Επισκέπτης
Oποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται....δεν αναφερθηκα σε σενα.Τωρα αν θα το συνεχισουμε εχω να πω οτι αποψεις εχω 2, σαν τα αρχιδια.
Ξέρεις καμμιά που να πέρασε στο Πανεπιστήμιο κάνοντας πίπες; Απ' όσο ξέρω, υπάρχουν εξετάσεις!
Ναι, εξετάσεις που περνάνε τα τούβλα και είδαμε που κατάντησε η κοινωνία!
Η πάλη των τάξεων έχει νόημα όταν υπάρχουν διαχωρισμένες τάξεις που κάποιες έχουν αυξημένα δικαιώματα λόγω κοινωνικής θέσης. Σήμερα κι ο μπετατζής μπορεί να κάνει το τούβλο του πχ διευθυντή άμα έχει καλό μέσο
ΤΑλλιώς με τόσα σκάνδαλα και αρπαχτές ο λαός θα ήταν στους δρόμους και θα απαιτούσε να αλλάξει το σκηνικό!
Θα βγουνε σε λιγο φιδια και δρακοι....και οι moderators θα χουνε για εικονα τη λερναια υδρα.....Τα βλεπω και γω ρε Piderof και οχι μονο σε αυτο το post.Γενικα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που οι μουφες τους ειναι περα απο καθε φαντασια.Και αμα τους ειρωνευτεις σε βριζουν και απο πανω....
Mεχρι και τα gadget του James Bond ειναι πιο πιστικα ;)
Ακουστε και αυτο φιλος μου καθηγητης γαμαει πουτανακιαφοιτητριες για να περασουν το μαθημα!
Προσφατα πηρα και εγω μαζι του παρτουζα!Στην αρχη αρνηθηκε,δεν θα παιρναγε με τιποτα η τυπισσα μπαζο σκετο!
Πρεπει να ποναει ακομα αφου ματωσε η κωλοτρυπιδα της!Θυμαμε να ουρλιαζει ποναω ποναω σταματα να τρωει σκαμπιλια απο τον καθηγητη και οταν την εχυσα μεσα στον κωλο ηταν γεματη αιματα!
Γουσταρω να ξεφτιλιζω καποιες παρα πολυ!