ εχεις?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ έχω ένα τέτοιο, τσέπης, δώρο από τον παπού μου :grin:
URL]]

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οχι δεν φτανεις στα 700 ευρω σε καμια περιπτωση με 350 ευρω παιρνεις μια καλη ρεπλικα με κουτι κανονικο με χαρτια και ολα.Ελβετικος μηχανισμος απο Ιταλια.ΟΧΙ Κινα Ασια Ιαπωνια μακρια.....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
http://[URL unfurl="true"]www.gemstonesuk.com/shopimages/products/normal/om1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

και εγω  ρε μαν,πρεπει να ειναι πανω απο 120χρ,και δουλευει μια χαρα  :headbang3:

[img]http://img209.imageshack.us/img209/7484/img0548o.jpg

img0547wx.jpg

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οχι δεν φτανεις στα 700 ευρω σε καμια περιπτωση με 350 ευρω παιρνεις μια καλη ρεπλικα με κουτι κανονικο με χαρτια και ολα.Ελβετικος μηχανισμος απο Ιταλια.ΟΧΙ Κινα Ασια Ιαπωνια μακρια.....

ναι.το σαλε τελικα το εφτιαξες?ασχετο αλλα οκ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οχι δεν το εφτιαξα και ουτε προκειται ξενερωσα με Αραχωβα δεν χιονιζει και ειναi γεματη Αλβανους......Καλυτερα Gstaad....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και εγω  ρε μαν,πρεπει να ειναι πανω απο 120χρ,και δουλευει μια χαρα  :rockon:

ρε σύ στους σιδηροδρόμους δούλευε ο παπούς σου???
ενα τέτοιο έχω και γώ από τον παπού μου πουδούλευε στην γαλλοελληνική εταιρεία σιδηροδρόμων....

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Ρε μαγκες μπορει καποιος να βοηθησει?θελω να μαθω για τις ρεπλικες των ρολογιων τι παιζει  ? ποσοι μηχανισμοι παιζουν ? ποιοι ειναι αυτοι ονομαστικα ? και πως τους ξεχωριζεις ? Ποιος ειναι ο καλυτερος? απο ποιο σαιτ μπορω να αγορασω με ασφαλεια και ποσο πανε σε λεφτα?

Υπάρχουν δεκάδες μηχανισμοί τις ΕΤΑ ή Valjoux και καμία σχεδόν ρεπλικα δεν βάζει τον ίδιο με το ορίτζιναλ ρολόι.

Καλύτερος μηχανισμός δεν υπάρχει αν , γιατί από τις μεγάλες εταιρίες παρόλο που μπορεί να ψωνίζουν ΕΤΑ μετά τους κάνουν heavily modify. (Όλα αυτά φυσικα σε automatic , γιατί για manual χαλαρά IWC)

Και μην αγοράσεις ρεμπλικα , προτίμησε μεταχειρισμένο (Omega πλέον παίζουν στο 1/4 της τιμής τους και Rolex στα μισα )

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.gemstonesuk.com/shopimages/products/normal/om1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
I'm impressed. Πολυ ομορφο κομματι, ειδες ο παππους? Ελπιζω να μην το κουβαλας μαζι σου για να βλεπεις την ωρα!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φιλος σημερα μολις πηρε μια τετοια ρεπλικα, Swiss Eta 4ης γενιας 320ε απο internet...Eπειδη τυχαινει να εχω το original ( :grin:  :birdman:) και τα βαλαμε διπλα ειναι η μερα με την νυχτα. Αν το δεις μονο του, κατι παει και ερχεται, οταν τα βαλεις μαζι ομως και συγκρινεις, η ρεπλικα κανει μονο για δωρο στο 16χρονο μου ανιψακι.

Η αποψη μου ειναι οτι με αυτα τα λεφτα περνεις ενα πολυ καλο quartz, και με λιγα παραπανω ενα αξιοπρεπες αυτοματο. Το να τα δωσεις για ρεπλικα ειναι πεταμενα λεφτα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
]Tο πιο γαματο ρολοι που εχω δει εδω και χρονια....

Συνημμένα

• watch0096.jpg
    watch0096.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Παρατηρηθηκε ελλατωμα στην κατασκευη Ρολεξ μοντελο DAYTONA

Εχτες μου επεσε απο μικρο υψος (ευτυχως)  grinn ενω το φορουσα στο χερι και εγω εμεινα αναυδος   :S

Το πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια και τους τα εψαλα καπως και μου το διορθωσαν.

Ομως περα απο το ατυχες περιστατικο.....

Πιστευω ομως οτι η ROLEX ειναι λαθος σε οτι αφορα την ασφαλεια και προστασια των πελατων της.
Εχει αυτο που λεμε αρπακολλατζιδικη πολιτικη......

Στον μπρασελε εκει που ενωνεται το κουμπωμα εχει βιδες οι οποιες ομως ξεβιδωνουν μονες τους

Η εταιρια θα επρεπε να εχει προνοησει για το θεμα κατασκευης αυτο, δειχνοντας ΣΕΒΑΣΜΟ στους πελατες της

Αν το ρολοι μου επεφτε στον δρομο και σε ενα ακραιο σεναριο δεν το καταλαβαινα η μου επεφτε σε ενα φρεατιο και το εχανα....
ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕ Η ROLEΧ για αυτη την κακοτεχνια της ? ΟΧΙ βεβαια.....   :tickedoff: >:(

Θα επρεπε λοιπον η εταιρια να βγαλει μια ανακοινωση που να λεει οτι...

Παρατηρηθηκε μια τεχνικη βλαβη στον μπρασελε του ταδε μοντελου
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι πελατες μας να προσελθουν στο σερβις για την αμεση διορθωση του δωρεαν...

ΤΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ?

Συμπερασμα...

Οσοι θελουν να αγορασουν το συγκεκριμενο μοντελο, να εχουν υποψιν τους οτι. θα πρεπει να τρεξουν αμεσα στο σερβις της ΡΟΛΕΞ για να τους ''κολλησουν'' τις βιδες αυτες με ειδικη σιλικονη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom