jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αα δεν ξέρω εγώ απο αυτά... εγώ μόνο Ωμέγα μαζεύω...Οι συλλέκτες κυνηγούν μανιωδώς τα παλιά Radiomir και ειδικότερα το Mare nostrum.
αα δεν ξέρω εγώ απο αυτά... εγώ μόνο Ωμέγα μαζεύω...Οι συλλέκτες κυνηγούν μανιωδώς τα παλιά Radiomir και ειδικότερα το Mare nostrum.
έχεις γαμήσει πόρν σταρΠαππου παντου τριγυριζω .......................... και οχι μονο στην Φυλης. Ακαποτα ρομαντικα γαμησια με τανες δεν ψαχνω ομως. Τι εγινε θα μας βαλεις καμια αλλη φωτο απο αλλο Ομεγα ροιλοι να καυλωσουμε και να σε ανακυρηξουμε συλλεκτη?
τώρα να το ξαναδιαβάσεις...???59-63 Ρολεξ σαμπμαρινερ με την κοκκινη ημερομηνια (007)
έχεις γαμήσει πόρν σταρ
ρακο-συλλέκτη???
άρα απο αυτά μόνο ένα τεμάχιο να΄χεις...
οι συλλέκτες δηλαδή...
όχι εγώ προς θεού...
κρίμα το ΠΠ... πάει χαμένοΜονο στα ονειρα μου!
θα τα τσεκάρω.. αν και δεν περισσεύουν λεφτά...Δεν νομιζω.
Το L' ASTRONOMO και το LUMINOR CHRONO είναι πολύ ξεχωριστά.
τώρα να το ξαναδιαβάσεις...???
μήπως θες να το διορθώσεις πριν ντροπιαστείς και πάλι...
λέω... μην μπεί κανας γνώστης των Ρόλεξ και σου πάρει την ροδέλα
θα τα τσεκάρω.. αν και δεν περισσεύουν λεφτά...
εκτός αν αρχίσω να πηγαίνω στην φυλής με τον Λουσεντ...
τώρα να το ξαναδιαβάσεις...???παλια 59-63 Ρολεξ σαμπμαρινερ με την κοκκινη ημερομηνια (007)
εγώ δεν είμαι αθώος το τουναντίον... αλλά κι εσύ δεν έχεις ιδεα δυστυχώς ούτε από ρολόγια, ούτε απο καλό γαμήσι...Ελα τωρα Χορχε μου, ολο στην Φυλης ψαχνεις τα ακαποτα κρεμπιε, μην μου το παιζεις αθωος......
τώρα να το ξαναδιαβάσεις...???
μήπως θες να το διορθώσεις λίγο πριν ντροπιαστείς και πάλι...
λέω... μην μπεί κανας γνώστης των Ρόλεξ και σου πάρει την ροδέλα
σου δίνω δεύτερη ευκαιρία...
κι ασε τις δικαιολογίες... έψαχνα για το συγκεκριμένο και παπαριές...
ιδέα δεν έχεις τι εννοώ... πήρες μια μούφα Πακης Πάκης και ήρθες να το παίξεις γνώστης...
εγώ δεν είμαι αθώος το τουναντίον... αλλά κι εσύ δεν έχεις ιδεα δυστυχώς ούτε από ρολόγια, ούτε απο καλό γαμήσι...
αλλά το χειρότερο... ούτε και από.... πόρν σταρ...
χτύπημα νοκ αουτεγώ δεν είμαι αθώος το τουναντίον... αλλά κι εσύ δεν έχεις ιδεα δυστυχώς ούτε από ρολόγια, ούτε απο καλό γαμήσι...
αλλά το χειρότερο... ούτε και από.... πόρν σταρ...
τι εσένα να γαμάς πορν σταρ...??
Βάλε Βάλε!
αλλα να φαίνεται και το ΠΠ
γιατί μάλλον μούφες λές... για να γυρνάς Φυλής
και συ του Κασιο είσαι...
προσέχεις...? του Κάσιο...!!!
ούτε καν του Casio...
Παππου, ασε τα ψοφια γιατι δεν θα παω πισω να ψαξω ημερομηνιες. Εσυ που τα εψαξες (γοογλαρες) θα ξερεις. Οσο για Ρολεξ εχω αρκετα και δεν ψαχνω αλλα.......
Καλα τα ΙWC αλλα αν προκειτε να πας σε παλαιοτερα ρολογια, αυτα που τωρα ξητανε εξωφρενικες τιμες ειναι τα παλια 59-63 Ρολεξ σαμπμαρινερ με την κοκκινη ημερομηνια (007)