Νέα

Ρεπορτάζ STAR για φοιτήτριες - βιζιτούδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τα πιστεύω όλα, αλλά είναι κοινό μυστικό πως κάποιες φοιτήτριες πήραν πτυχίο με το ...δερμάτινο σπαθί κάποιων καθηγητών τους! Πάντως με τη φάση που περιγράφει ο Καϊάφας (αν είναι αληθινή....) η κοπέλα πρέπει να πέρασε όχι μόνο το μάθημα, αλλά και το μεταπτυχιακό της μαζί  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δεν τα πιστεύω όλα, αλλά είναι κοινό μυστικό πως κάποιες φοιτήτριες πήραν πτυχίο με το ...δερμάτινο σπαθί κάποιων καθηγητών τους! Πάντως με τη φάση που περιγράφει ο Καϊάφας (αν είναι αληθινή....) η κοπέλα πρέπει να πέρασε όχι μόνο το μάθημα, αλλά και το μεταπτυχιακό της μαζί  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Mαγος εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν είναι μόνο φοιτήτριες που πήραν το πτυχίο δια της μεθόδου των ανοικτών σκελών.. πολλοί συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων του φοιτητικού χώρου ευνοήθηκαν σε μαθήματα, μεταπτυχιακά κλπ. εκβιάζοντας καθηγητές ή πουλώντας την ψήφο σε πρυτανικές εκλογές.. αυτό και αν είναι πουτανιά...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
463
Πόντοι
36
δεν είναι μόνο φοιτήτριες που πήραν το πτυχίο δια της μεθόδου των ανοικτών σκελών.. πολλοί συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων του φοιτητικού χώρου ευνοήθηκαν σε μαθήματα, μεταπτυχιακά κλπ. εκβιάζοντας καθηγητές ή πουλώντας την ψήφο σε πρυτανικές εκλογές.. αυτό και αν είναι πουτανιά...
+1

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
ποιος ξερει για φοιτητριες βιζιτες!?!?!?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

+2

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποιος ξερει για φοιτητριες βιζιτες!?!?!?

παντως οχι ο λιατσος και ο λιαγκας...αυτοι μονο στους χατζηνικολαου-μαλελη ισως επαιρναν τσιμπουκακια...ή σε φοιτητες που τον δινανε και τον παιρνανε...ιδιως για τον λιαγκα..αυτην την λουμπινα..

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παντως μερικες οπως γνωστη μου που αποφοιτησε απο Πανεπιστημιο Του Αν.Αιγαιου και με καλο βαθμο το καμαρωνουν κιολας οτι αυτο που αλλες καταφεραν με μηνες διαβασμα αυτες το καταφεραν με 45 λεπτακια σε ξενοδοχειο και μια καραμελα για την αναπνοη οταν "καταπιαν" τις γνωσεις!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
LEFTY2 ξερω κ εγω τετοιες πουτάνες..ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΩΛΙΑ'!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
... και περιμένετε να δείτε σοβαρό ρεπορτάζ στο Star;;;
Εδώ ο κόσμος χάνεται, και το μουνί χτενίζεται είναι
αυτά που δείχνει!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παντως μερικες οπως γνωστη μου που αποφοιτησε απο Πανεπιστημιο Του Αν.Αιγαιου και με καλο βαθμο το καμαρωνουν κιολας οτι αυτο που αλλες καταφεραν με μηνες διαβασμα αυτες το καταφεραν με 45 λεπτακια σε ξενοδοχειο και μια καραμελα για την αναπνοη οταν "καταπιαν" τις γνωσεις!!!
Γιατι οταν "καταπινουν" τη γνωση το παιρνουν και με αριστα!!!!!!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

E... απ' αυτές βγήκε και η σχετική έκφραση "τα παίρνει τα γράμματα" !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ειχα βγει με μια τις προαλλες και οπως πειναμε κατι ποτα μου λεει το εξης, με 150 ευρω με γαμας αν θελεις!Δεν εχασα ευκαιρια!!!
Και ολα αυτα χωρις καποτες, 2 φορες και τα καταπιε κιολας!!!

Γι' αυτό και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι ΓΕΜΑΤΑ τα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Α. ΣΥΓΓΡΟΣ...

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!! ΟΧΙ ΑΚΑΠΟΤΑ !!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
LEFTY2 ξερω κ εγω τετοιες πουτάνες..ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΩΛΙΑ'!
Προσωπικα ξερω τρεις για τις οποιες ειμαι σιγουρος οτι δεν το λενε ετσι απλα αλλα ειναι και αληθεια.Για καποιες αλλες δεν ξερω μπορει απλως να το λενε για να το παιξουν προχωρημενες.Το θεμα ειναι οτι αν αρχισεις να διεκδικεις ετσι τους στοχους στην ζωη καλομαθαινεις και δυσκολα αλλαζεις .Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι οσες σπουδασαν ετσι προσπαθουν με τον ιδιο ακριβως τροπο-προσοντα και να βρουν δουλεια.Ειδα γνωστη πιτσιρικα τις προαλλες να πηγαινει για συνεντευξη σε δουλεια και το μονο που ελειπε ηταν η ταμπελα "προσλαβετε με να μαματε τσαμπα" .Φιλος εχει στο γραφειο κοπελα λογιστρια που δεν γνωριζει την διαφορα μεταξυ word και excel και ολη μερα κολοβαρα.Δεν την αλλαζει με τιποτα ομως γιατι ειναι καλη στις υπερωριες και στις ανακουφισεις αλλα και γιατι οπως λεει ο ιδιος αλλιως αποδιδεις οταν βλεπεις ολη μερα απεναντι σου ενα σεξυ κυλοτακι το οποιο μαλιστα εξαφανιζεται κιολας το καλοκαιρι!!! 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Το star θα επανελθει προσεχως στο θεμα.

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά, αν κάποιος ξέρει για φοιτήτριες βιζιτούδες, ας μου πει κι εμένα σε pm παρακαλώ πολύ.
Το ψάχνω τόσο καιρό αλλά πάπαλα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
πολλές παντως την πίπα την κάνουν για πλάκα...για κρεββάτι όχι τόσο ευκολα ΑΛΛΑ πίπα ΧΑΛΑΡΑ ακόμα και σε εργαστηριακό καθηγητή..

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Προσωπικα ξερω τρεις για τις οποιες ειμαι σιγουρος οτι δεν το λενε ετσι απλα αλλα ειναι και αληθεια.Για καποιες αλλες δεν ξερω μπορει απλως να το λενε για να το παιξουν προχωρημενες.Το θεμα ειναι οτι αν αρχισεις να διεκδικεις ετσι τους στοχους στην ζωη καλομαθαινεις και δυσκολα αλλαζεις .Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι οσες σπουδασαν ετσι προσπαθουν με τον ιδιο ακριβως τροπο-προσοντα και να βρουν δουλεια.Ειδα γνωστη πιτσιρικα τις προαλλες να πηγαινει για συνεντευξη σε δουλεια και το μονο που ελειπε ηταν η ταμπελα "προσλαβετε με να μαματε τσαμπα" .Φιλος εχει στο γραφειο κοπελα λογιστρια που δεν γνωριζει την διαφορα μεταξυ word και excel και ολη μερα κολοβαρα.Δεν την αλλαζει με τιποτα ομως γιατι ειναι καλη στις υπερωριες και στις ανακουφισεις αλλα και γιατι οπως λεει ο ιδιος αλλιως αποδιδεις οταν βλεπεις ολη μερα απεναντι σου ενα σεξυ κυλοτακι το οποιο μαλιστα εξαφανιζεται κιολας το καλοκαιρι!!! 

Η πιτσιρικα που ελεγα την πηρε την δουλεια τελικα παιδια.Θα εκανε καλη εντυπωση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom