Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
α δε παμε καλα αληθεια......
μεταξυ ούγκανων τι περιμενετε, επειδή είναι τώρα νεκρός ένας χαζός, πόσο μυαλό χρειάζεται αν αρχίσουν να βρίζονται μεταξύ τους κάποιοι και μετα παίζουν μπουνιές και μετα σιδερογροθιες και μετα μαχαιρια και μετα πιστολια και μετα οπλα και μετα χειροβομβιδες....... δηλαδή δεν θα υπάρξει νεκρός; μετά θα αποχαιρετηθουν και θα δώσουν τα χέρια παιξατε καλύτερα και χάσαμε μπράβο σας;
Αφού για να σκοτωθούν πάνε δεν πάνε για μπιλιάρδο......
εν τω μεταξύ είμαστε και φλούφληδες τύπου Τσίπρα ψευτομαγκες θα σας γαμήσουμε όλους και μόλις βγάζουν την πούτσα και τα μαχαίρια εξω τρεχάτε ποδαράκια μου,
και κλάμα τώρα.... μας σκότωσαν το καλύτερο παιδί..... αθάνατος ........ο νεκρός :headbang:, του έφυγε η ψυχή αργά αργά όπως έχανε αιμα......

ρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ.......

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
να κλείσουν οι οργανωμένοι.
να σταματήσουν να δίνονται σε προνομιακές τιμές εισιτήρια από τους προέδρους (όλους) στους οπαδούς χούλιγκανς.
εκτός ευρώπης όλες οι ομάδες για χρόνια.
και άποψή μου, στοπ και στο πρωτάθλημα για κανα δυο χρόνια.

τεςπα αυτά δε θα γίνουν ποτέ, αλλά πραγματικά βαρέθηκα τόσα χρόνια. έλεος τα ίδια και τα ίδια....
Το έκλεισες ορθά. Ούτε σε διαβούλευση δε θα έφτανε σχετικό νομοσχέδιο. :confused:

Ο Μαρινάκης θα έλεγε "εγώ τι σχέση έχω με το περιστατικό;", υπάρχουν συμβόλαια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, υπάρχουν διαφημιστικές εταιρείες, έχω επενδύσει τόσα εκατομμύρια, υπάρχουν χιλιάδες που ζουν γύρω από το ποδόσφαιρο, θα αρχίσω να απολύω, θα σας γαμήσω.

Αυτό θα παιχτεί, οπότε πιο πιθανό είναι να δω τον χοντρό της Ραφήνας σε βαθυσκάφος, παρά τα αυτονόητα που είπες. :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
μεταξυ ούγκανων τι περιμενετε, επειδή είναι τώρα νεκρός ένας χαζός, πόσο μυαλό χρειάζεται αν αρχίσουν να βρίζονται μεταξύ τους κάποιοι και μετα παίζουν μπουνιές και μετα σιδερογροθιες και μετα μαχαιρια και μετα πιστολια και μετα οπλα και μετα χειροβομβιδες....... δηλαδή δεν θα υπάρξει νεκρός; μετά θα αποχαιρετηθουν και θα δώσουν τα χέρια παιξατε καλύτερα και χάσαμε μπράβο σας;
εν τω μεταξύ είμαστε και φλούφληδες τύπου Τσίπρα ψευτομαγκες θα σας γαμήσουμε όλους και μόλις βγάζουν την πούτσα και τα μαχαίρια εξω τρεχάτε ποδαράκια μου,
και κλάμα τώρα.... μας σκότωσαν το καλύτερο παιδί..... αθάνατος ο νεκρός, του έφυγε η ψυχή αργά αργά όπως έχανε αιμα......

αυτο πως το ειπες τωρα ρε μπινε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Γιατι ρε φιλε οποιος στηριζει μια ομαδα φταιει; ή οποιος τον δολοφονει στο ονομα του αντιπαλου του;
Ειναι σαν να δινεις αφεση αμαρτιων στους δολοφονους επειδη ο Αλκης ηταν αριανος.
Το ενδεχομενο να στηριζεις ειρηνικα την ομαδα σου επειδη σου αρεσει η μπαλα, και να καταδικαζεις ολη την βια, μην εχοντας μπλεχτει ποτε πουθενα, δεν περναει απτο μυαλο σου;

Δηλαδη αν οι τουρκοι σκοτωσουν εναν ελληνα, οι γονεις του ελληνα δεν πρεπει να ξαναδουν ζωγραφιστη την ελληνικη σημαια, επειδη το θυμα πεθανε λογω της καταγωγης του; τι λογικη ειναι αυτη;!

Αν σου αρεσει η μπαλα και βλεπεις Ελληνικό ποδόσφαιρο καλυτερα να παρεις ενα ψαλιδι και να το καρφωσεις στα μάτια σου
Δεν σου αρεσει η μπαλα τυπε μου , σου αρεσει να λες εγω ειμαι με αυτους και θα σας γαμησουμε
Σου αρεσει να γραφεις σε αθλητικά νηματα και να λες για πανό για ντου για ξυλικια , για "θυμαστε τοτε που σας γαμησαμε "

Η ελληνικη μπαλα ειναι σαν να παιζουν 2 ταινιες στην τηλεοραση , στο ενα κανάλι να παιζει τον Ταξιτζη με τον Ντε Νιρο και το αλλο το Κλασσικη περιπτωση βλαβης με τον Τσακωνα και να επιλεγεις το δευτερο

Η σαβουρα σου αρεσει καημένε που την καλυπτεις με το οπαδικό και φίλαθλο περιτυλιγμα..

Αν σου άρεσε η μπαλα θα εβλεπες πανω απο 5 ματς κάθε Κυριακη οπως καθεσαι και βλεπεις το ενα επεισόδιο πίσω απο το άλλο απο το καθε τι που παιζει το νετφλιξ και το καθε νετφλιξ που σου αρεσει.. και μαντεψε .. και τα 5 ματς θα ηταν εξωτερικου , καμια αγγλια , καμιά Ιταλία , καμιά ισπανια
Αλλα γιατι να τα δεις αυτα ;; με ποιον θα εχεις να τσακωθεις και να υποστηρίξεις για φασεις , καρτες , αποβολες κτλ οταν ολοι οι αλλοι ειναι μαλάκες σαν και του λογου σου και βλεπουν Βαζελο Αεκ Γαυρο Παοκ κτλ ;;

Πως θα λες "εμεις τότε σας ριξαμε 3 , ρουφα τα μπαλακια " , πως θα λες "θα τα πουμε σε 2 κυριακες μουνάκια " , "τι ειναι αυτο το παλτο που πηρατε ;; "

ΥΓ παραδειγμα πηρα εσενα , οχι οτι δεν εισαι μεσα σε αυτους που περιγραφω πιο πανω , απλα δεν θα μου ζαλισεις τ αρχιδια μετά επειδη τα ξεπερνας ευκολα :tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
και κλάμα τώρα.... μας σκότωσαν το καλύτερο παιδί..... αθάνατος ........ο νεκρός :headbang:, του έφυγε η ψυχή αργά αργά όπως έχανε αιμα......

μαλάκα μου έχεις δίκιο

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.506
Πόντοι
3.446
και οχι μονο...βοα το νετ για καθοδο οπαδων αδελφοποιημενων με τους δικους μας,με αλλους που ειναι με την αεκ κλπ....
δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα
είπαμε, ΔΕΝ είναι ούτε φίλαθλοι, ούτε οπαδοί. εγκληματικές συμμαχίες είναι

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
θα μας κλασεις το μπουτσο αρχιδι ....ναζιδι γαμω τον χιτλερ σου
αν ξαναμιλησεις έτσι για τον μπαμπά μου, δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω.
τώρα θα δεις θα τα πω όλα στην μαμά μου και θα σε κανονίσει.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
98 μαντρωσανε λέει.Εχει και άλλους.Φυλο και φτερό όλα τα ξενοδοχεία και airbnb στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άνοιγμα σε όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού μήπως τους κρύβουν εκεί.Αναμεσα τους μπορεί να είναι το σκουπιδι που σκότωσε το παληκαρι.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
98 μαντρωσανε λέει.Εχει και άλλους.Φυλο και φτερό όλα τα ξενοδοχεία και airbnb στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άνοιγμα σε όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού μήπως τους κρύβουν εκεί.Αναμεσα τους μπορεί να είναι το σκουπιδι που σκότωσε το παληκαρι.
τυπε αμα ειναι ελληνας πρεπει δυστυχως να τελειωσει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα σημερα

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
Επίσης είναι παράλογο και υπερβολικο άμα ζητήσουμε οι μουλοι να κάνουν ΑΠΛΑ την γαμημενη δουλειά τους και να εντοπίσουν τα ιχ και βανακια με τις ξένες πινακίδες και να τα έχουν υπό παρακολούθηση; Όχι διακριτική αυτή τη φορά.

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.187
Πόντοι
1.056
ε ρε να ήμουνα πρωθυπουργός.....
θα σας άφηνα να σφάζεστε και θα σας έβαζα την βενζίνη 2 ευρώ......
Η βενζινη ειναι ηδη στα ε ευρω στην Αθηνα.
Απλά σε ενημερώνω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.997
Πόντοι
2.356
τα εξηγησε ο νιπλης πριν τυπε....διαβασε
μονο οι δικοι μας καγκουρες βγαινουν ταξιδια και κανουν τετοιες καγκουριες
Δεν ξέρω σε ποιο ποστ του Νιπλη αναφέρεσαι αλλά δεν έχει σημασία. Την έκανα κι εγώ την περασιά μου από πέταλο, όπως οι περισσότεροι πιτσιρικάδες καποιας ηλικίας και ξέρω πέντε δέκα πράγματα. Τις κάνουν κι άλλοι αυτές τις καγκουριες και όχι μόνον οι δικοί μας.. Το θέμα για μένα είναι πως αντιμετωπίζει η αστυνομία της κάθε χώρας όλα αυτά.
Είχαμε πρόσφατα εδώ προσπάθεια μέλους να μας πείσει ότι η Κολομβία είναι χειρότερη από την Ελλάδα, γιατί οι μπάτσοι εκεί δολοφονούνται στα καφέ από χρηματιζόμενους εγκληματίες, ενώ εδώ απλά δολοφονείσαι αν πας για καφέ από ανεξέλεγκτους, από τους αδιαφορους μπάτσους, χούλιγκανς. Κι αυτό ας πούμε είναι καλύτερο κοινωνικώς.

piato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
14
Like
949
Πόντοι
311
Μάγκες έχετε καταλάβει τι έχει γίνει; γιατί συγνώμη κιόλας γράφετε μαλακιες. Παναθηναικοι δολοφόνοι κάλεσαν τα αδέρφια του Κροάτες δολοφόνους 150 άτομα. Πέρασαν όλη τη χώρα ανενόχλητοι και η αστυνομία απούσα. Πήγαν κοθοδηγουμενοι από παναθηναικους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μέσα από τα στενά στη νέα Φιλαδέλφεια. Μέσα σε κατηκοιμενη περιοχή. Μέσα σε μαγαζιά που θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε από εμάς απλά για βόλτα είτε μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Και μαχαιρωναν κόσμο στα τυφλά. Οι τύποι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ . Χούλιγκαν της αεκ δεν υπήρχαν μαζεμένοι στη περιοχή. Μόνο μεμονωμένοι φίλαθλοι και οπαδοί της αεκ. Όσο για τη Θάτσερ ξεχνάτε ότι στο θάνατο της πανυγυριζαν όλοι στην Βρετανία.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
πολυ γουστάρω τέτοια νήματα, από τότε με τα τρένα έχει να γίνει τετοιος χαβαλές.
πάντως λύση υπήρχε θα μπορούσαν να βάλουν μια βόμβα σαν αυτές που έσκασαν στην 111 πτέρυγα μάχης στην γέφυρα του ριου για να μη περάσουν οι κροάτες. εν ανάγκη ένας καλός σταθμάρχης σαν τον άλλο απο το άλλο παλιό νήμα με τα τρένα θα μπορούσε να βάλει τους κροατες στο αντιθετο ρεύμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Επίσης είναι παράλογο και υπερβολικο άμα ζητήσουμε οι μουλοι να κάνουν ΑΠΛΑ την γαμημενη δουλειά τους και να εντοπίσουν τα ιχ και βανακια με τις ξένες πινακίδες και να τα έχουν υπό παρακολούθηση; Όχι διακριτική αυτή τη φορά.
η αστυνομια του Μαυροβουνιου εστειλε αυτο στους δικους μας μπατσους .. πινακιδες μαρκες αυτοκινητων κτλ
βγαλε εσυ ακρη με τι μαλάκες εχουμε να κάνουμε

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
1
Ζούμε στη χώρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας...όποιος θέλει μπαίνει...όποτε θέλει...σκοτώνει όποιον θέλει και ξαναφεύγει ανενόχλητος.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom