Νέα

RIP -Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ από επίθεση Κροατών στην ΟΠΑΠ Arena

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
φιλε μου εγω μπορω να σου δειξω ανθρωπο που αν τον δεις στον δρομο θα σε πιασουν τα γελια ..αυτος ομως εχει φαει 3 ανθρωπους με μαχαιρι ..οποτε αυτοι οι 150 ηρθαν για να κανουν την αλητεια τους να δολοφονησουν ανθρωπους
Ξέρω τι γίνεται πολύ καλά.. Ραντεβου δεν υπήρχε όμως. Στη ζούλα ήρθαν κ χτύπησαν οικογένειες.. Κανένα ραντεβού δεν υπηρξε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
καλα παει... :coffee:

ολοι ειναι υποψιασμενοι τωρα χαθηκε ο αιφνιδιασμος οποιος απο αυτους κυκλοφορησει στην αθηνα σημερα θα παει ακλαφτος στο παιχνιδι θα μπουν κι αλλοι παικτες σημερα
εκτιμηση μου οτι δεν θα γινει απολυτως τιποτα οι μπατσοι θα ειναι παντου και αλλοι πολλοι... και το ξερουν

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
Ξέρω τι γίνεται πολύ καλά.. Ραντεβου δεν υπήρχε όμως. Στη ζούλα ήρθαν κ χτύπησαν οικογένειες.. Κανένα ραντεβού δεν υπηρξε
ζουλα δεν το λες ολοι ηξεραν οτι ερχονται χουλιγκανς μονο τον ευαγγελατο και την τατιαννα δεν εβγαλαν να το πουν

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356

Οι αρχές του Μαυροβουνίου έστειλαν σήμα στην ΕΛ.ΑΣ από το πρωί της Δευτέρας για την αυτοκινητοπομπή των Κροατών χούλιγκανς - Σε αυτό περιγράφεται με λεπτομέρειες ο αριθμός τους, οι μάρκες των οχημάτων που επέβαιναν καθώς και οι αριθμοί κυκλοφορίας τους.​

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, οι αρχές του Μαυροβουνίου στις 09:22 το πρωί της Δευτέρας έστειλαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ δισέλιδο έγγραφο μέσω του οποίου ενημέρωναν ότι πέρασαν τα σύνορα και είχαν προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα γίνεται λόγος για «risky fans»

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
ζουλα δεν το λες ολοι ηξεραν οτι ερχονται χουλιγκανς μονο τον ευαγγελατο και την τατιαννα δεν εβγαλαν να το πουν
ΡΑΝΤΕΒΟΎ δεν υπηρξε.. Οικογένειες με μικρά παιδιά κ απλό φίλαθλο κόσμο που έπιναν τον καφέ τους χτύπησαν.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Που απέκλεισε τις ομαδες μαζί με την ουεφα
Δεν τις απέκλεισε μαζί με την uefa... Η Θάτσερ δεν έκανε τίποτα απόλυτος... Ίσα ίσα είχε αποφασίσει για το ακριβώς αντίθετο. Απλα η uefa I ήρθε μετά και είπε 5 χρονάκια εκτός και η Θάτσερ έκατσε κλαρίνο, κατάλαβες? Να θυμηθώ όταν γυρίσω από Αγγλία να σου φέρω μια κούπα με τη φάτσα της που γράφει the bitch is dead...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ολοι ειναι υποψιασμενοι τωρα χαθηκε ο αιφνιδιασμος οποιος απο αυτους κυκλοφορησει στην αθηνα σημερα θα παει ακλαφτος στο παιχνιδι θα μπουν κι αλλοι παικτες σημερα
ειναι κατακαλοκαιρο, με φουλ τουριστες, καποιους ισως τσιμπησουν, αλλοι ομως θα περασουν κυριοι.
Σερβους και Γαλλους εγω περιμενω σιγουρα. Τωρα οι υπολοιποι ισως απλα να προσθετονται στην λιστα για ντορο.
Παντως μεχρι την παρασκευη ολοι θα ειναι στην τσιτα, ειδικα στη λεωφορο αυριο δεν ξερω πως θα εξελιχθει η φαση...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Δεν υπαρχουν μπατσοι εξω στο δρόμο τυποι ....
Αν τους σταμάταγαν θα ηταν η εκπληξη ενω δεν υπαρχει κανενας μπατσος εξω ,
το οτι ηρθαν παρκαραν πηρα το τρενο και εφτασαν μεχρι το γηπεδο με ροπαλα στα χέρια ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Αυτό

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
ειναι κατακαλοκαιρο, με φουλ τουριστες, καποιους ισως τσιμπησουν, αλλοι ομως θα περασουν κυριοι.
Σερβους και Γαλλους εγω περιμενω σιγουρα. Τωρα οι υπολοιποι ισως απλα να προσθετονται στην λιστα για ντορο.
Παντως μεχρι την παρασκευη ολοι θα ειναι στην τσιτα, ειδικα στη λεωφορο αυριο δεν ξερω πως θα εξελιχθει η φαση...
δεν ειπα οτι δεν θα ερθουν απλα θα κρατανε απο ενα χαρτη και θα το παιζουν τουριστες ουτε λογος για μαγκιες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
ΡΑΝΤΕΒΟΎ δεν υπηρξε.. Οικογένειες με μικρά παιδιά κ απλό φίλαθλο κόσμο που έπιναν τον καφέ τους χτύπησαν.
αν ειναι ετσι οπως το λες τοτε υπαρχει στην μεση κακουργημα

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Δεν τις απέκλεισε μαζί με την uefa... Η Θάτσερ δεν έκανε τίποτα απόλυτος... Ίσα ίσα είχε αποφασίσει για το ακριβώς αντίθετο. Απλα η uefa I ήρθε μετά και είπε 5 χρονάκια εκτός και η Θάτσερ έκατσε κλαρίνο, κατάλαβες? Να θυμηθώ όταν γυρίσω από Αγγλία να σου φέρω μια κούπα με τη φάτσα της που γράφει the bitch is dead...
Ναι αλλά έμειναν για 10 χρόνια εκτός...
Εdit.. Η δεύτερη γυναίκα μου είναι Αγγλίδα. Και οι δύο γιοι μου είναι εκει

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
η λεωφόρος έχει παιδιά του κατηχητικού :priest::priest:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
σε πολιτη χωρας σεγκεν με ποια λογικη απαγορευεις την εισοδο;αν εχει εγκυρο διαβατηριο περναει αμεσως
οταν ελεγχεις την ταυτοτητα του και ειναι καθαρος περναει ...οταν δεν την ελεγχεις τι γινεται???

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.264
Πόντοι
3.446
σε πολιτη χωρας σεγκεν με ποια λογικη απαγορευεις την εισοδο;αν εχει εγκυρο διαβατηριο περναει αμεσως
όταν ΞΕΡΕΙΣ γιατί σε ΕΧΟΥΝ ειδοποιήσει όπως αποδείχτηκε, τους σπας τα νεύρα.... κάνε ελενχο σε κάθε διόδια κράτα τα μουνοπανα εκεί και βγάλε τους μέχρι και τα σώβρακα, σε 100 χιλιόμετρα πάλι.... και πάλι.... και πάλι.... μην λέμε μαλακιες, ΑΝ θέλαν θα το έκαναν, αλλά είναι ΆΧΡΗΣΤΟΙ. εκεί που πρέπει κότες και αντρακια ντυμένα ρομποκοπ μονο σε κάτι συνταξιούχους, μαθητές κ εργαζόμενους...

• Like
Αντιδράσεις: piato

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Που το βλέπεις το περιεργο
Και η αεκ εχει ΝΑΖΙ , το γκέτο κλαμπ που ειχαν σπάσει στο ξυλο το βουλευτή της αριστεράς
Στρατούλη οταν έπαιζε η ΑΕΚ με μια αλλη ομάδα στο ΟΑΚΑ νομίζω
Τυπε ποιος σου είπε πως ήταν γκετέοι;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
η λεωφόρος έχει παιδιά του κατηχητικού :priest::priest:
ολοι αυτοι ασχετος ομαδος ειναι για μεσα ..αν θελει η αστυνομια τους φορτωνει πολυ ευκολα τον μισο ποινικο κωδικα...αληθεια η πολιτεια και τα αφεντικα αυτων τον αληταραδων τους θελουν μεσα??

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
αν ειναι ετσι οπως το λες τοτε υπαρχει στην μεση κακουργημα
Μα σε όλα τα βίντεο παιδιά ουρλιάζουν και απλά ο κόσμος εκεί είναι Αεκτζηδες.. Εδώ χτύπησαν 13αχρονα παιδάκια. Εκεί αν πας τα βράδια είναι φουλ με οικογένειες σαν παιδική χαρά ειναι

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
εκτιμηση μου οτι δεν θα γινει απολυτως τιποτα οι μπατσοι θα ειναι παντου και αλλοι πολλοι... και το ξερουν
Αφου ειμαστε ξρφραγο αμπελι μπορπυμε καλλιστα να γινουμε τοπος συναντησης για ραντεβου θαματου οπαδων. Κανουμε και δικη μας χουλογκανο ΟΥΕΦΑ με κληρωσεις και τα παντα και φυσικα ζωντανες μεταδοσεις απο το ξυλο. Οι αντιπαλες ομαδες θα μεραφερονται με αστυνομικη συνοδεια στα μαραμαρενια αλωνια...
Οι επιβιωσαντες νικητες τσαμπα διακοπες σρα καμενα της Ροδου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Τι αετός είσαι συ .....κατέβαιναν κόμβοι τύποι με σβάστικες τατού ,μαχαίρια και ρόπαλα στα αυτοκίνητα,βίντεο λάιβ ερχόμαστε να σας γαμησουμε,σίγουρα είχαν ποινικό μητρώο μεγέθους αρλεκιν ....αλλά σεγκεν....τα θέλετε και τα γράφετε ρε?....έχουμε φάει απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε διπλανό νόμο χωρίς λόγο ρε μαλακές....μαζευτε λίγο τα μυαλά σας ....όλο μαλακίες γράφετε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom