Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ασε ρε που θα μας πεις οτι φοραμε μαϊμουδες. Απορω και πως το σκεφτηκες. Καραγκιοζη! Δεν εχουμε 30 - 50 χιλιαρικα να δωσουμε για ρολογια? Εδω δινουμε μεχρι και ... 80 EUR για call girlS. Ψαξτο και στο  google αν δεν πιστευεις. Γελοίε!

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ρε συ τον iblis τον συμπαθώ - απλά έχω λάθος υφάκι λόγω εμπλοκής μου σε αλλα threads πιο επιθετικά

Ήθελα να του πω ότι οποτε φοράω το rolex μου και το κοιτάζουν νοιώθω άσχημα. Είναι λίγο νεoπλουτε. Και έτσι αγόρασα ένα παλιό longines και έχω την ηρεμία μου.

σε κάποια μέρη απλώς σου κόβουν το χέρι και το παίρνουν .. όχι στην Ευρώπη ευτύχως

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Σε σενα αναφερομαι! Αντε μην πας για μπανιο

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
σε κάποια μέρη απλώς σου κόβουν το χέρι και το παίρνουν .. όχι στην Ευρώπη ευτύχως

Επίσης μερικά παλικάρια εδω εχουν τις ρέπλικες και νομίζουν ότι όλοι είναι μαλάκες. Ας γνωρίζουν στο εξωτερικό, Γαλλία π.χ, έχουν αφίσες στο αεοροδρόμιο που προειδοποιούν για την ποινική ευθύνη αυτού που φοράει την replica. Δεν ξέρω πόσο το ψάχνουν, αλλά ας προσέχουν.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οποιος φοράει replica απλά είναι ένα γυφτάκι που παριστάνει κάτι που δεν είναι

Ούτε για ροχάλα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αφηστε τους καβγαδες βρε!! Το πιο extreme καταδυτικο ειναι αυτο, εστω και αν δεν σου αρεσει να φορας Rolex

Συνημμένα

• DeepSea.jpg
    DeepSea.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 19

karpouzi

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• 36830880.jpg
    36830880.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 39

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Για όσους αρέσουν τα σπορ ρολόγια δείτε κάποια δυνατά κομμάτια.
Ειδικά το TAG και το Zenith είναι αλλού...
respect-061.gif

Βέβαια ένα ρολόι αλλιώς φαίνεται στην εταιρική παρουσίαση, αλλιώς σε απλή φωτογραφία, αλλιώς στην πραγματικότητα και αλλιώς στο χέρι του καθενός...

Zenith El Primero Defy Xtreme
zenithelprimerodefyxtre.jpg

Longines GrandeVitesse Chronograph
longinesgrandevitessech.jpg

TAG Heuer Grand Carrera Calibre RS
tagheuergrandcarreracal.jpg

Oris WilliamsF1 Team Chronograph
oriswilliamsf1teamchron.jpg

Breitling Bentley GMT
breitlingbentleygmt.jpg

Επισκέπτης
Εγω δεν φοραω,με ενοχλει στο χερι-στο φιναλε τα κινητα μια χαρα την κανουν την δουλεια πλεον.

Ειλικρινα,καλυτερα να τα φαω στις τανες παρα να σκασω τις χιλιαρουμπες για ενα ρολοι.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Kαι ένα συλλεκτικό κομμάτι.
Απ'τη σειρά Senna της Universal Geneve, 1998 το έτος λανσαρίσματος. Το No. 41 συμβολίζει τις νίκες του.
Με τα ανθρακονήματά του και σε πολλές παραλλαγές, με καλύτερη αυτή για μένα. :rockon:

Universal Geneve SENNA No. 41 Chronograph
universalgenevesennano4.jpg

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Επίσης μερικά παλικάρια εδω εχουν τις ρέπλικες και νομίζουν ότι όλοι είναι μαλάκες. Ας γνωρίζουν στο εξωτερικό, Γαλλία π.χ, έχουν αφίσες στο αεοροδρόμιο που προειδοποιούν για την ποινική ευθύνη αυτού που φοράει την replica. Δεν ξέρω πόσο το ψάχνουν, αλλά ας προσέχουν.

Δεν πειράζει εγώ έχω ένα μαιμού Cartie πολύ γαμάτο. Είναι με μηχανισμό και είναι εμφανη τα γρανάζια του. Και μάλιστα απο την Γαλλία το πήρα απο το Barbes 120 γιουρος.

πώς θα το ελεγξουν δεν ξέρω, εδώ το πήρα σε ένα ρολογα γνωστό μου να του μικρήνει λίγο
το μπρατζελε γιατι πλέει το ρολοι στο χέρι μου και δεν ηθέλε μην κάνει καμια ζημια
και αυτα κάνουν πολλές χιλιαδες ευρώ, ρε μαιμου ειναι του λέω τίποτα αυτός.

Για πάρτι μου το έχω και το φοραω τώρα τι πιστέυει ο καθείς που δουλεύει όλη μέρα
για να παέι να τα σκάσει για μια μαλακεία, μια φιγούρα, στα παπ@@ρια μου

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγω δεν φοραω,με ενοχλει στο χερι-στο φιναλε τα κινητα μια χαρα την κανουν την δουλεια πλεον.

Eντάξει το κινητό είναι 2 σε 1, αλλά το ρολογάκι είναι πιο βολικό. Κάνεις ένα τσαπ και βλέπεις την ώρα αέρα.
Άσε που το χέρι φαίνεται "άδειο" χωρίς ρολόι.

Ειλικρινα,καλυτερα να τα φαω στις τανες παρα να σκασω τις χιλιαρουμπες για ενα ρολοι.

Κι εγώ μη νομίζεις, ένα ρολόι τοίχου με κούκο φοράω. Τα υπόλοιπα Φυλής και Μετάξι. :cheesy:

Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το καρπούζι έβαλε τα καλύτερα ρολόγια, το πεπόνι θα βάλει τίποτα ?  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν αυτό είναι extreme , αυτό τί είναι;  :boobies: :boobies:

Και αυτο καλο ειναι, αλλα θα σου συνιστουσα να διαβασεις προδιαγραφες πρωτα  ;) Oσο για το πιο ακριβο ρολοι παραγωγης PP 5002

Συνημμένα

• PP 5002.jpg
    PP 5002.jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom