Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Κερασιά?Πού μένεις να σου στείλω 2, να σου φύγει ο καημός;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τζάμπα θέλωΜε €1Κ το περνάς όποτε θες…
Κερασιά?Πού μένεις να σου στείλω 2, να σου φύγει ο καημός;
Τζάμπα θέλωΜε €1Κ το περνάς όποτε θες…
Τι κερασιά; Γκόμενες θέλεις ή δέντρο;Κερασιά?
Φίλε μου, πολλές φορές ζηλεύουμε την ευτυχία των άλλων ,θέλουμε αυτά που θέλουν. Λέμε "να αυτοί θα πάνε ρεβεγιόν ζευγάρια, αυτός πήγε με τη γκόμενά του Βιέννη, ο άλλος είναι Κούβα και κάνει παρτούζες". Μη νομίζεις ότι και αυτοί δεν έχουν προβλήματα και κυρίως μη νομίζεις ότι δε θα γυρίσει το φύλλο και για σένα. Του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να σε ζηλεύουν αυτοί. Βέβαια αν κάθεσαι μόνο και περιμένεις δε θα γίνει αυτό ποτέ. Ψάξε στα social media, βάση δεδομένων, πέτα μια ευχή σε μια ελεύθερη που γουστάρεις, τώρα είναι καλή ευκαιρία κανείς δεν παρεξηγεί.Το θέμα είναι πως εμείς μπορούμε να διεβρυνουμε τον κύκλο μας και να γνωρίσουμε γυναίκες, όταν δουλεύεις απτό σπίτι, και έχεις ελάχιστους φίλους;
Προτιμώ χίλιες φορές την μοναξιά παρά το να μένω με οικογένειες, σόγια κλπ
Στην κερασιά μένω (ένα χωριό έξω από θεσνικη..)Τι κερασιά; Γκόμενες θέλεις ή δέντρο;
Βέβαια κερασμένα! Έναν Αρίσταρχο έχουμε!Στην κερασιά μένω (ένα χωριό έξω από θεσνικη..)
Αλλά έχει διπλή σημασία..( κερασμένα από σένα χαχαχαχ)
Έχει ακόμα έναν...εγώ είμαι Αρίσταρχος με @ εκείνος με α.. αλλά είναι εξαφανισμένος..Βέβαια κερασμένα! Έναν Αρίσταρχο έχουμε!
Άρα δεν τον έχουμε.Έχει ακόμα έναν...εγώ είμαι Αρίσταρχος με @ εκείνος με α.. αλλά είναι εξαφανισμένος..
Που χάθηκε άραγε?Άρα δεν τον έχουμε.
Θα παντρεύτηκε...Που χάθηκε άραγε?
Τσάμπα?Τζάμπα θέλω
Ζωή σε μας!Θα παντρεύτηκε...
Απτο ολότελα καλες κι οι παναγιωτενεςΤσάμπα?
Με αυτές σε βλέπω να την περνάς…
Mα κανένας δεν πληροί τα κριτήρια γκομενοπαγιδας περισσότερο από εσένα...υποθέτω ότι συναδελφισσες σου δεν είναι διαθέσιμες είτε επειδή ψάχνουν για υψηλόβαθμους είτε επειδή απλώς κατέληξαν με άλλους υψηλά ιστάμενους.Φίλε γουστάρω να χωνω σου εύχομαι το καλύτερο (πολλές φορεσ καλυτερα να εισαι μόνος σου .Και εγώ δεν έχω σχέση .Δεν πειραζει .Είμαι 44 χρόνων.Αστυνομικος .Ότι σου είπε ο πορνιλιμπεραλ είσαι μικρός και μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση .Να είναι καλά ο πορνιλιμπεραλ ).Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά του φόρουμ και στο φιλο μου σαπ ζερο .
Βαρέθηκε τις κρυοκωλες τις σώου μπηζ....μα έπεσε και σε μαύρη άσχημη...καμμία σχέση με τις επίσημες γκόμενες του...με κορυφαία την Λιζ Χαρλε'υ'!Παίζει τώρα ρομαντική κωμωδία ( νομίζω 4 γάμοι κ δύο κηδείες) στον αντένα..Χίου Γκραντ στα νιάτα του ( Μέγας πουτανιαρης - πιάστηκε σε πάρκο να του κάνει στοματικό σεξ μια πόρνη της πιάτσας..εκατομμυριούχος άνθρωπος έτρεχε στις πιάτσες..τι να πει κανείς..)
Έβλεπες επανάληψη Μάστερ Σεφ πριν κοιμηθείς και επηρεάστηκες ε;Χρόνια πολλά τύποι, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ εχθές πήγα σε κυριλέ ρεστοράν με δύο πανέμορφα ρωσιδια αρχικά μας πρόσφεραν ένα ποτήρι σαμπάνια ροζέ royal μετά ακολούθησε μια καρότο σούπα βελουτε με πορτοκάλι και συνεχίσαμε με ραβιολι χειροποίητο με γέμιση αστακού με κρεμώδη σως, σαλάτα χριστουγεννιάτικη με ρόδια και άλλες διαφορές μαλακιουλες,ξεπλυναμε το στόμα μας με μια σορμπε βατόμουρου και συνεχίσαμε με μοσχάρι όσο μπουκο συνοδευόμενο με ριζότο μιλανέζα, για τέλος φάγαμε προφιτερόλ με κρέμα κάστανο σε ζεστή σοκολάτα γκαναζ και νιφάδες 24 καρατίων,στο πιάνο έπαιζε και τραγουδούσε ένας τύπος στυλ Μαραβέγια δεν έδωσα και πολύ σημασία και προσπάθησα να μην πιω πολύ για να περιποιθω μετά της δύο κορασίδες, η μόνη μαλακια ότι έπρεπε να βγαίνω κάθε τόσο έξω για να κάνω δύο ρουφηξιες από το πούρο μου,πριν λίγο ξύπνησα τύποι να περνάτε καλά!!
Όσοι με ξέρουν ξέρουν τύπε!!Έβλεπες επανάληψη Μάστερ Σεφ πριν κοιμηθείς και επηρεάστηκες ε;
Ωραία λόγια, Τώρα που είναι γιορτινές μέρες να πηγαίνεις στα νοσοκομεία να παρηγορείς τους αρρώστους.Ένα ναυάγιο που δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσε το.. νοιώσε τη φουλ παρακμή να σε αγκαλιάζει, πάρτο απόφαση ότι τα όνειρα σου σε εγκατέλειψαν ανεπιστρεπτί.. κοίτα το μαύρο μέλλον που έρχεται κι άσε τα κύτταρα σου να αισθανθούν την απόγνωση.. μην προσπαθείς να αποφύγεις τον πόνο, αστον να σε διδάξει.. υπομονή.. έχει συμβεί ( σχεδόν) σε όλους και λέγεται ζωη- πραγματικότητα..
Nubic είσαι σχολείο. Να είσαι καλά όπως όλοι μας.Φίλε μου, πολλές φορές ζηλεύουμε την ευτυχία των άλλων ,θέλουμε αυτά που θέλουν. Λέμε "να αυτοί θα πάνε ρεβεγιόν ζευγάρια, αυτός πήγε με τη γκόμενά του Βιέννη, ο άλλος είναι Κούβα και κάνει παρτούζες". Μη νομίζεις ότι και αυτοί δεν έχουν προβλήματα και κυρίως μη νομίζεις ότι δε θα γυρίσει το φύλλο και για σένα. Του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να σε ζηλεύουν αυτοί. Βέβαια αν κάθεσαι μόνο και περιμένεις δε θα γίνει αυτό ποτέ. Ψάξε στα social media, βάση δεδομένων, πέτα μια ευχή σε μια ελεύθερη που γουστάρεις, τώρα είναι καλή ευκαιρία κανείς δεν παρεξηγεί.
Εγώ έκανα τη μεγάλη στροφή στη ζωή μου στα 40 και με υπομονή ένα χρόνο μου βγήκε τελικά. Όλοι με είχαν για τελειωμένο και έλεγαν ότι το έχασα και τώρα μου ζητάνε να τους βρω δουλειές. Για αυτό σου λέω. Τόλμησε. Κάνε μια λίστα με γκόμενες και πέτα ευχές. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
Θα πάω να μοιρασω λίγο αισιοδοξίαΩραία λόγια, Τώρα που είναι γιορτινές μέρες να πηγαίνεις στα νοσοκομεία να παρηγορείς τους αρρώστους.