Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.252
Πόντοι
12.756
α δε παμε καλα αληθεια......
μεταξυ ούγκανων τι περιμενετε, επειδή είναι τώρα νεκρός ένας χαζός, πόσο μυαλό χρειάζεται αν αρχίσουν να βρίζονται μεταξύ τους κάποιοι και μετα παίζουν μπουνιές και μετα σιδερογροθιες και μετα μαχαιρια και μετα πιστολια και μετα οπλα και μετα χειροβομβιδες....... δηλαδή δεν θα υπάρξει νεκρός; μετά θα αποχαιρετηθουν και θα δώσουν τα χέρια παιξατε καλύτερα και χάσαμε μπράβο σας;
Αφού για να σκοτωθούν πάνε δεν πάνε για μπιλιάρδο......
εν τω μεταξύ είμαστε και φλούφληδες τύπου Τσίπρα ψευτομαγκες θα σας γαμήσουμε όλους και μόλις βγάζουν την πούτσα και τα μαχαίρια εξω τρεχάτε ποδαράκια μου,
και κλάμα τώρα.... μας σκότωσαν το καλύτερο παιδί..... αθάνατος ........ο νεκρός :headbang:, του έφυγε η ψυχή αργά αργά όπως έχανε αιμα......

ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ.......

μαλάκα μου έχεις δίκιο

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.264
Πόντοι
3.446
και οχι μονο...βοα το νετ για καθοδο οπαδων αδελφοποιημενων με τους δικους μας,με αλλους που ειναι με την αεκ κλπ....
δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα
είπαμε, ΔΕΝ είναι ούτε φίλαθλοι, ούτε οπαδοί. εγκληματικές συμμαχίες είναι

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
θα μας κλασεις το μπουτσο αρχιδι ....ναζιδι γαμω τον χιτλερ σου
αν ξαναμιλησεις έτσι για τον μπαμπά μου, δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω.
τώρα θα δεις θα τα πω όλα στην μαμά μου και θα σε κανονίσει.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
98 μαντρωσανε λέει.Εχει και άλλους.Φυλο και φτερό όλα τα ξενοδοχεία και airbnb στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άνοιγμα σε όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού μήπως τους κρύβουν εκεί.Αναμεσα τους μπορεί να είναι το σκουπιδι που σκότωσε το παληκαρι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
98 μαντρωσανε λέει.Εχει και άλλους.Φυλο και φτερό όλα τα ξενοδοχεία και airbnb στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άνοιγμα σε όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού μήπως τους κρύβουν εκεί.Αναμεσα τους μπορεί να είναι το σκουπιδι που σκότωσε το παληκαρι.
τυπε αμα ειναι ελληνας πρεπει δυστυχως να τελειωσει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα σημερα

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
Επίσης είναι παράλογο και υπερβολικο άμα ζητήσουμε οι μουλοι να κάνουν ΑΠΛΑ την γαμημενη δουλειά τους και να εντοπίσουν τα ιχ και βανακια με τις ξένες πινακίδες και να τα έχουν υπό παρακολούθηση; Όχι διακριτική αυτή τη φορά.

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
ε ρε να ήμουνα πρωθυπουργός.....
θα σας άφηνα να σφάζεστε και θα σας έβαζα την βενζίνη 2 ευρώ......
Η βενζινη ειναι ηδη στα ε ευρω στην Αθηνα.
Απλά σε ενημερώνω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
τα εξηγησε ο νιπλης πριν τυπε....διαβασε
μονο οι δικοι μας καγκουρες βγαινουν ταξιδια και κανουν τετοιες καγκουριες
Δεν ξέρω σε ποιο ποστ του Νιπλη αναφέρεσαι αλλά δεν έχει σημασία. Την έκανα κι εγώ την περασιά μου από πέταλο, όπως οι περισσότεροι πιτσιρικάδες καποιας ηλικίας και ξέρω πέντε δέκα πράγματα. Τις κάνουν κι άλλοι αυτές τις καγκουριες και όχι μόνον οι δικοί μας.. Το θέμα για μένα είναι πως αντιμετωπίζει η αστυνομία της κάθε χώρας όλα αυτά.
Είχαμε πρόσφατα εδώ προσπάθεια μέλους να μας πείσει ότι η Κολομβία είναι χειρότερη από την Ελλάδα, γιατί οι μπάτσοι εκεί δολοφονούνται στα καφέ από χρηματιζόμενους εγκληματίες, ενώ εδώ απλά δολοφονείσαι αν πας για καφέ από ανεξέλεγκτους, από τους αδιαφορους μπάτσους, χούλιγκανς. Κι αυτό ας πούμε είναι καλύτερο κοινωνικώς.

piato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
14
Like
947
Πόντοι
311
Μάγκες έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; γιατί συγνώμη κιόλας γράφετε μαλακιες. Παναθηναικοι δολοφόνοι κάλεσαν τα αδέρφια του Κροάτες δολοφόνους 150 άτομα. Πέρασαν όλη τη χώρα ανενόχλητοι και η αστυνομία απούσα. Πήγαν κοθοδηγουμενοι από παναθηναικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μέσα από τα στενά στη νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα σε κατηκοιμενη περιοχή. Μέσα σε μαγαζιά που θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς απλά για βόλτα είτε μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Και μαχαιρωναν κόσμο στα τυφλά. Οι τύποι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ . Χούλιγκαν της αεκ δεν υπήρχαν μαζεμένοι στη περιοχή. Μόνο μεμονωμένοι φίλαθλοι και οπαδοί της αεκ. Όσο για τη Θάτσερ ξεχνάτε ότι στο θάνατο της πανυγυριζαν όλοι στην Βρετανία.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
πολυ γουστάρω τέτοια νήματα, από τότε με τα τρένα έχει να γίνει τετοιος χαβαλές.
πάντως λύση υπήρχε θα μπορούσαν να βάλουν μια βόμβα σαν αυτές που έσκασαν στην 111 πτέρυγα μάχης στην γέφυρα του ριου για να μη περάσουν οι κροάτες. εν ανάγκη ένας καλός σταθμάρχης σαν τον άλλο απο το άλλο παλιό νήμα με τα τρένα θα μπορούσε να βάλει τους κροατες στο αντιθετο ρεύμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.252
Πόντοι
12.756
Επίσης είναι παράλογο και υπερβολικο άμα ζητήσουμε οι μουλοι να κάνουν ΑΠΛΑ την γαμημενη δουλειά τους και να εντοπίσουν τα ιχ και βανακια με τις ξένες πινακίδες και να τα έχουν υπό παρακολούθηση; Όχι διακριτική αυτή τη φορά.
η αστυνομια του Μαυροβουνιου εστειλε αυτο στους δικους μας μπατσους .. πινακιδες μαρκες αυτοκινητων κτλ
βγαλε εσυ ακρη με τι μαλάκες εχουμε να κάνουμε

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
316
Πόντοι
1
Ζούμε στη χώρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας...όποιος θέλει μπαίνει...όποτε θέλει...σκοτώνει όποιον θέλει και ξαναφεύγει ανενόχλητος.

psaromenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
382
Πόντοι
300
Ναι γιατί ζούσες εσύ επί Θάτσερ στην Αγγλία και σου έχει λείψει...
Να υποθέσω λάτρης της αριστεράς , του μπάχαλου , των σωματείων , κλπ ,κλπ ??

Όχι δεν ζούσα αλλά δεν μπορώ να μην θαυμάζω τον τρόπο που χειρίστηκε ορισμένα θέματα στην χώρα της και την έκανε πολιτισμένο κράτος

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
roymp
Ξηλωμα όλοι οι σύνδεσμοι κ ανελέητο κυνηγητό. Τους πιάνεις όλους κ τους κλείνεις στην φυλακή γ σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Αποκλεισμός από Ευρώπη για 5 χρόνια ν φύγουν όλοι οι μαφιόζοι που καταστρέφουν το άθλημα μας.
Άντε ρε πουστη Κούλη,τι θατσερικος είσαι ΓΤΧΣ
ρουμπετης dislikes this post

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μάγκες έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; γιατί συγνώμη κιόλας γράφετε μαλακιες. Παναθηναικοι δολοφόνοι κάλεσαν τα αδέρφια του Κροάτες δολοφόνους 150 άτομα. Πέρασαν όλη τη χώρα ανενόχλητοι και η αστυνομία απούσα. Πήγαν κοθοδηγουμενοι από παναθηναικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μέσα από τα στενά στη νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα σε κατηκοιμενη περιοχή. Μέσα σε μαγαζιά που θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς απλά για βόλτα είτε μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Και μαχαιρωναν κόσμο στα τυφλά. Οι τύποι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ . Χούλιγκαν της αεκ δεν υπήρχαν μαζεμένοι στη περιοχή. Μόνο μεμονωμένοι φίλαθλοι και οπαδοί της αεκ. Όσο για τη Θάτσερ ξεχνάτε ότι στο θάνατο της πανυγυριζαν όλοι στην Βρετανία.
μην μπερδευεις την οικονομική της πολιτική με τα οπαδικα,μπορεί να μην σου αρέσει ο φιλελευθερισμός της αλλά στα οπαδικά αντιμετώπισε ολοσωστα τη βια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom