Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
τρου μπα κη θα σας γαμήσω και τους τρειςαυτο πως το ειπες τωρα ρε μπινε?
τρου μπα κη θα σας γαμήσω και τους τρειςαυτο πως το ειπες τωρα ρε μπινε?
θα μας κλασεις το μπουτσο αρχιδι ....ναζιδι γαμω τον χιτλερ σουτρου μπα κη θα σας γαμήσω και τους τρεις
Τι καλό έκανε η Θάτσερ για πες μας να μάθουμεΓιατί καλά δεν έκανε η Θάτσερ?
α δε παμε καλα αληθεια......
μεταξυ ούγκανων τι περιμενετε, επειδή είναι τώρα νεκρός ένας χαζός, πόσο μυαλό χρειάζεται αν αρχίσουν να βρίζονται μεταξύ τους κάποιοι και μετα παίζουν μπουνιές και μετα σιδερογροθιες και μετα μαχαιρια και μετα πιστολια και μετα οπλα και μετα χειροβομβιδες....... δηλαδή δεν θα υπάρξει νεκρός; μετά θα αποχαιρετηθουν και θα δώσουν τα χέρια παιξατε καλύτερα και χάσαμε μπράβο σας;
Αφού για να σκοτωθούν πάνε δεν πάνε για μπιλιάρδο......
εν τω μεταξύ είμαστε και φλούφληδες τύπου Τσίπρα ψευτομαγκες θα σας γαμήσουμε όλους και μόλις βγάζουν την πούτσα και τα μαχαίρια εξω τρεχάτε ποδαράκια μου,
και κλάμα τώρα.... μας σκότωσαν το καλύτερο παιδί..... αθάνατος ........ο νεκρός , του έφυγε η ψυχή αργά αργά όπως έχανε αιμα......
ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ.......
είπαμε, ΔΕΝ είναι ούτε φίλαθλοι, ούτε οπαδοί. εγκληματικές συμμαχίες είναικαι οχι μονο...βοα το νετ για καθοδο οπαδων αδελφοποιημενων με τους δικους μας,με αλλους που ειναι με την αεκ κλπ....
δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα
αν ξαναμιλησεις έτσι για τον μπαμπά μου, δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω.θα μας κλασεις το μπουτσο αρχιδι ....ναζιδι γαμω τον χιτλερ σου
α ενταξει...αν ξαναμιλησεις έτσι για τον μπαμπά μου, δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω.
τώρα θα δεις θα τα πω όλα στην μαμά μου και θα σε κανονίσει.
τυπε αμα ειναι ελληνας πρεπει δυστυχως να τελειωσει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα σημερα98 μαντρωσανε λέει.Εχει και άλλους.Φυλο και φτερό όλα τα ξενοδοχεία και airbnb στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άνοιγμα σε όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού μήπως τους κρύβουν εκεί.Αναμεσα τους μπορεί να είναι το σκουπιδι που σκότωσε το παληκαρι.
Η βενζινη ειναι ηδη στα ε ευρω στην Αθηνα.ε ρε να ήμουνα πρωθυπουργός.....
θα σας άφηνα να σφάζεστε και θα σας έβαζα την βενζίνη 2 ευρώ......
Δεν ξέρω σε ποιο ποστ του Νιπλη αναφέρεσαι αλλά δεν έχει σημασία. Την έκανα κι εγώ την περασιά μου από πέταλο, όπως οι περισσότεροι πιτσιρικάδες καποιας ηλικίας και ξέρω πέντε δέκα πράγματα. Τις κάνουν κι άλλοι αυτές τις καγκουριες και όχι μόνον οι δικοί μας.. Το θέμα για μένα είναι πως αντιμετωπίζει η αστυνομία της κάθε χώρας όλα αυτά.τα εξηγησε ο νιπλης πριν τυπε....διαβασε
μονο οι δικοι μας καγκουρες βγαινουν ταξιδια και κανουν τετοιες καγκουριες
η αστυνομια του Μαυροβουνιου εστειλε αυτο στους δικους μας μπατσους .. πινακιδες μαρκες αυτοκινητων κτλΕπίσης είναι παράλογο και υπερβολικο άμα ζητήσουμε οι μουλοι να κάνουν ΑΠΛΑ την γαμημενη δουλειά τους και να εντοπίσουν τα ιχ και βανακια με τις ξένες πινακίδες και να τα έχουν υπό παρακολούθηση; Όχι διακριτική αυτή τη φορά.
αρα τι μένει; σφαχτείτε!Η βενζινη ειναι ηδη στα ε ευρω στην Αθηνα.
Απλά σε ενημερώνω...
Να υποθέσω λάτρης της αριστεράς , του μπάχαλου , των σωματείων , κλπ ,κλπ ??Ναι γιατί ζούσες εσύ επί Θάτσερ στην Αγγλία και σου έχει λείψει...
ρουμπετης dislikes this postΞηλωμα όλοι οι σύνδεσμοι κ ανελέητο κυνηγητό. Τους πιάνεις όλους κ τους κλείνεις στην φυλακή γ σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Αποκλεισμός από Ευρώπη για 5 χρόνια ν φύγουν όλοι οι μαφιόζοι που καταστρέφουν το άθλημα μας.
Άντε ρε πουστη Κούλη,τι θατσερικος είσαι ΓΤΧΣ
μην μπερδευεις την οικονομική της πολιτική με τα οπαδικα,μπορεί να μην σου αρέσει ο φιλελευθερισμός της αλλά στα οπαδικά αντιμετώπισε ολοσωστα τη βιαΜάγκες έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; γιατί συγνώμη κιόλας γράφετε μαλακιες. Παναθηναικοι δολοφόνοι κάλεσαν τα αδέρφια του Κροάτες δολοφόνους 150 άτομα. Πέρασαν όλη τη χώρα ανενόχλητοι και η αστυνομία απούσα. Πήγαν κοθοδηγουμενοι από παναθηναικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μέσα από τα στενά στη νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα σε κατηκοιμενη περιοχή. Μέσα σε μαγαζιά που θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς απλά για βόλτα είτε μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Και μαχαιρωναν κόσμο στα τυφλά. Οι τύποι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ . Χούλιγκαν της αεκ δεν υπήρχαν μαζεμένοι στη περιοχή. Μόνο μεμονωμένοι φίλαθλοι και οπαδοί της αεκ. Όσο για τη Θάτσερ ξεχνάτε ότι στο θάνατο της πανυγυριζαν όλοι στην Βρετανία.