Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 3.656
Αγαπητε ΚΥΡΙΕ Αθηναιε..Δινω 30.000με 25000 ευρω σου παραδιδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ποιητικη μου συλλογη
Αγαπητε ΚΥΡΙΕ Αθηναιε..Δινω 30.000με 25000 ευρω σου παραδιδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ποιητικη μου συλλογη
απλα ενας ερασιτεχνης ρομαντικος και ευαισθητος ποιητηςο βιτσεντζος κορναρος εισαι ? τον ερωτοκριτο πουλας ?
Και ολιγον τι φιλοβασιλικοςαπλα ενας ερασιτεχνης ρομαντικος και ευαισθητος ποιητης
Μου χαλάσατε τη μπίζνα με τ'ανήψιαγιατι οι αλλοι που θα κοπανουσαν στον δρομο χθες στις 7:30 οποιον ζελο δεν εχει παιδια μαζι του?
Αυτό σημαίνει ότι τον ξέρουν..... Όπως κ τους άλλους 2Επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Επίθεση αγνώστων δέχτηκε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έγιναν δύο προσαγωγές, οπαδικά κίνητρα εξετάζει η αστυνομία. Ρεπορτάζ NEWS247.www.sport24.gr
καβαφηςο βιτσεντζος κορναρος εισαι ? τον ερωτοκριτο πουλας ?
Ίσως ξέρουν κ αυτούς που δεν δέσανε..Αυτό σημαίνει ότι τον ξέρουν..... Όπως κ τους άλλους 2
Τυπε το επιτελικό κράτος Ελλάδα @@@.0 πάει "τρένο" αφού .βλεπω εγινε μαζικο κλασιμο στο νημα του κυριακου, και εγινε επιδρομη εδω.
θα αραξω να πιω ενα γκαφε συνεχιστε
Όλους τους ξέρουν...Ίσως ξέρουν κ αυτούς που δεν δέσανε..
Λογικά όχι αν είναι κουτάβι...αμα εισαι οπαδος με σκυλι σε βαρανε?
αμα εισαι οπαδος με σκυλι σε βαρανε?
What about whataboutismwhataboutism
Mπορει να σε κατηγορησουν για ρατσισμο αν τους αποκλεισειςΤο πιο απλο πες....δεν μπορεις να μας εχεις γαμησει σε 1εκ σποτακια NO TO RACISM και να ανεχεσαι στους κολπους σου μια ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ομαδα με ΝΑΖΙΣΤΕΣ οπαδους οι οποιοι επανειλλημενως δημιουργουν αιματηρα επεισοδια οπου πανε!
Και μετα να του λεει ο αλλος"Θελω να ανεβουν οι τιμες μονο και μονο για να σε δω να ταλαιπωρεισαι" ουτοπικο σεναριο,δεν εχει επαναληφθει στο παρελθονπρωτη πρωτη η μισθωτη γαμιολα , που ειναι θεμα χρόνου να αρχισει το κλαμα
-Ρε Αλεξ , (κλαψ κλαψ ) τι ειναι αυτο που μας βρηκε ; τι γινεται με τις τιμες , τι γινεται με την βενζινη , με το ρευμα , (κλαψ κλαψ) , δινω ακομα 3 χρόνια υπομονη να κάνει κατι ο Κυριακος
Ε αφου εχουν αθηναικες πινακιδες ρε επειδητα σπασανε?