Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να αστυνομευσει τον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου? Με ποιον τροπο? Με πολιτοφύλακες ενοπλους? Και παράνομο και αδυνατο.

Με σεκιουριταδες πχ. Σε καθε περιπτωση η ΠΑΕ διαχειριζεται το γηπεδο δικια της η ευθυνη .
Το ηξερε ο καφετζης απεναντι οτι μπορει να γινει ντου και δεν το ηξερε η ΠΑΕ;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
σιγα μην εχει αρχιδια η παρωδια μητσοτακη να χτυπησει οπαδο του βαγγελα (συγγνωμη κυριε Βαγγελη ) η του αλαφουζου κλπ....κανα συνταξιουχο,καμμια καθαριστρια μεχρι εκει
γιατι να χτυπησει οπαδο του Κυριου Βαγγελη; Τα καλυτερα παιδια ειμαστε, δεν εχουμε δωσει δικαιωματα εδω και δεκαετιες χρονια μηνες... :coffee:

Αν το καλοσκεφτεις, ο μητσοτακης δηλωνει ολυμπιακος. Αν χαρισει το καστελλοριζο στην τουρκια φορωντας φανελα του γαυρου, λες να τρωει προστιμο ο Κυριος Βαγγελης αραγε; :think:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
απο εχθες το βραδυ με παει γαμιωντας ασε οχι δουλεια μονο ολα τα παντα ολα
τοχουμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποσο μπουρδελο αυτο το 2.0 ρε θεε μου
F3F24XaXwAAyTDL.jpg

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Όχι αυτιστικέ καραγκιόζη.
Δεν εχω δίκιο σε κάτι. Και δεν καίγομαι να έχω.
Από σένα περιμένουμε να μας πεις σε ποιο σημείο του άρθρου 16, που ούτε κατάλαβες τι γράφει, αναφέρονται ποινές για αδικήματα που τελούνται εκτός μέρας αγώνα.
Αντε να σε δούμε πανηλιθιε.

Ασε, αυτον τον έβαλε στο μάτι η μασονία εδω μέσα επειδή τολμησε να συμφωνησει μαζί μου. Ηδη τα ψιλοακουσε απο τους κολαούζους και ο teaserman για τον ίδιο λόγο
Δεν ειμαστε το ιδιο τυπε, εσυ υφιστασαι ...coolying = bullying λογω ιδιοτητος μπραβοκουλη. :confused:
Εγω ευτυχως λεω ακομα και τα στραβα και τα καλα του Κουλη, εσυ πρεπει να το ξαναδεις το θεμα λιγακι...
Επιπλεον εμενα μου την εχει πεσει καθυστερημενος που θελει να του πω που ΔΕΝ ΛΕΕΙ ο κανονισμος αυτο που του εχει καπνισει ως απολυτη αληθεια και εχει μπερδεψει την ΕΠΟ ως διοργανωτρια αρχη του τσου λου.
Εγω εχω πεσει στα ευκολα, εσυ εχεις Γολγοθα....:confused::confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.758
Πόντοι
2.356
Δεν ειμαστε το ιδιο τυπε, εσυ υφιστασαι ...coolying = bullying λογω ιδιοτητος μπραβοκουλη. :confused:
Εγω ευτυχως λεω ακομα και τα στραβα και τα καλα του Κουλη, εσυ πρεπει να το ξαναδεις το θεμα λιγακι...
Επιπλεον εμενα μου την εχει πεσει καθυστερημενος που θελει να του πω που ΔΕΝ ΛΕΕΙ ο κανονισμος αυτο που του εχει καπνισει ως απολυτη αληθεια και εχει μπερδεψει την ΕΠΟ ως διοργανωτρια αρχη του τσου λου.
Εγω εχω πεσει στα ευκολα, εσυ εχεις Γολγοθα....:confused::confused:
Εσύ έχεις πέσει στα εύκολα γιατί είσαι αυτιστικός πανηλίθιος. Οπότε δε σε ζοριζουμε ιδιαίτερα. Απλά πράγματα. Που να τα πιάνει ο όποιος εγκέφαλός σου.
Ο Alex είναι ευφυής κι αυτό ανεβάζει τον πήχυ γι αυτόν.
Από σένα περιμένουμε αυτιστικέ πανηλιθιε να μας πεις σε ποιο σημείο του άρθρου 16 λέει ότι επιβάλλονται ποινές για γεγονότα άσχετα με τη μέρα του αγώνα.
Κι επειδή είσαι ο ορισμός του αυτιστικού πανηλιθιου όχι που ΔΕ ΛΕΕΙ, αλλα ΠΟΥ ΛΈΕΙ αυτό που νομίζεις ότι κατάλαβες διαβάζοντας το άρθρο.
Περιμένουμε αυτιστικέ πανηλιθιε. Κανε μας παράθεση το σημείο.
Μη μου πεις ότι γράφεις μαλακίες γιατί δεν υπάρχει τέτοιο σημείο.
Μια απλή παράθεση είναι αυτιστικέ πανηλιθιε.
Την περιμένουμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Εσύ έχεις πέσει στα εύκολα γιατί είσαι αυτιστικός πανηλίθιος. Οπότε δε σε ζοριζουμε ιδιαίτερα. Απλά πράγματα. Που να τα πιάνει ο όποιος εγκέφαλός σου.
Ο Alex είναι ευφυής κι αυτό ανεβάζει τον πήχυ γι αυτόν.
Από σένα περιμένουμε αυτιστικέ πανηλιθιε να μας πεις σε ποιο σημείο του άρθρου 16 λέει ότι επιβάλλονται ποινές για γεγονότα άσχετα με τη μέρα του αγώνα.
Κι επειδή είσαι ο ορισμός του αυτιστικού πανηλιθιου όχι που ΔΕ ΛΕΕΙ, αλλα ΠΟΥ ΛΈΕΙ αυτό που νομίζεις ότι κατάλαβες διαβάζοντας το άρθρο.
Περιμένουμε αυτιστικέ πανηλιθιε. Κανε μας παράθεση το σημείο.
Μη μου πεις ότι γράφεις μαλακίες γιατί δεν υπάρχει τέτοιο σημείο.
Μια απλή παράθεση είναι αυτιστικέ πανηλιθιε.
Την περιμένουμε
ποστ ανταξιο του δαλαι λαμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom