argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.682
- Πόντοι
- 9.297
Και ετοιμαζομουν να ρωτήσω πόσο πήγε ο λαγαριασμος!Χρόνια πολλά τύποι, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εχθές πήγα σε κυριλέ ρεστοράν με δύο πανέμορφα ρωσιδια αρχικά μας πρόσφεραν ένα ποτήρι σαμπάνια ροζέ royal μετά ακολούθησε μια καρότο σούπα βελουτε με πορτοκάλι και συνεχίσαμε με ραβιολι χειροποίητο με γέμιση αστακού με κρεμώδη σως, σαλάτα χριστουγεννιάτικη με ρόδια και άλλες διαφορές μαλακιουλες,ξεπλυναμε το στόμα μας με μια σορμπε βατόμουρου και συνεχίσαμε με μοσχάρι όσο μπουκο συνοδευόμενο με ριζότο μιλανέζα, για τέλος φάγαμε προφιτερόλ με κρέμα κάστανο σε ζεστή σοκολάτα γκαναζ και νιφάδες 24 καρατίων,στο πιάνο έπαιζε και τραγουδούσε ένας τύπος στυλ Μαραβέγια δεν έδωσα και πολύ σημασία και προσπάθησα να μην πιω πολύ για να περιποιθω μετά της δύο κορασίδες, η μόνη μαλακια ότι έπρεπε να βγαίνω κάθε τόσο έξω για να κάνω δύο ρουφηξιες από το πούρο μου,πριν λίγο ξύπνησα τύποι να περνάτε καλά!!
Χρόνια πολλά και καλά γούστα και σε εσένα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα αυτοκτονήσουν και οι νοσοκόμες μαζί....Ωραία λόγια, Τώρα που είναι γιορτινές μέρες να πηγαίνεις στα νοσοκομεία να παρηγορείς τους αρρώστους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και "πάπιες "επίσης θα αυτοκτονήσουν...