Όντως !!! Εκεί εχει πιναριστεί το σπίτι μου ....Από λάθος, αυτό το μαγαζί στο χάρτη ειναι πιναρισμένο στην Εκάλη αντι για Ν.Κηφισιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Ρόδων 34, Νέα Κηφισιά.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
να ενωθει παρακαλωΕίναι αυτό που ήτανε στην Κηφισια απεναντι απο τον Πλατανο υπάρχει παλιο σχετικο link.
Όπως εχω ξαναφέρει
"το μασαζ μετριο προς καλό απο ελληνιδες οι τιμες τα ιδια και χειροτερα 150 οι 2 ωρες με προοπτικη να στα παρουν πιο χοντρα προσφεροντας ειδικά προγραμματα που δεν καταλήγουν ΠΟΥΘΕΝΑ ... "
για φραπε εγω πιστεύω οτι ποτε δεν μπαίζει ...
Το μαγαζι λεγεται POLETTE εχει το ιδιο όνομα με αυτό στο κέντρο που ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι στα ΔΕΝ και ΔΕΝ.
δεν μας λες και εμάς τι σου γίνετε να ξέρουμε γιατί δεν μένουμε 3 tetragcna πιο κάτω. έχει αλλάξει κάτι?
θα επισκεφτω εντος αυγουστου και θα ενημερωσω.
ειναι το ιδιο με τον πλατανο αρπαχτες κανουν για να φας πρεπει να χωσεις πολυ χρημα.
ΟΥΣΤ!
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 304
- Πόντοι
- 36
Είχα τηλεφωνήσει αρχές καλοκαιριού και μου είπαν πολύ ακριβές τιμές. Εχουν και πρόγραμμα με σάουνα νομίζω.
Προσφέρουν πραγματικό μασάζ (λένε). Τίποτα άλλο προσφέρεται όμως?
ενημέρωση...πράγματι προσφέρουν μονο μασαζ το οποίο είναι σε υψηλά στάνταρ.
το θεραπευτήριο είναι εκείνο που ήταν κηφισίας και κρήτης ...για μπριζόλα πήγαινεσ στην απέναντι ταβέρνα..
η θεραπεύτρια είναι συγγενής της polette οπότε είναι στα "δεν".
Πάντως με 500€ + βρίσκεσαι σε πισίνα με τις θεραπεύτριες να χορεύουν oriental εκτός πισίνας....και μόνο αυτό
δεν βλεπω να τρωω κρεας απο κει! μαλακες σταματηστε να χαλατε τη πιατσα!
Σ'εκείνα τα μέρη κάνουν υγιεινή διατροφή, οπότε, δεν τους απασχολεί η βρώσις χοληστερινούχων εδεσμάτων. Τουλάχιστον, μετά από συνεδρία εκεί, μπορείς να πας για αληθινή μπριζόλα στην Κιβωτό.....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
...ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ...
Γιατι δεν το σηκωνει κανεις ; Μηπως φαληρισε ;
Λες να είχαν κάτι άλλο σηκωμένο και δεν μπορούσαν να απαντήσουν...???
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K