argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.687
- Πόντοι
- 9.297
Αν κάνετε τρίο μπορεί και να σε συμπαθήσει...κρύο...καιρός για τρίο!εμενα με καλεσε μια που γαμαω, αλλα δεν θα παω...δεν με συμπαθει ο αντρας της...
Αν κάνετε τρίο μπορεί και να σε συμπαθήσει...κρύο...καιρός για τρίο!εμενα με καλεσε μια που γαμαω, αλλα δεν θα παω...δεν με συμπαθει ο αντρας της...
Είχα σίγουρο ότι εσύ θα έβλεπες το "Paddington" με την Νικόλ Κίντμαν.Εγώ βλέπω τώρα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στο κανάλι της Βουλής,τον "Σκρουτζ" με το γνωστό χριστουγεννιάτικο θέμα.
Έχω αφίσα την Νικόλ Κίντμαν....Είχα σίγουρο ότι εσύ θα έβλεπες το "Paddington" με την Νικόλ Κίντμαν.
Τώρα νομίζω ότι θα έβλεπες πιο ευχάριστα την παράσταση στο κανάλι της Βουλής...τώρα έχει κλασική μουσική με Λεωνίδα Καβάκο στο βιολί....προλαβαίνεις!Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και η ΕΡΤ1 έβαλε εκπομπή με αυτή την τελειωμένη αδερφή που βγαίνει μαζί με τη Ζαμπετογλου και κάνουν προπαγάνδα
Το έβαλα κιόλας,το γυρνάω στην κουλτούραΤώρα νομίζω ότι θα έβλεπες πιο ευχάριστα την παράσταση στο κανάλι της Βουλής...τώρα έχει κλασική μουσική με Λεωνίδα Καβάκο στο βιολί....προλαβαίνεις!
Έτσι ρε...άσε το αδελφατο...εμείς κουλτούρα και διανόηση....αύριο στην εκκλησία...και όταν μπορέσουμε θα περάσουμε να μοιραστούμε σταγόνες αγάπης με τα κορίτσια μας!Το έβαλα κιόλας,το γυρνάω στην κουλτούρα
Στα υπόψιν αλλά ήθελα κάτι πιο χριστουγεννιάτικο....Έβλεπα μέχρι τώρα "Asterix & Obelix: Mission Cleopatra" με
Monica Bellucci...
Μου εκλεψες την υπογραφη.Ωραιο νημα.
Gamieste
Ε όχι. Τι την πέρασες; Για κανένα ξέκωλο;Εγώ θα το γιορτάσω με την πρώτη τσόντα της Κατερίνας Κουβουτσακη που δεν την είχα δει. Είδα πρώτα αυτή που την παρτουζωσαν δύο και προκτικως και το παρεξήγησα το κορίτσι ότι πήγε σε τόσο σκληρη τσόντα στην πρεμιέρα της
Τι την πέρασες; Για κανένα ξέκωλο;
Είναι κάτι τύποι μουντρούχοι και μονόχνωτοι τύπε, μη δίνεις σημασία.εμενα με καλεσε μια που γαμαω, αλλα δεν θα παω...δεν με συμπαθει ο αντρας της...
Αν κάνετε τρίο μπορεί και να σε συμπαθήσει...κρύο...καιρός για τρίο!
Τερμα κομπλεξικος ο τυπος σε λεω....Είναι κάτι τύποι μουντρούχοι και μονόχνωτοι τύπε, μη δίνεις σημασία.