You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρία Αντωνίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 373K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
fortune
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτη αν τη δεις χωρις make up θα τρομαξεις.
Την έχεις δει εσύ ;
είναι να γελάει κανείς που λεει κι ο ΣυρίγοςΑυτη αν τη δεις χωρις make up θα τρομαξεις.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.129
- Πόντοι
- 6.635
δεν εχω απαντησει ποτε μεχρι τωρα σε γυναικα μεσα σε αυτο το sait αφου πολυ απλα κατα τη γνωμη μου δεν εχουν θεση εδω μεσα γυναικες ...αυτο ομως ειναι αλλο θεμα!αλλα αν δεν το πω θα σκασω...δεν μπορει η καθε μια τυχαρπαστη ελλεινιδα να αποκαλει αυτο το εργαλειο "γκομενιτσα"τι λε ρε? εδω το εχουμε λυσει σε 300 σελιδες το θεμα της σιλικονης της
εχουμε φωτο αποδειξεις κ ηρθες εσυ να μας την πεις??? εσυ σε λιγο θα μας πεις κ οτι τα ματια ειναι φυσικα γαλαζια
δεν στην λεω πισω διοτι εγω μονο με τον γκατο εχω αψιμαχιες τετοιες... οχι με τον καθενα.. μαθαμε τωρα...
εσυ να την πεις στη λουκ που ειναι νεa στο χωρο των συλλογων να σκληραγωγηθει *P
υγ: προς γκατο.. ειδες? με προκαλουν.. δεν ειμαι εγω κακια ετσι απο μονη μου
επειδη μενω κοντα με την κοπελα (χαλανδρι) και την βλεπω συχνα, δεν μπορω να ακουω τετοια! η κοπελα περπαταει και δακρυζουν και τα πεζοδρομια!ειναι οπως ακριβως την βλεπετε στο βιντεο απο το youtube που εβαλε ο PIATSAS!
δεν περιγραφω αλλο...
+100000επειδη μενω κοντα με την κοπελα (χαλανδρι) και την βλεπω συχνα, δεν μπορω να ακουω τετοια! η κοπελα περπαταει και δακρυζουν και τα πεζοδρομια!ειναι οπως ακριβως την βλεπετε στο βιντεο απο το youtube που εβαλε ο PIATSAS!
δεν περιγραφω αλλο...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αρρωστειαδεν περιγραφω αλλο...
Συνημμένα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
...η κοπελα περπαταει και δακρυζουν και τα πεζοδρομια!
Συνημμένα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
απαιτω να αναγνωριστουν ομως οι φιλοτιμες προσπαθειες που κανω!!!Είσαι η πιο καλή , η πιο γλυκειά και η πιο ακομπλεξάριστη εδώ μέσα!Η Λουκριτία δεν μπορεί να σε φτάσει με τίποτα!
Πάρε κι ένα δωράκι...
οσο γ την γκομενιτσα ναι οκ...καλη ειναι...αλλα πολυ φεικ...εννοειται οτι υπηρχε καλο αρχικο υλικο αλλα ηθελα να δω αν ηταν αγνωστη ,ακατεργαστη κ με την κυτταριτιδα που εχει τωρα ποσοι θα την κοιτουσατε...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Συνημμένα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
θα βαλετε κ αλλες φωτος της σιλικονουχας γκομενιτσας ή οχι? (για να μην ξεχνιομαστε...!!!)
Πάντα με τον καλό το λόγο, ε;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε σκαω ρε!!!!!!!!!!!!!ειμαι ελλεινιδα κ θα κανω οτι θελω!!!!!!!!!!!!!!!!αααααααα!!!!!!!!!!!!!παψε τυχαρπαστη ελλεηνιδα!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αντε ας δωσω κ γω σιλικονη στον λαο!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
η κοπελα περπαταει και δακρυζουν και τα πεζοδρομια!
τα πεζοδρόμια δακρύζουν με την ίδια ή με τις φωτογραφίες;