jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
να προσέξεις μετά μην στάξει ο κώλος σου και λερώσεις το περσικό χαλί που φαντάζομαι φυσικά ότι διαθέτεις...Λεω να ακολουθησω το παραδειγμα...............
να προσέξεις μετά μην στάξει ο κώλος σου και λερώσεις το περσικό χαλί που φαντάζομαι φυσικά ότι διαθέτεις...Λεω να ακολουθησω το παραδειγμα...............
ναι ρε με τρωει να δώ καμιά ρέπλικα κάσιο...Ζιγκ.................φου, φου, φου ακομα σε τρωει!
επίσης πιστεύω ότι απαντάς χωρίς να διαβάζεις τα ποστς μου...Ζιγκ.................φου, φου, φου ακομα σε τρωει!
Ζιγκ.................φου, φου, φου ακομα σε τρωει!
ναι ρε με τρωει να δώ καμιά ρέπλικα κάσιο...
αλλά δεν ποστάρεις τίποτα... να σου πάει
μη έρθουν και στα κλέψουν...
ε δεν καταλαβαίνει το παιδί...
κάτσε να σας βάλω μια φωτό να τον δείτε να μου πείτε εσείς μήπως υπάρχει εξήγηση...
Ο Λούσεντ σε μια καλύτερη εποχή πριν βάλει κιλά...
στο αριστερό του χέρι διακρίνεται καθαρά επίχρυση ρέπλικα...
Χαχαχαχαχα θαθελες παππου!
Οσοι ειδαντις φωτοτην αφιερωση χθες και ξερουν απο ρολογια, δεν θα συμφωνουσαν μαζι σου!
φου, φου, φου το φυσας και δεν κρυωνει!
φωτό...???
εν οίδα ότι ουδέν οίδα...
στην περιίπτωση μας ... δεν είδα κάτι...
ρέπλικα?
Ώπα!!!
Χθες μας γράφατε για Patek Phillippe, αλλά στην αφιέρωση βάλατε Breitling. Υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των δύο οίκων, τόσο σε θέματα που αφορούν σχεδιασμό και μηχανισμούς, αλλά και στο θέμα της τιμής.
Μεγαλη διαφορα! Χθες ανεφερα οτι ειχα 4 προχειρα και τα υπολοιπα σε θυριδα. Καθε μηνα αλλαζω στυλ. Εβαλα μονο δυο μην τυχον και την στησει ο καθυστερημενος εξω απο κανενα χοτελι με σιτιτουριστριες και ψαχνει να δει τι ρολογια φορανε οι πελατες οταν μπαινουν στο ξενοδοχειο. Τον ζηλο του παππου τον βλεπετε απο χθες.....
Εσεις κ. Αγιε ειχατε δει περσυ αλλο ενα.
Τον αλλο μηνα λεω να κανω αφιερωση στον χοντρο ενα ΠΠ κρεμπιε και δεν κρυβονται αυτα γιατι ο μηχανισμος φαινεται απο την πισω μερια του ρολογιου. Εκει να δειτε λυσσα...........
Όντως. Στην αντιπαράθεση που είχα με την Μάρθα Βούρτση.
Εκείνη την ημέρα έκανα ματσολιά και πόσταρα και φωτό από τα δικά μου.