Για να μην ξεχνάμε για τι πράγμα μιλάμε:
- Η κατάσταση με τα ναρκωτικά στους συνδέσμους έχει ξεφύγει. Δε μιλάμε για μαύρο και κόκα, μιλάμε για χάπια ό,τι να 'ναι. Μιλάμε για συνδέσμους με άτομα που θα έπρεπε να είναι μέσα για προληπτικούς λόγους. Έχω μιλήσει με πρώην συνδεσμίτες που μου είπαν ότι τα παράτησαν επειδή είδαν ότι η βία είχε πάρει πολύ επικίνδυνο μονοπάτι.
- Όπως και στην περίπτωση του Καμπανού η δολοφονία έγινε εκτός γηπέδου και όχι μετά από από αγώνα. Δε μας φταίει η διαιτησία δηλαδή ή ότι η ομάδα μας δεν παίζει καλά ή ότι τους προκάλεσαν τα ΜΑΤ (αυτά γίνοταν παλιότερα). Μιλάμε για ντου στα τυφλά και όποιον πιάσουμε, όποιον γαμήσουμε, όποιος ζήσει όποιος πεθάνει.
- Οι ματατζήδες την πέφτουν σε αναρχικούς στις πορείες γιατί μπροστά στα χουλιγκάνια οι μπαχαλάκηδες είναι αρσακειάδες. Δεν το λέω εγώ ,το έχω ακούσει από ΜΑΤατζήδες. Σου λένε "ασε ρε εγώ εχω παιδιά ή θέλω να κάνω παιδιά με αυτούς τους μαχαιροβγάλτες θα τα βάλω;".
Και όμως υπήρχε λύση. Είχαν τις πινακίδες να τους κάνουν μπλόκο στα διόδια. Τα πρώτα δύο αυτοκίνητα να μάζευαν στην κλούβα οι υπόλοιποι θα λακίζανε για Κροατία. Πέντε - πέντε ,δέκα - δέκα τους είχαν. Έχουν ξανάρθει χουλιγκάνια από Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη ,τους παίρνουν από τα ξενοδοχεία της Ομόνοιας ,τους πάνε συνοδεία στο γήπεδο και όλα κομπλέ. Η ευθύνη είναι 100% της ΕΛΑΣ και πρέπει να πέσουν κεφάλια.
Κανένα έλεος στα δίποδα όλων των ομάδων. Ξύλο και φυλάκα 10-20 χρόνια να φοβούνται οι επόμενοι.