barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Απο την υποθαλασσια.τι ειναι τουτο τυπε το μπιγκ μπεν ? πας με αμαξι εκει?
Απο την υποθαλασσια.τι ειναι τουτο τυπε το μπιγκ μπεν ? πας με αμαξι εκει?
εισαι σιγουρος εχεις δει εκει αυτοκινητα με πινακιδες απο αλλες χωρες?Απο την υποθαλασσια.
Που ειναι η ιστορία ρε τριπουσταειδα απειλη....
ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ
δεν εχω κεφιΠου ειναι η ιστορία ρε τριπουστα
Που ειναι η ιστορία ρε τριπουστα
Ετσι στο παραμύθι πρώτοςπαπατζης σαν τον αλλον τον δεξιο
Εχω δει αμαξια με αθηναικες πινακιδεςεισαι σιγουρος εχεις δει εκει αυτοκινητα με πινακιδες απο αλλες χωρες?
τα σπασανε?Εχω δει αμαξια με αθηναικες πινακιδες
με 25000 ευρω σου παραδιδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ποιητικη μου συλλογηNιωστε λιγο...μονο η τεχνη σωζει!!
Η Megan Fox έγραψε τα πρώτα της ποιήματα - «Το σώμα μου πονάει από τις αμαρτίες των ανδρών»
Την πρώτη συλλογή ποιημάτων ετοιμάζεται να εκδώσει η Megan Fox. Πρόκειται για μια σειρά ποιημάτων για δηλητηριώδεις άντρες. Η συλλογή ποιημάτων της Meganwww.newsit.gr
ο βιτσεντζος κορναρος εισαι ? τον ερωτοκριτο πουλας ?με 25000 ευρω σου παραδιδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ποιητικη μου συλλογη
Αγαπητε ΚΥΡΙΕ Αθηναιε..Δινω 30.000με 25000 ευρω σου παραδιδω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ποιητικη μου συλλογη
απλα ενας ερασιτεχνης ρομαντικος και ευαισθητος ποιητηςο βιτσεντζος κορναρος εισαι ? τον ερωτοκριτο πουλας ?
Και ολιγον τι φιλοβασιλικοςαπλα ενας ερασιτεχνης ρομαντικος και ευαισθητος ποιητης
Μου χαλάσατε τη μπίζνα με τ'ανήψιαγιατι οι αλλοι που θα κοπανουσαν στον δρομο χθες στις 7:30 οποιον ζελο δεν εχει παιδια μαζι του?