Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

mark31

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο αύριο κιόλας θα πάω να το φτιάξω.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Αν εννοείς οικονομικά αν αξίζει τον κόπο το ρολόϊ, σίγουρα όχι! Συναισθηματικά όμως, αν σημαίνει κάτι για σένα και θες να το φτιάξεις μπορείς να ψάξεις σε μερικά ρολογάδικα στο κέντρο της Αθήνας (το ΚΟΡΥΦΑΙΟ μαγαζί γενικά για service, λουράκια κλπ είναι Πανεπιστημίου & Εμ. Μπενάκη) :rockon:

Duracell αυτό το μαγαζί Παν/μίου & Μπενάκη ξέρεις αν έχει λουράκια με clasp δηλ. αυτά που κουμπώνουν σαν μπρασελέ ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell αυτό το μαγαζί Παν/μίου & Μπενάκη ξέρεις αν έχει λουράκια με clasp δηλ. αυτά που κουμπώνουν σαν μπρασελέ ?

Εχει ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ σε διάφορα εξαρτήματα... οπότε πιστεύω ότι θα βρεις! Επίσης ένα καλό μαγαζί είναι ένα μικρό, σχεδόν απέναντι από αυτό, στην Πανεπιστημίου! Και κοντά στο REX υπάρχει ακόμα ένα, με ΠΟΛΛΑ λουράκια + μπρασελέ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για τις φίλες τού Forum που μου ζητούν μερικά γυναικεία μοντέλα σε προσιτές τιμές (γύρω στα 200 ε)... :dancing:

Συνημμένα

• ARMANI-lady.jpg
    ARMANI-lady.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • D&G-lady.jpg
    D&G-lady.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Ellesse-lady.jpg
    Ellesse-lady.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Guess-lady.jpg
    Guess-lady.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • ARMANI-lady2.jpg
    ARMANI-lady2.jpg
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 58

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτό σαν να έχω δει να το φοράνε οι μισές στριπτηζούδες που ξέρω....

index.php

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Το συγκεκριμένο (χρυσό, είναι limited edition), κυκλοφορεί ευρέως όμως σε άλλα χρώματα... ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ στις γυναίκες και είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ... ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=29478.0;attach=144111;image[/img[/URL]]
[/quote]
και οχι μονο... :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το συγκεκριμένο (χρυσό, είναι limited edition), κυκλοφορεί ευρέως όμως σε άλλα χρώματα... ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ στις γυναίκες και είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ... ;)

Εάν έγραφε "I [size=14pt]♥[/size] G " και όχι "I [size=14pt]♥[/size] D G ", μπορεί να το έκανα και εγώ δώρο σε καμία, καδύο, κατρείς.  :headbang:

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος λόγος γι'αυτό;

Υπάρχουν 'καλόπαιδα' που πουλάνε fake π.χ. IWC, Panerai με μηχανησμούς unitas που μοιάζουν εμφανισιακά με τους original με όλα τα γνήσια χαρτιά, κουτιά, την εγγύηση που δίνει η εταιρεία για το γνήσιο ρολόι και και στη συνέχεια πουλάνε το κανονικό ρολόι άνευ όλων των προηγούμενων με 'εκπτωσάρα' στον καλό πελάτη και άνευ αποδείξεων!
Επίσης υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπου πέραν της κοροιδίας μπορείς να βρεθείς και μπλεγμένος. Επείδη οι μεγάλοι οίκοι δίνουν διεθνή εγγύηση στα ρολόγια τους υπάρχουν και οι εισαγωγές η λεγόμενη παράλληλη αγορά. Το ρολόι μπορεί να προέρχεται όντως από αντιπρόσωπο και να είναι όντως γνήσιο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να είναι κλεμμένο, κάποιος να μπήκε να έκλεψε τον αντιπρόσωπο να πήρε και τη σφραγίδα του και να τα διοχετεύει στην αγορα. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Όμως όλες οι εταιρείες κρατάνε σειριακούς αριθμούς όλων τον ρολογιών και ξέρουν που έχει πουληθεί το καθένα.
Ετσί λοιπον έχεις ένα γνήσιο ρολόι με τα σωστά χαρτιά και σφραγίδες αλλά κλεμμένο και κάποια στιγμη σαν σωστός μερακλής το πας για σέρβις..θεωρείσαι κλεπταποδόχος με όλες τις συνέπειες που επιφέρει ο νόμος!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εάν έγραφε "I [size=14pt]♥[/size] G " και όχι "I [size=14pt]♥[/size] D G ", μπορεί να το έκανα και εγώ δώρο σε καμία, καδύο, κατρείς.  :headbang:

Κι όμως γίνεται! Τα στοιχεία Ι D & G είναι ΑΥΤΟΝΟΜΑ στο λουράκι, οπότε αν θες μπορείς να βγάλεις τα D & και να μείνει ΜΟΝΟ το λουράκι με το ρολόι-καρδούλα και τα γράμματα I G :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δείτε και 'φτιαχτείτε' λάτρεις της τεχνολογίας, CITIZEN Eco Drive Perpetual Calendar

Υ.Γ. Βλέποντας τα μοντέλα τους συνειδητοποιώ οτι έχουν πολύ καλούς σχεδιαστές στην CITIZEN.

!!! Εντελώς συμπτωματικά σήμερα φοράω ένα τέτοιο (το χρυσό με πλάκα mother of perls, limited edition), όντως είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΡΟΛΟΙ !!!

Συνημμένα

• Citizen-gold.jpg
    Citizen-gold.jpg
    122,9 KB · Εμφανίσεις: 22

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Duracell καλημέρα.Όπως σου είχα πει πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν να πάρω το tag aquaracer automatic,τελικά προτίμησα το omega speedmaster date που είναι σε παρόμοιο στυλ.
Πως τη βλέπεις την επίλογή μου?

Συνημμένα

• Tag-Aquaracer_automatic.jpg
    Tag-Aquaracer_automatic.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • OMEGA-Speedmaster_date.jpg
    OMEGA-Speedmaster_date.jpg
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 52

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φίλε Duracell καλημέρα.Όπως σου είχα πει πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν να πάρω το tag aquaracer automatic, τελικά προτίμησα το omega speedmaster date που είναι σε παρόμοιο στυλ.
Πως τη βλέπεις την επίλογή μου?

Παρά πολύ ΩΡΑΙΑ :) καλοφόρετο (+προσοχή στα χτυπήματα) !!!

Eγώ έχω ένα παρόμοιο, το day-date...

Συνημμένα

• OMEGA-Speedmaster_day-date.jpg
    OMEGA-Speedmaster_day-date.jpg
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι καταδυτικού τύπου, δλδ κάνει για θάλασα? Ψήνομαι να αγοράσω ένα με κάτι οικονομίες που έχω μαζέψει.

Εκείνο που έβαλες στην φωτογραφία ΔΕΝ είναι!

ΑΥΤΟ όμως είναι, με πάρα πολλές δυνατότητες (το έχω) κ προσιτή τιμή (γύρω στα 300 ε) :rockon:

Συνημμένα

• CITIZEN-Aqualand.jpg
    CITIZEN-Aqualand.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 41

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
το πρωτο κοστιζει 295 ευρω!το δευτερο 305 και το τριτο ειναι ακομα πιο φθηνο,στα 195 ευρω!αυτα τα 3 προτεινω στον jules jordan!

Συνημμένα

• AY500013W.jpg
    AY500013W.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • AY500005L.jpg
    AY500005L.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • NY004017L.jpg
    NY004017L.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 48

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλημερα κ καλη βδομαδα..

εχω μια υποχρεωση το πασχα κ θελω να παρω ενα ωρολόι της ταξεως των 1000€ (+-200).

Το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι συγκεκριμενο. Δηλ το λουρι αρεσει να ειναι δερμα και το ρολόι να ειναι ορθογωνιο. Με λιγα λογακια σπορ στυλ.

Στην ιστοσελιδα oroloi-gr δεν βρηκα κατι αναλογο κ εκτος αυτου η μονη καλη μαρκα ειναι TAG Heuer. Στην budhasflower-gr εχει το TAG Heuer Monaco 1880€. Οπως βλεπεται ξεφευγει απο budget.

Η ερωτηση μου ειναι εαν οι τιμε σε ιστοσελιδες ειναι οι ιδιες με τα καταστηματα.

ακομα μιλουσα με ενα φιλαρακι κ μου ειπε εαν πας στο καταστημα κ το ρολόι εχει πχ 1500€, μπορεις να το κατεβασεις μεχρι κ 250€ εαν τα πληρωσεις μετρητα.

ας βοηθησει κανεις γιατι δεν εχω φορεσει ποτέ ρολόι κ ειναι αγνωστο τελειως για μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom