Νέα

Ρία Αντωνίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 373K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κάνει βίζιτες η Ρία?

• Μπαα..

Ψήφοι: 89 13,0%
  • Χάση βρέξη

Ψήφοι: 42 6,1%
  • Σε επιλεγμένο target group μόνο

Ψήφοι: 555 80,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    686

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
τώρα πια όμως κώλο και βυζί βλέπεις παντού...και σαφώς καλύτερα πρόσωπα από της δεσποινίδος, ειδικά έτσι όπως το πέρασε από κρεοπωλείο...

καλά ρε δεν σου είπαμε και να την γαμίσεις, αμα σου κάτσει!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
ονομάζεται καβαλημένο καλάμι χωρίς λόγο.
να σε πληροφορήσω πως σαν κι αυτή κυκλοφορούνε έξω χιλιάδες, απλά χρειάζεται να κάνεις καμιά βόλτα και όχι να παρακολουθείς μόνο τηλεόραση.

σιγά τα ωά η γυναίκα. υπερτιμημένη οπως και τόσες άλλες.
αυτά τα βλέπαμε στα 16 μας και καυλώναμε ...
τώρα πια όμως κώλο και βυζί βλέπεις παντού...και σαφώς καλύτερα πρόσωπα από της δεσποινίδος, ειδικά έτσι όπως το πέρασε από κρεοπωλείο...
αφου με αυτα καυλωνατε στα 16 σας...τοτε αφηστε εμας να καυλωνουμε και στα 31 μας ;)
και αφου ειναι χιλιαδες εξω στους δρομους οι κοπελες σαν και αυτη...τοτε μας περιμενουν πολλες καυλες! :tooth:
ααα και αν σου καθοταν αυτο το εργαλειο φιλε μου, μην το γαμησεις...κανε το πασα σε εμενα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η «καυτή» Ρία Αντωνίου προκάλεσε έκπληξη, αλλά και αντιδράσεις με τη γυμνή φωτογράφησή της με φόντο την Ακρόπολη

Κάποιοι θεώρησαν ότι βεβηλώνει ιερά και όσια, ενώ άλλοι απλώς το βρήκαν διασκεδαστικό και επωφελήθηκαν στο έπακρο! Οπως και να 'χει, η sexy Ρία Αντωνίου κατόρθωσε να προκαλέσει ξανά.
Με ποιο τρόπο αυτή τη φορά; Πόζαρε γυμνή μπροστά στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης προκαλώντας εκατοντάδες περαστικούς που άρχισαν να αντιδρούν βίαια!
Εκπληκτοι όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου είδαν την καυτή ξανθιά να φωτογραφίζεται με φόντο την Ακρόπολη.
Το concept στήθηκε από γνωστό μηνιαίο ανδρικό περιοδικό και ήθελε το χυμώδες μοντέλο, όπως το γέννησε η μητέρα του, να επιδεικνύει τη νεοελληνική ομορφιά και τσαχπινιά του.
Παρασκευή 4.00 το απόγευμα και η Ρία γυμνή υπακούει στις σκηνοθετικές οδηγίες του φωτογράφου. Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες λήψεις. Γύρω της έχουν μαζευτεί περίοικοι, αλλά και περαστικοί που έκπληκτοι παρακολουθούν το θέαμα. Κάποιοι αντέδρασαν έντονα. Θεώρησαν «ασέβεια» το γεγονός και προσπάθησαν να σταματήσουν τη φωτογράφηση εξαπολύοντας ύβρεις στο συνεργείο και το γνωστό μοντέλο.
Κάποιοι άλλοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ και σχόλια του τύπου «μη μας το χαλάτε τώρα», «Ρία, είσαι θεά» και παρεμφερή. Πάνω που η διένεξη άρχισε να παίρνει άσχημη τροπή, επενέβη ο σύντροφος της Ρίας Ηλίας Πανταζόπουλος, αλλά και ομάδα security που είχε προβλεφθεί από την παραγωγή για προστασία της. Προφανώς και περίμεναν αντιδράσεις οι άνθρωποι του περιοδικού. Αμετανόητη από το περιστατικό, η Ρία Αντωνίου δηλώνει στην «Espresso»: «Τον τελευταίο μήνα με “κυνηγάνε” φασαρίες. Ηταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να τα “βγάλω όλα” και ίσως η τελευταία. Ηταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και το ευχαριστήθηκα.

]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
να σε πληροφορήσω πως σαν κι αυτή κυκλοφορούνε έξω χιλιάδες, απλά χρειάζεται να κάνεις καμιά βόλτα και όχι να παρακολουθείς μόνο τηλεόραση.
Παιχταρά, άμα γινόταν αυτό που λες θα με δείχναν οι ειδήσεις να τον παίζω στο δρόμο

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εγω γέλαγα χτες που είπε αυτή πως η Αλεξανδράτου την χρειαζόταν την πλαστική,και η Αλεξανδράτου είπε πως την προσθετικη την εκανε για την ταινία και όχι από ασχήμια όπως η άλλη και την είπε και ροφό  :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από την πλάκα η Αντωνίου έχει κάνει πλαστικές,δείτε πως ήταν όταν βγήκε μις Πελοπόννησος

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.playboy.gr/community/rssimages/384.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.playboy.gr/community/mediaalbum.php?id=168[/URL]

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τι επαθα οσο διαβαζα το θρεντ,θυμηθηκα οτι τον δευτερο αντρα της πεθερας μου τον λενε αντωνιου και αν δεν με απατα η μνημη μου κι αυτος καπου μεταξυ βριλλησια χαλανδρι στεγαζετε,ρε λετε... ουτε τζοκερ ναχα παιξει,αγιε βασιλη τωρα ξερεις τι θελω για τα χριστουγεννα να μου φερεις...

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ΟΛΑ 10 - 27/10  :grin: :rockon:

clipboard01fe.jpg

riaantwniou.jpg

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/298827609/ria.antwniou.avi[/code[/URL]]

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
εισαι μάστορας, σε χρόνο ντε τε το ανέβασες...

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η επόμενη που θα πιάσουνε με coca...εδω είμαστε!!!<<αν δεν την προλάβει η Τζούλια>>  :rockon: :rockon:

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
riaantwniouola2710.jpg

riaantwniouolathumbs.jpg

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/299063365/ria.antwniou.ola.27.10.avi[/code[/URL]]

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αυτο εχει φαση.. βαραει παλαμακια ο λακαμας και εχει μπερδευτει το καλωδιο του μικροφωνου και της σηκωνει το μινακι.! :o  :bigdick:  χαχααααααα !  :grin: :grin: :grin:  :2funny:

riaantwniou1new.gif

clipboard03au.jpg

clipboard2.jpg

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/299073223/ria.antwniou2.ola.27.10.avi[/code[/URL]]

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καταραμένος να είναι ο Θέμος με αυτά που κάνει....κολάστηκα βραδιάτικα με τη ξεκωλιάρα....πάω να προσευχηθώ :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: για να φύγουν όλες οι πονηρές σκέψεις...κακό κορίτσι Ρία..... :s&m_3:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Bλέπω στο περίπτερο χτες το Playboy με τη Ρία εξώφυλο και λέω να το αγοράσω, δεν αγοράζω τέτοιες χαζομάρες συνήθως αλλά λόγω Ρίας που της έχω αδυναμία είπα να κάνω μια εξαίρεση.

Λέω λοιπόν στον περιπτερά "Δώσε μου τη Ρία!" "Ποια είναι αυτή;" με ρωτάει ο άνθρωπος. "Αυτή που είναι εξώφυλλο στο Playboy" του λέω. "Α!" μου λέει "πόσο κάνει;" "Το περιοδικό 5,5" του λέω, "η Ρία 3 χιλιάρικα!" "Οπότε" μου λέει αυτός "δώσε μου 5,5 και τσάμπα την παίρνεις!!"

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Bλέπω στο περίπτερο χτες το Playboy με τη Ρία εξώφυλο και λέω να το αγοράσω, δεν αγοράζω τέτοιες χαζομάρες συνήθως αλλά λόγω Ρίας που της έχω αδυναμία είπα να κάνω μια εξαίρεση.

Λέω λοιπόν στον περιπτερά "Δώσε μου τη Ρία!" "Ποια είναι αυτή;" με ρωτάει ο άνθρωπος. "Αυτή που είναι εξώφυλλο στο Playboy" του λέω. "Α!" μου λέει "πόσο κάνει;" "Το περιοδικό 5,5" του λέω, "η Ρία 3 χιλιάρικα!" "Οπότε" μου λέει αυτός "δώσε μου 5,5 και τσάμπα την παίρνεις!!"
Μάπα φωτογράφιση...

Συνημμένα

• ria_antoniou001.jpg
    ria_antoniou001.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 56
  • ria_antoniou002.jpg
    ria_antoniou002.jpg
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 53
  • ria_antoniou003.jpg
    ria_antoniou003.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • ria_antoniou004.jpg