easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Τα Perfect Bodies έχουν και κυτταρίτιδα?
Γιατί μας τα ζαλίζουν με την γρίπη των χοίρων και δεν κάνουν κάτι για αυτή την πανδημία που θερίζει στην χώρα μας?
ενταξει,αφου σε χαλαει αστη για μαςΤα Perfect Bodies έχουν και κυτταρίτιδα?
πως με προσβαλεις ετσι ρε ανθρωπε.που ειδες να εχω κυταριτιδα;Τα Perfect Bodies έχουν και κυτταρίτιδα?
Γιατί μας τα ζαλίζουν με την γρίπη των χοίρων και δεν κάνουν κάτι για αυτή την πανδημία που θερίζει στην χώρα μας?
κατ αρχην αυτο δεν ειναι γκομενιτσα! ειναι μούναρος οσα δεν φτανει η αλεπου...κ εγω ετσι που το ειδα διερωτηθηκα μη σου πω....
μου παιρνει τη δουλεια αυτη η κοπελα *P
θα βαλετε κ αλλες φωτος της σιλικονουχας γκομενιτσας ή οχι? (για να μην ξεχνιομαστε...!!!)
κατ αρχην αυτο δεν ειναι γκομενιτσα! ειναι μούναρος οσα δεν φτανει η αλεπου...
κατα δευτερο λογο το στηθος δεν ειναι σιλικονη ...ετσι για να μην λεμε ανακρίβειες
κατ αρχην αυτο δεν ειναι γκομενιτσα! ειναι μούναρος οσα δεν φτανει η αλεπου...
κατα δευτερο λογο το στηθος δεν ειναι σιλικονη ...ετσι για να μην λεμε ανακρίβειες
Μόνη της πήρε πρωτοβουλία?Ούτε καν σεβάστηκε την εμπειρία σου στον χώρο!κ εγω ετσι που το ειδα διερωτηθηκα μη σου πω....
μου παιρνει τη δουλεια αυτη η κοπελα *P
Πολύ εύκολα όμως στην βγάζουν την κακία!δεν στην λεω πισω διοτι εγω μονο με τον γκατο εχω αψιμαχιες τετοιες... οχι με τον καθενα.. μαθαμε τωρα...
εσυ να την πεις στη λουκ που ειναι νεa στο χωρο των συλλογων να σκληραγωγηθει *P
υγ: προς γκατο.. ειδες? με προκαλουν.. δεν ειμαι εγω κακια ετσι απο μονη μου
Ρε μακάρι να πετυχαιναν σε όλες τόσο καλά οι πλαστικές κι ας γινόμασταν η barbieland.
Πάντως ενα θέμα με την κυτταρίτιδα το ΄χει,αλλα χαλάλι...
Είσαι η πιο καλή , η πιο γλυκειά και η πιο ακομπλεξάριστη εδώ μέσα!Η Λουκριτία δεν μπορεί να σε φτάσει με τίποτα!γκατο γκατο τετοιος εισαι?? θες να ξαναπερασω απ το τοπικ των αθλητριων?? ε??? *P