Νέα

Ρεβεγιόν στο Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 540
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.299
Πόντοι
3.846
Το θέμα είναι πως εμείς μπορούμε να διεβρυνουμε τον κύκλο μας και να γνωρίσουμε γυναίκες, όταν δουλεύεις απτό σπίτι, και έχεις ελάχιστους φίλους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προτιμώ χίλιες φορές την μοναξιά παρά το να μένω με οικογένειες, σόγια κλπ
Φίλε μου, πολλές φορές ζηλεύουμε την ευτυχία των άλλων ,θέλουμε αυτά που θέλουν. Λέμε "να αυτοί θα πάνε ρεβεγιόν ζευγάρια, αυτός πήγε με τη γκόμενά του Βιέννη, ο άλλος είναι Κούβα και κάνει παρτούζες". Μη νομίζεις ότι και αυτοί δεν έχουν προβλήματα και κυρίως μη νομίζεις ότι δε θα γυρίσει το φύλλο και για σένα. Του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να σε ζηλεύουν αυτοί. Βέβαια αν κάθεσαι μόνο και περιμένεις δε θα γίνει αυτό ποτέ. Ψάξε στα social media, βάση δεδομένων, πέτα μια ευχή σε μια ελεύθερη που γουστάρεις, τώρα είναι καλή ευκαιρία κανείς δεν παρεξηγεί.
Εγώ έκανα τη μεγάλη στροφή στη ζωή μου στα 40 και με υπομονή ένα χρόνο μου βγήκε τελικά. Όλοι με είχαν για τελειωμένο και έλεγαν ότι το έχασα και τώρα μου ζητάνε να τους βρω δουλειές. Για αυτό σου λέω. Τόλμησε. Κάνε μια λίστα με γκόμενες και πέτα ευχές. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Τι κερασιά; Γκόμενες θέλεις ή δέντρο;
Στην κερασιά μένω (ένα χωριό έξω από θεσνικη..)

Αλλά έχει διπλή σημασία..( κερασμένα από σένα χαχαχαχ)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.456
Πόντοι
6.236
Στην κερασιά μένω (ένα χωριό έξω από θεσνικη..)

Αλλά έχει διπλή σημασία..( κερασμένα από σένα χαχαχαχ)
Βέβαια κερασμένα! Έναν Αρίσταρχο έχουμε!

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.745
Πόντοι
1.056
Τσάμπα?
Με αυτές σε βλέπω να την περνάς… :tooth:

99AE4D15-7737-41E8-886E-2BEB5A2B20FC.jpeg

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.683
Πόντοι
9.297
Φίλε γουστάρω να χωνω σου εύχομαι το καλύτερο (πολλές φορεσ καλυτερα να εισαι μόνος σου .Και εγώ δεν έχω σχέση .Δεν πειραζει .Είμαι 44 χρόνων.Αστυνομικος .Ότι σου είπε ο πορνιλιμπεραλ είσαι μικρός και μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση .Να είναι καλά ο πορνιλιμπεραλ ).Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και στο φιλο μου σαπ ζερο .
Mα κανένας δεν πληροί τα κριτήρια γκομενοπαγιδας περισσότερο από εσένα...υποθέτω ότι συναδελφισσες σου δεν είναι διαθέσιμες είτε επειδή ψάχνουν για υψηλόβαθμους είτε επειδή απλώς κατέληξαν με άλλους υψηλά ιστάμενους.
Δεν υπάρχουν πιο εμφανίσιμες ένστολες από τις αστυνομικινες ...είναι και άνω του 1,70μ ιδίως οι μικρότερες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.683
Πόντοι
9.297
Παίζει τώρα ρομαντική κωμωδία ( νομίζω 4 γάμοι κ δύο κηδείες) στον αντένα..Χίου Γκραντ στα νιάτα του ( Μέγας πουτανιαρης - πιάστηκε σε πάρκο να του κάνει στοματικό σεξ μια πόρνη της πιάτσας..εκατομμυριούχος άνθρωπος έτρεχε στις πιάτσες..τι να πει κανείς..)
Βαρέθηκε τις κρυοκωλες τις σώου μπηζ....μα έπεσε και σε μαύρη άσχημη...καμμία σχέση με τις επίσημες γκόμενες του...με κορυφαία την Λιζ Χαρλε'υ'!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.133
Πόντοι
3.556
Χρόνια πολλά τύποι, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εχθές πήγα σε κυριλέ ρεστοράν με δύο πανέμορφα ρωσιδια αρχικά μας πρόσφεραν ένα ποτήρι σαμπάνια ροζέ royal μετά ακολούθησε μια καρότο σούπα βελουτε με πορτοκάλι και συνεχίσαμε με ραβιολι χειροποίητο με γέμιση αστακού με κρεμώδη σως, σαλάτα χριστουγεννιάτικη με ρόδια και άλλες διαφορές μαλακιουλες,ξεπλυναμε το στόμα μας με μια σορμπε βατόμουρου και συνεχίσαμε με μοσχάρι όσο μπουκο συνοδευόμενο με ριζότο μιλανέζα, για τέλος φάγαμε προφιτερόλ με κρέμα κάστανο σε ζεστή σοκολάτα γκαναζ και νιφάδες 24 καρατίων,στο πιάνο έπαιζε και τραγουδούσε ένας τύπος στυλ Μαραβέγια δεν έδωσα και πολύ σημασία και προσπάθησα να μην πιω πολύ για να περιποιθω μετά της δύο κορασίδες, η μόνη μαλακια ότι έπρεπε να βγαίνω κάθε τόσο έξω για να κάνω δύο ρουφηξιες από το πούρο μου,πριν λίγο ξύπνησα τύποι να περνάτε καλά!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.456
Πόντοι
6.236
Χρόνια πολλά τύποι, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εχθές πήγα σε κυριλέ ρεστοράν με δύο πανέμορφα ρωσιδια αρχικά μας πρόσφεραν ένα ποτήρι σαμπάνια ροζέ royal μετά ακολούθησε μια καρότο σούπα βελουτε με πορτοκάλι και συνεχίσαμε με ραβιολι χειροποίητο με γέμιση αστακού με κρεμώδη σως, σαλάτα χριστουγεννιάτικη με ρόδια και άλλες διαφορές μαλακιουλες,ξεπλυναμε το στόμα μας με μια σορμπε βατόμουρου και συνεχίσαμε με μοσχάρι όσο μπουκο συνοδευόμενο με ριζότο μιλανέζα, για τέλος φάγαμε προφιτερόλ με κρέμα κάστανο σε ζεστή σοκολάτα γκαναζ και νιφάδες 24 καρατίων,στο πιάνο έπαιζε και τραγουδούσε ένας τύπος στυλ Μαραβέγια δεν έδωσα και πολύ σημασία και προσπάθησα να μην πιω πολύ για να περιποιθω μετά της δύο κορασίδες, η μόνη μαλακια ότι έπρεπε να βγαίνω κάθε τόσο έξω για να κάνω δύο ρουφηξιες από το πούρο μου,πριν λίγο ξύπνησα τύποι να περνάτε καλά!!
Έβλεπες επανάληψη Μάστερ Σεφ πριν κοιμηθείς και επηρεάστηκες ε;

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
81
Like
1.662
Πόντοι
2.480
Ένα ναυάγιο που δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσε το.. νοιώσε τη φουλ παρακμή να σε αγκαλιάζει, πάρτο απόφαση ότι τα όνειρα σου σε εγκατέλειψαν ανεπιστρεπτί.. κοίτα το μαύρο μέλλον που έρχεται κι άσε τα κύτταρα σου να αισθανθούν την απόγνωση.. μην προσπαθείς να αποφύγεις τον πόνο, αστον να σε διδάξει.. υπομονή.. έχει συμβεί ( σχεδόν) σε όλους και λέγεται ζωη- πραγματικότητα..
Ωραία λόγια, Τώρα που είναι γιορτινές μέρες να πηγαίνεις στα νοσοκομεία να παρηγορείς τους αρρώστους.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.299
Πόντοι
3.846
μπαλίτσα παίχτηκε; Τα μενού τα στέλνουμε στους Τσαουσοβαϊμάκηδες

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.597
Πόντοι
206
Φίλε μου, πολλές φορές ζηλεύουμε την ευτυχία των άλλων ,θέλουμε αυτά που θέλουν. Λέμε "να αυτοί θα πάνε ρεβεγιόν ζευγάρια, αυτός πήγε με τη γκόμενά του Βιέννη, ο άλλος είναι Κούβα και κάνει παρτούζες". Μη νομίζεις ότι και αυτοί δεν έχουν προβλήματα και κυρίως μη νομίζεις ότι δε θα γυρίσει το φύλλο και για σένα. Του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να σε ζηλεύουν αυτοί. Βέβαια αν κάθεσαι μόνο και περιμένεις δε θα γίνει αυτό ποτέ. Ψάξε στα social media, βάση δεδομένων, πέτα μια ευχή σε μια ελεύθερη που γουστάρεις, τώρα είναι καλή ευκαιρία κανείς δεν παρεξηγεί.
Εγώ έκανα τη μεγάλη στροφή στη ζωή μου στα 40 και με υπομονή ένα χρόνο μου βγήκε τελικά. Όλοι με είχαν για τελειωμένο και έλεγαν ότι το έχασα και τώρα μου ζητάνε να τους βρω δουλειές. Για αυτό σου λέω. Τόλμησε. Κάνε μια λίστα με γκόμενες και πέτα ευχές. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
Nubic είσαι σχολείο. Να είσαι καλά όπως όλοι μας.
Αλλού για αλλού πήγε το νήμα και μετατράπηκε σαν ένα άλλο νήμα που προανέφερα.
Ο μόνος τελικά που ξεκινάει νήματα με προοπτική χιλιάδων σελίδων, είναι ο The Saint*

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Stories

Νέο!