Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Εξαρταται ποιος σε λεει ευφυη, αυτο πρεπει να τον βαλει σε σκεψεις...:confused:
εδω σε λιγο θα κανει κινημα , "σωστε τον Αλεξ απο τους μασόνους"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος το εγραψε αυτο;
εγω , και ειπα οτι εκανα λαθος

πες μου ποιος εγραψε αυτο και ακόμα κρυβεται σαν την πουτανα

Οικισμός Τέμπη δεν υφισταται. Δήμος Τεμπών υπαρχει, ειναι εντελως διαφορετικο. Και Δήμος Γορτυνίας υφισταται στην Αρκαδια, αλλά οικισμός Γορτυνία όχι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο? Ποιος τον σκουπιδιασε δηλαδη και γιατι? Αδικο ειχε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
διαφωνω....ακομα και αν συνδεσεις ομαδα με οπαδους (καλα θα κανεις) με ευτη την λογικη τιμωρεις και τον βαζελα με σχεδον ιδια ποινη
Αυτο δεν το λες οπαδικα να υποθεσω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.034
Πόντοι
2.606
εντομεταξυ προσπαθω να στροφαρω τι παει λαθος αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα :tooth:
Οικισμός Τέμπη δεν υφισταται. Δήμος Τεμπών υπαρχει, ειναι εντελως διαφορετικο. Και Δήμος Γορτυνίας υφισταται στην Αρκαδια, αλλά οικισμός Γορτυνία όχι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο? Ποιος τον σκουπιδιασε δηλαδη και γιατι? Αδικο ειχε.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Που είστε είμαστε στην αρχή με κυβέρνηση Κούλη τι αρχή δύο μήνες αν έκλεισε και γίνεται της Πόπης .Στο τέλος της τετραετίας κοίταξε να δούμε αν υπάρχουμε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Αυτο δεν το λες οπαδικα να υποθεσω.
οπαδικα το λεω...ξερω οτι θα ερθει ξαι η σειρα μας....δεν μυξοκλαιω σε ξενα πτωματα....
ολοι εδω λενε πατηστε τον χουλιγκανισμο αλλα αμα τους πεις η βαζελα πρεπει να φαει 5 χρονια μυξοκλαινε

• Like
Αντιδράσεις: barock

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Που είστε είμαστε στην αρχή με κυβέρνηση Κούλη τι αρχή δύο μήνες αν έκλεισε και γίνεται της Πόπης .Στο τέλος της τετραετίας κοίταξε να δούμε αν υπάρχουμε.
τυπε δεν ειναι 2 μηνες ειναι 4 και χρονια...αυτο το ρδελο φτιαχνετε σε χρονια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ο Κούλης πρέπει να ειναι σε μια γωνιά και να βαράει μαλάκια με τα πρόβατα..όλα πάνε τελεια..ο κόσμος δεν ασχολείται με την ακρίβεια ..την καταστροφή του περιβάλλοντος..μίζες, σκοτωμοί από το πουθενά λόγο κρατικού κολοβαρεματος...και φυσικά το ίδιο ικανοποιημένη πρέπει να είναι η ελίτ του ελληνικού κατεστημένου..αφού το χρήμα συσσωρεύεται αβίαστα.. μετά βέβαια θα πάτε και εκκλησία στους εβραϊκούς θεούς να τα ακουμπήσετε,γιατί έτσι έχουμε μάθει.το πιο σημαντικό..σε αυτό το κράτος πρέπει να είσαι ή δημόσιος υπάλληλος ή τράγος ή ευνοημένος επιχειρηματίας
Παιζει να οργανωσε και το σκηνικο ο ιδιος ο Κουλης., πως δεν το σκεφτηκαμε ετσι τυπε μου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
σιγα μην εχει αρχιδια η παρωδια μητσοτακη να χτυπησει οπαδο του βαγγελα (συγγνωμη κυριε Βαγγελη ) η του αλαφουζου κλπ....κανα συνταξιουχο,καμμια καθαριστρια μεχρι εκει
Και τις influencers επίσης τους γαμαει ότι έχουν και δεν έχουν σε live μετάδοση στον σκαί

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Παιζει να οργανωσε και το σκηνικο ο ιδιος ο Κουλης., πως δεν το σκεφτηκαμε ετσι τυπε μου.
Είναι άτυχος γιατί μόλις παραιτησε τον έναν υπουργό επειδή πήγε διακοπές

Που να παραιτήσει τώρα τον επόμενο σε 5 λεπτά θητείας που είναι ακόμα χειρότερος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
εντομεταξυ προσπαθω να στροφαρω τι παει λαθος αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα :tooth:
ξερει μια χα΄ρα η πουτάνα που κρύβεται και δεν λεει

Μας σκοτισαν τα αρχιδια μαζι με τον άλλον τον ηλιθιο με το αβαταρ απο το σταρ τρεκ οτι δεν υπαρχει οικισμος Τεμπων
και ειστε ασχετοι και δεν ξερετε τι σας γινεται , και παμε να φυγουμε απο εδω με τους ηλιθιους τους αμορφωτους , ο Αλεξ εκανε και παραδειγματα με δημους και τ αρχιδια μου κουνιουνται
Μετα , - Ναι ο Αλεξ , παμε φίλε μου , δεν ξερουν κτλ

Και μπαινει σφήνα ενας και τους ξεβρακωνει κανονικά με λινκ κτλ , και απο τότε χάθηκαν και ο ενας και αλλος μαλάκας για 30 σελιδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
εδω σε λιγο θα κανει κινημα , "σωστε τον Αλεξ απο τους μασόνους"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω , και ειπα οτι εκανα λαθος

πες μου ποιος εγραψε αυτο και ακόμα κρυβεται σαν την πουτανα
Μπορει να εκανε λαθος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
αφου λεκανατζου ειναι ο αλεξ τι κακο ειπε ο νιπλης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom